Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ απ' την 2η σελίδα της ΓΝΩΜΗΣ

Αυτό δεν ξανάγινε. Ούτε τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, δεν μπόρεσε να ανακοινώσει, στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, ο δημαρχονομάρχης. Μια εκδήλωση, που ήταν σίγουρα αρνητική για τον ίδιο και τον συνδυασμό του. Ούτε εκατό άτομα, κάτω απ’ την εξέδρα και ο ίδιος να προσπαθεί να παραστήσει το λαϊκό ηγέτη, με αποτέλεσμα, κάποιοι εκ των παρισταμένων, να αποχωρήσουν και να μείνουν στο τέλος της εκδήλωσης ελάχιστοι…

-Τι είναι αυτός, μου είπε νεαρός που έτυχε να παρακολουθήσει την ομιλία του. «Προσπαθεί να παραστήσει τον Ανδρέα;» Και πράγματι είναι ν’ απορούν πολλοί νέοι, οι οποίοι έβλεπαν έναν άνθρωπο να κάνει περίεργα πράγματα απευθυνόμενος σε ακροατήριο, που δεν έφτανε ούτε τα εκατό άτομα και μάλιστα σε εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κάντρου.

Και με την αποχή τους απ’ αυτή την εκδήλωση, οι πολίτες της Άρτας, έστειλαν στο δημαρχονομάρχη ένα ακόμη μήνυμα. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον στηρίξουν να εκλεγεί δήμαρχος και επί πλέον, πως τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Όπως το 2006, που κέρδισε τις εκλογές στη Νομαρχία, χωρίς κανένας να τον γνωρίζει…

*****

Ένα - ένα έρχονται τα νέα για το δημαρχονομάρχη. Μετά την αποτυχία της εκδήλωσης των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, ήρθε η κατάθεση του ψηφοδελτίου του. Και πάλι ανακλήσεις εκ της αποστρατείας… Και πάλι η… νεολαία μπροστά. Λείπουν και κάποιοι και αυτό είναι το δείγμα της… επιτυχίας.

Ανακάλυψε κάποιους ανθρώπους και τους επανέφερε στην ενεργό δράση κι έτσι κατάφερε και κατήρτισε το ψηφοδέλτιο, το οποίο κατέθεσε Κυριακή μεσημέρι, μάλλον κάνοντας την κίνηση αυτή, ως κίνηση υπεροχής. Τι να κάνουμε όμως. Όλα τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες ακόμη, είναι ανάλογες του κλίματος που επικρατεί για τον συνδυασμό του, σ’ όλα τα σημεία του νέου Δήμου Αρταίων.

*****

Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή δείχνει τον Βαγγέλη Αργύρη να είναι πολύ μπροστά, έναντι του υποψηφίου της ΝΔ Αλέξανδρου Καχριμάνη. Και οι εκτιμώντες συνολικά το πολιτικό κλίμα εν όψει εκλογών, θεωρούν τέσσερις περιφέρειες ως σίγουρες για το ΠΑΣΟΚ. Αυτές είναι η Κρήτη με τον Σταύρο Αρναουτάκη, η Δυτική Στερεά με τον Απόστολο Κατσιφάρα, το Νότιο Αιγαίο με τον Γ. Μαχαιρίδη και η Ήπειρος με τον Βαγγέλη Αργύρη,ο οποίος προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Από εκεί και πέρα ποντάρουν και στην Πελοπόννησο με τον Πέτρο Τατούλη, και ίσως και τη Στερεά Ελλάδα με τον Κλεάρχο Περγαντά.

Περιόδευσε στα καταστήματα της Άρτας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης βαγγέλης Αργύρης, συνοδευόμενος απ’ τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μπόβολο και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Ο κόσμος τους υποδέχτηκε όλους με θέρμη και έδειξε με τον τρόπο του, ότι έχει ήδη επιλέξει ποιόν θα στηρίξει στην περιφέρεια Ηπείρου. Όλοι είχαν να πουν τον καλό το λόγο και αυτό είναι το σημαντικό της υπόθεσης.

*****
Ωραία η αφίσα που εξέδωσε ο συνδυασμός του Αλέξανδρου Καχριμάνη, με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για την Άρτα. Παρουσιάζονται όλοι αλφαβητικά, αλλά σταθήκαμε στον αξιοβίωτο Γιάννη Παπαγιάνη, που σε παρένθεση αναφέρει Θοδωριανίτης. Αν βέβαια ο Γιάννης ήταν σε άλλο ψηφοδέλτιο, δεν θα χρειαζόταν οι ιδιαίτερες συστάσεις.

