Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Οι ειδήσεις της ΓΝΩΜΗΣ

Όλες οι ειδήσεις της "ΓΝΩΜΗΣ" στο

www.gnomiartas.gr

Κυκλοφορεί "Η ΓΝΩΜΗ"

Οι ειδήσεις της "ΓΝΩΜΗΣ

Όλες οι ειδήσεις της "ΓΝΩΜΗΣ" στο

www.gomiartas.gr

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Καθημερινή ενημέρωση μέσω διαδικτύου

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Ένα νέο βήμα προς την αρτιότερη και ταχύτερη ενημέρωση των αναγνωστών της κάνει από την επόμενη εβδομάδα η «Γ». Το νέο της site «www.gnomiartas.gr» θα είναι στην διάθεση των χρηστών του ιντερνέτ καθημερινά και θα περιέχει μια καθημερινή εφημερίδα, με ειδήσεις, σχόλια, πολιτικές αναλύσεις, αφιερώματα, αθλητικές ειδήσεις, μικρές αγγελίες και ότι άλλο θεωρείται χρήσιμο για την πλήρη και άμεση ενημέρωση των αναγνωστών μας.
Η προσπάθεια αυτή είναι επιβεβλημένη, μιας και η ενημέρωση μέσω διαδικτύου είναι σήμερα καθημερινή συνήθεια της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας και η «Γ» έπρεπε να πορευτεί και σ’ αυτή την κατεύθυνση, με την εγκυρότητα και την μεθοδικότητα που την διακρίνει.
Κάναμε μια συστηματική προσπάθεια, με σκοπό να καλυφτούν όλες οι ανάγκες για ενημέρωση και να καταστεί ο διαδικτυακός τόπος της «Γ», ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα διαλόγου, να μπορεί ο πολίτης άμεσα να εκφράσει την άποψή του, την διαμαρτυρία του, το παράπονό του και να φτάσει στον αποδέκτη που ο πολίτης επιθυμεί.
Η ύλη της «Γ», όπως παρουσιάζεται στο χαρτί κάθε εβδομάδα, αλλά και αυτή που θα επιλεγεί για την καθημερινή διαδικτυακή έκδοση, θα είναι αυτή που μπορεί να προωθήσει τον διάλογο και να οδηγήσει τους πολίτες σε αναζητήσεις, που μέχρι τώρα μπορεί να είχαν στο μυαλό τους, αλλά να μην τις εξέφραζαν, μιας και δεν μπορούσαν να βρούν τον τρόπο.
Κάνουμε, κατά την γνώμη μας, ένα σημαντικό βήμα, το οποίο μέρα με την ημέρα θα συμπληρώνεται και θα δημιουργεί τα νέα δεδομένα στο χώρο της ενημέρωσης, με σχόλια καυστικά, που θα αποδίδουν την ακριβή εικόνα των όσων συμβαίνουν, με την διάθεση των αποκαλύψεων, χωρίς να… χαριζόμαστε σε καμιάς μορφής εξουσία.
Είμαστε λοιπόν έτοιμοι, για τη νέα μάχη και στην πορεία θα αποδειχτεί η ουσιαστική δυνατότητα παρέμβασης και απ’ τον χώρο του διαδικτύου.