*****

Δύσκολα τα πράγματα για τον πρώην δήμαρχο Βλαχέρνας Νίκο Κέφη, που κατέρχεται υποψήφιος με το συνδυασμό του δημαρχονομάρχη Γιώργου Παπαβασιλείου. Στο Κορφοβούνι, όπου έχει το ορμητήριό του, αλλά και την μεγάλη δεξαμενή ψήφων, υπάρχουν άλλοι δυό υποψήφιοι, οι οποίοι δεν αστειεύονται και γνωρίζουν πως μαζεύονται οι ψήφοι. Μιλάμε για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θανάση Παπαστράτο, που είχε κατέλθει και υποψήφιος δήμαρχος Βλαχέρνας, αλλά και τον υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Βασίλη Κολιό, που κι αυτός γνωρίζει την τέχνη των εκλογών.

Αν προσθέσουμε και τον Βύρωνα Λάμπρου, που κι αυτός (παλιός συνεργάτης του πρώην δημάρχου) είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του δημαρχονομάρχη, τα πράγματα δυσκολεύουν και τα μπερδέματα που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες θα είναι πολλά και διάφορα. Γιατί είναι γνωστό το τι προηγήθηκε της κατάρτισης του συνδυασμού, λίγες ημέρες πριν.

Ο Νίκος Κέφης πάντως, αντιμετωπίζει τα πράγματα με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία. Λέει για παράδειγμα για τους δυό συγχωριανούς του, που είναι στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου Χρήστου Παπάζογλου. «Καλό κάνουν, δεν φεύγουν οι ψήφοι από την παράταξη και την επόμενη ημέρα (σ.σ. εννοεί της πρώτης Κυριακής) θα είναι χρήσιμοι». Μπορεί να έχει δίκαιο.

*****

Ο Κυρικάκος Μητσοτάκης, θα είναι ο εκλεκτός της ΝΔ που θα επισκεφτεί την Άρτα, για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαβασιλείου, που με την σειρά του είναι ο εκλεκτός της ηγεσίας Σαμαρά στην Άρτα. Τι θα κάνει τώρα το παιδί, σε μια πόλη, που κανένας δεν θέλει να ακούσει για Παπαβασιλείου, είναι μια άλλη ιστορία…

Εξ ίσου ενδιαφέροντα είναι και τα σενάρια που συζητούν οι νεοδημοκράτες της Άρτας. Λένε ότι έχει υποχρέωση ο Κυριάκος να στηρίξει τον Παπαβασιλείου, γιατί αυτός προεκλογικά παρίστανε τον ντορικό, για να βγάλει την υποχρέωση που είχε στο Μητσοτακέϊκο, που τον είχε διορίσει νομάρχη σα Τρίκαλα.

Το αποτέλεσμα; Θα πάει να βγει ενισχυμένος ο δημαρχονομάρχης, απ’ αυτή την επίσκεψη και θα του έρθουν όλα στραβά κι ανάποδα. Τα χειρότερα θα δει, γιατί θα…. μανιώσουν οι σαμαρικοί και τότε ποιος τους πιάνει. Και την χαρά που θα κάνει ο Παπάζογλου. Όλοι εκεί θα πάνε.

*****

Ο Σωτήρης Βασιλάκης, συνεχίζει την προεκλογική του προσπάθεια και πλέον το μότο του, έχει αλλάξει. Πριν λίγο καιρό ρωτούσε, αν ο συνομιλητής του έχει δώσει κάπου το λόγο του. Τώρα απλά ευχαριστεί τους συνομιλητές του, που ήδη έχουν αποφασίσει να τον στηρίξουν και να δώσουν τον έναν απ’ τους τρεις σταυρούς που δικαιούνται.

Στα ορεινά χωριά πάντως καθαρίζει. Τον θυμούνται οι πάντες από στιγμές που τον είχαν δίπλα τους, στην αντιμετώπιση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων. Και φυσικά τον θυμούνται ως νομαρχιακό σύμβουλο να έχει κάνει αξιοπρεπή και με επιχειρήματα αντιπολίτευση, πράγμα που επιθυμούν να κάνει στην συνέχεια και ως περιφερειακός σύμβουλος.

Όμως η προσοχή, αυτές τις ημέρες, είναι επιβεβλημένη. Ο άλλος, Σωτήρη, μοιράζει και CD, με δημοτικά τραγούδια και μπορεί να αποτελούν δέλεαρ.

*****

Όμως να σοβαρέψουμε το πράγμα λίγο. Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Φώτης, ο οποίος βρέθηκε για θεραπεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Τώρα είναι πολύ καλά και ξεκούραστος, ξεκινάει τον αγώνα του, για να είναι στα έδρανα του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου. Περαστικά Κώστα, αλλά για τον σταυρό προτίμησης δεν γνωρίζουμε και πολλά πράγματα.

*****

Προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του Στάθη Γιαννούλη, κύριον Κοσμά Βούλγαρη: Εμείς δεν σας ξεχνάμε. Και πάντα έχουμε τον καλό λόγο να πούμε για σας. Όπως εν προκειμένω, η υποψηφιότητά σας, αξίζει να στηριχτεί απ’ τους πολίτες του νέου Δήμου Ν. Σκουφά, μιας και έχετε την εμπειρία και η παρουσία σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Το ότι έχετε άποψη, το αποδείξατε και στις συνεδριάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου Άρτας. Όμως εσείς, άξιότιμε κύριε υποψήφιες ξεχνάτε πολύ εύκολα.

*****

Που είναι η τσάπα; Οαίρο… Χάθηκαν τα σκαπτικά μηχανήματα τον τελευταίο καιρό, μιας και πρέπει να αποκατασταθούν δρόμοι ψηφοφόρων, οι οποίοι κάνουν τους δύσκολους που θα πρέπει να ψηφίσουν στις εκλογές. Έτσι προχθές που υπήρχε πρόβλημα πλημμύρας σε δημοτικό σχολείο του κάμπου και ο διευθυντής του σχολείου ζήτησε την βοήθεια του Δήμου, που είναι και αρμόδιος για τα σχολεία, δεν μπορούσαν να βρουν την τσάπα να σκάψει, για να μην πλημμυρίσει όλο το σχολείο. Τελικά προσφέρθηκε γι’ αυτή την δουλειά ιδιώτης, ο οποίος και την έκανε πολύ σωστά.

*****

Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, του επίσημου υποψηφίου του κόμματος, ο συμπατριώτης μας Κώστας Κωνής, ο οποίος τυχαίνει να είναι και στο ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Και όπως είναι λογικό επιθυμεί και την στήριξη των ηπειρωτών που ψηφίζουν στην Αττική. Θα είναι μια καλή εκπροσώπηση των πολλών ηπειρωτών, στη νέα περιφέρεια Αττικής, όπου ζουν και εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες ηπειρώτες. Στην 22η σελίδα της «Γ» δημοσιεύεται η επιστολή προς του ηπειρώτες της Αττικής, η οποία αξίζει την προσοχή σας.


Αισιόδοξος ο Στάθης Γιαννούλης

Αισιοδοξία στο στρατόπεδο του υποψηφίου δημάρχου Ν. Σκουφά Στάθη Γιαννούλη. Και στο Νεοχώρι και στο Κομπότι και στο Πέτα, ο Στάθης έχει κάνει τις κινήσεις του, οι οποίες αποδίδουν και φέρνουν καθημερινά όλο και περισσότερο κόσμο μαζί του. Νέοι άνθρωποι απαλλαγμένοι απ’ το κομματικό σύνδρομο, αλλά και με διάθεση να εργαστούν δίπλα του, είναι αυτοί που τον πλαισιώνουν και κάνουν έναν σημαντικό αγώνα μαζί του.
Ο Στάθης Γιαννούλης, ξεκίνησε μια σημαντική προσπάθεια στο Δήμο Κομποτίου, όπου εξελέγη δυό φορές δήμαρχος και έχει δείξει την δυνατότητά του, αλλά και τις προθέσεις του. Αυτό ως στοιχείο εκτιμάται ιδιαίτερα και οι περισσότεροι πολίτες του Δήμου Ν. Σκουφά, θεωρούν ότι θα πρέπει αυτό το έργο να συνεχιστεί και να απλωθεί σ’ όλο το εύρος του νέου Δήμου.

Τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει…


Κινητικός και μεθοδικός στον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Γιάννης Νικολάου. Γνωρίζει πολύ καλά όλους τους πολίτες του νέου Δήμου, όπως επίσης πολύ καλά τον γνωρίζουν και οι πολίτες, οι οποίοι δείχνουν να αποδέχονται τις προτάσεις του και να επιθυμούν να είναι στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολάου, σε θέματα που αφορούν τη νεολαία και για τα οποία η νέα δημοτική αρχή, που θα είναι ο συνδυασμός στον οποίο ανήκει, θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση. Πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, με συνέχεια και συνέπεια είναι ο στόχος του. Μας έλεγε ότι οι νέοι της πόλης και των χωριών, θα πρέπει να βρουν δημιουργικές διεξόδους.
Εξ ίσου σοβαρό είναι και το θέμα των κοινωνικών παρεμβάσεων, για συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν έχουν κανέναν να τους συμπαρασταθεί. Στα θέματα αυτά, ως δημοτική αρχή θα δείξουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, λέει ο Γιάννης Νικολάου και το εννοεί.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτησή μας, για την τύχη του συνδυασμού που ανήκει ο Γιάννης Νικολάου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, λέγοντας ότι όπου βρεθεί συναντάει την προθυμία των απλών πολιτών, να στηρίξουν τον συνδυασμό και την δεδομένη θέληση, να είναι ο Γιάννης Παπαλέξης, ο πρώτος δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου Αρταίων.

Παντού δίνει το παρόν…


Ο νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου και με την ιδιότητα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προλόγισε προχθές τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, που έγινε υπό βροχή, αλλά με την μαζική παρουσία των πολιτών.
Δυναμικός στο λόγο του ο νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, δίνει την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, με πάθος, χωρίς να είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά με σαφή την πρόθεσή του, να στηρίξει σε όλη την Ήπειρο, τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, με μεγαλύτερη την αγωνία του, για την επιτυχία του συνδυασμού του υποψήφιοθυ περιφερειάρχη Βαγγέλη Αργύρη. Συνεργάζονται στενά και καθημερινή είναι η επικοινωνία τους, ώστε σε κάθε περίπτωση προβάλλει τις απόψεις του συνδυασμού και του υποψηφίου περιφερειάρχη.
Κατά τον τρόπο αυτό δίνεται η απάντηση, σε όσους τον ήθελαν να είναι σε «κόντρα» με τον Βαγγέλη Αργύρη, εξ αιτίας της διαδικασίας που ακολουθήθηκε για την κατάρτιση του συνδυασμού στο νομό Πρέβεζας.
Παλιά καραβάνα στην πολιτική ο Βασίλης Ιωάννου, γνωρίζει ότι σ’ όσους έχουν την κακή συνήθεια, να φτιάχνουν σενάρια και να τα διαδίδουν ως έγκυρες πληροφορίες, απαντάνε με έργα και την παρουσία τους και αυτό το πέτυχε, οπότε τζάμπα και ο κόπος των καλοπαίδων, που θέλουν να κάνουν τέτοιου είδους πολιτική.
Σκληρό το πρόγραμμα και για τις επόμενες ημέρες, για το νομάρχη Πρέβεζας, θα δώσει την δική του μάχη και γνωρίζει ότι θα δικαιωθεί.

Ο κ. Παπαβασιλείου έχει το πρόβλημα

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Τελικά οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν! Ο υποψήφιος δήμαρχος, παρά τον ανηλεή πόλεμο που εδέχθη, όλο το προηγούμενο διάστημα, κατέθεσε το ψηφοδέλτιό του και είναι τώρα έτοιμος για την μεγάλη προεκλογική πορεία, που όπως όλα δείχνουν θα τον δικαιώσει, γιατί μαζί του παλεύουν απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας, οι οποίοι είχαν το θάρρος να διαφωνήσουν με την επιλογή του κόμματός τους και να προχωρήσουν στην αποκατάσταση του αυτονόητου.
Διαφώνησαν με την επιλογή που έγινε στο πρόσωπο του νομάρχη Γιώργου Παπαβασιλείου, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα, αυτά τα στελέχη προκαλούσε με την συμπεριφορά του. Προκλήσεις που έφτασαν στο ζενίθ, όταν στις εσωκομματικές εκλογές, θεωρούσε, β’ κατηγορίας στελέχη, αυτούς που είχαν ταχθεί με τον Αντώνη Σαμαρά.
Η πορεία του εκλεκτού της ΝΔ Άρτας, από τότε μέχρι τώρα, αντί να αμβλύνει τις αντιθέσεις, τις έκανε αξεπέραστες. Οι προκλήσεις προς όσους συζητούσαν με τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο, οι απειλές και όλα τα υπόλοιπα που εν πολλοίς είναι γνωστά οδηγούσαν κάθε φορά, στην μεγαλύτερη συσπείρωση των στελεχών της ΝΔ στον ανεξάρτητο συνδυασμό και λειτουργούσε αυτή η συσπείρωση εις βάρος του συνδυασμού του κ. Παπαβασιλείου.
Το αποτέλεσμα το είδαμε προχθές με την κατάθεση των συνδυασμών. Εμφανής η αδυναμία, ενός κομματικού υποψήφιου να συσπειρώσει τις δυνάμεις της κοινωνίας, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό να κάνει σημαντικά βήματα, σ’ ένα περιβάλλον, που δεν ήταν και το καλύτερο.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός ξεπέρασε ένα σημαντικό εμπόδιο. Αυτό των φημών, που ήθελαν τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο, να μην μπορεί να καταρτίσει συνδυασμό, άρα οι πολίτες εμφανίζονταν διστακτικοί σε σχέση με την πορεία του. Τώρα το κλίμα αλλάζει. Οι πολίτες βλέπουν τον συνδυασμό να υπάρχει και συμπαρατάσσονται μαζί του. Και οι, τότε δύσπιστοι, σήμερα θα μετατραπούν σε κήρυκες του λόγου του ανεξάρτητου συνδυασμού, οπότε πολλαπλασιαζόμενα, θα έρθουν τα προβλήματα για τον κομματικό συνδυασμό.
Ένα πρώτο δείγμα, είδαμε στην εκδήλωση των εγκαινίων την περασμένη Παρασκευή. Τα υπόλοιπα ακολούθησαν την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Άρτας. Αυτοί που άκουγαν για συνδυασμό νίκης, είδαν συνδυασμό ανακληθέντων εκ της αποστρατείας, όπως και σε προηγούμενα φύλλα έχουμε περιγράψει.
Η συνέχεια, θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσα…

Ενθουσιώδης η συγκέντρωση


Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδυασμού ″Δήμος για τον Πολίτη″ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτριο Γιολδάση.Παρ’όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η προσέλευση του κόσμου ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες .
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Δημήτριος Γιολδάσης και νυν Δήμαρχος Φιλιππιάδας, στο σύντομο χαιρετισμό του έδωσε το στίγμα της προεκλογικής του μάχης και μεταξύ άλλων τόνισε:″Η δυναμική σας παρουσία απαντάει σε όσους νόμισαν ότι με προχειρότητες και ευκαιριακές συνεργασίες, μπορούν να απαντήσουν στα προβλήματα ή να δημιουργήσουν προοπτική για ένα Δήμο, με τα χαρακτηριστικά του νέου Δήμου Ζηρού, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο Δήμος μας, που προέκυψε απ’τη συνένωση του Δήμου Φιλιππιάδας, όπου και η έδρα του νέου Δήμου, του Δήμου Θεσπρωτικού, του Δήμου Ανωγείου και της Κοινότητας Κρανιάς.
Η δυναμική σας παρουσία, απαντάει στο κύριο ερώτημα των δημοτικών εκλογών. Τι θέλουμε δηλαδη; Θέλουμε την εμπειρία εμπλουτισμένη με νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και εμφανές το δείγμα γραφής ή θέλουμε την ευκαιριακή σύμπραξη δυνάμεων, που αν έχουν δοκιμαστεί, έχουν αποτύχει, ή μέχρι τώρα ήταν μακρυά απ’τα κοινά και την δική σας αγωνία για το μέλλον του τόπου μας;Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας τάσσεται δυναμικά υπέρ της εμπειρίας, με την ταυτόχρονη ανανέωση.
Τάσσονται με αυτούς που μιλούν με το έργο τους και δεν αρέσκονται στα μεγάλα λόγια και στο τέλος δεν οικοδομούν τίποτε απολύτως″.Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο χαρακτηρίζεται απο μεγάλη ανανέωση, μαχητικότητα και εμπειρία. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο του συνδιασμού είναι πλήρες και απαρτίζεται απο το μέγιστο αριθμό δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδυασμού ″Δήμος για τον Πολίτη″ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτριο Γιολδάση.Παρ’όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η προσέλευση του κόσμου ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες .
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Δημήτριος Γιολδάσης και νυν Δήμαρχος Φιλιππιάδας, στο σύντομο χαιρετισμό του έδωσε το στίγμα της προεκλογικής του μάχης και μεταξύ άλλων τόνισε:″Η δυναμική σας παρουσία απαντάει σε όσους νόμισαν ότι με προχειρότητες και ευκαιριακές συνεργασίες, μπορούν να απαντήσουν στα προβλήματα ή να δημιουργήσουν προοπτική για ένα Δήμο, με τα χαρακτηριστικά του νέου Δήμου Ζηρού, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο Δήμος μας, που προέκυψε απ’τη συνένωση του Δήμου Φιλιππιάδας, όπου και η έδρα του νέου Δήμου, του Δήμου Θεσπρωτικού, του Δήμου Ανωγείου και της Κοινότητας Κρανιάς.
Η δυναμική σας παρουσία, απαντάει στο κύριο ερώτημα των δημοτικών εκλογών. Τι θέλουμε δηλαδη; Θέλουμε την εμπειρία εμπλουτισμένη με νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και εμφανές το δείγμα γραφής ή θέλουμε την ευκαιριακή σύμπραξη δυνάμεων, που αν έχουν δοκιμαστεί, έχουν αποτύχει, ή μέχρι τώρα ήταν μακρυά απ’τα κοινά και την δική σας αγωνία για το μέλλον του τόπου μας;Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας τάσσεται δυναμικά υπέρ της εμπειρίας, με την ταυτόχρονη ανανέωση.
Τάσσονται με αυτούς που μιλούν με το έργο τους και δεν αρέσκονται στα μεγάλα λόγια και στο τέλος δεν οικοδομούν τίποτε απολύτως″.Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο χαρακτηρίζεται απο μεγάλη ανανέωση, μαχητικότητα και εμπειρία. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο του συνδιασμού είναι πλήρες και απαρτίζεται απο το μέγιστο αριθμό δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Ενθουσιώδης η συγκέντρωση

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδυασμού ″Δήμος για τον Πολίτη″ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτριο Γιολδάση.Παρ’όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η προσέλευση του κόσμου ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες .
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Δημήτριος Γιολδάσης και νυν Δήμαρχος Φιλιππιάδας, στο σύντομο χαιρετισμό του έδωσε το στίγμα της προεκλογικής του μάχης και μεταξύ άλλων τόνισε:″Η δυναμική σας παρουσία απαντάει σε όσους νόμισαν ότι με προχειρότητες και ευκαιριακές συνεργασίες, μπορούν να απαντήσουν στα προβλήματα ή να δημιουργήσουν προοπτική για ένα Δήμο, με τα χαρακτηριστικά του νέου Δήμου Ζηρού, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο Δήμος μας, που προέκυψε απ’τη συνένωση του Δήμου Φιλιππιάδας, όπου και η έδρα του νέου Δήμου, του Δήμου Θεσπρωτικού, του Δήμου Ανωγείου και της Κοινότητας Κρανιάς.
Η δυναμική σας παρουσία, απαντάει στο κύριο ερώτημα των δημοτικών εκλογών. Τι θέλουμε δηλαδη; Θέλουμε την εμπειρία εμπλουτισμένη με νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και εμφανές το δείγμα γραφής ή θέλουμε την ευκαιριακή σύμπραξη δυνάμεων, που αν έχουν δοκιμαστεί, έχουν αποτύχει, ή μέχρι τώρα ήταν μακρυά απ’τα κοινά και την δική σας αγωνία για το μέλλον του τόπου μας;Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας τάσσεται δυναμικά υπέρ της εμπειρίας, με την ταυτόχρονη ανανέωση.
Τάσσονται με αυτούς που μιλούν με το έργο τους και δεν αρέσκονται στα μεγάλα λόγια και στο τέλος δεν οικοδομούν τίποτε απολύτως″.Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο χαρακτηρίζεται απο μεγάλη ανανέωση, μαχητικότητα και εμπειρία. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο του συνδιασμού είναι πλήρες και απαρτίζεται απο το μέγιστο αριθμό δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Κινείται με αποτελεσματικότητα

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Μπορεί να δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι οι αντίπαλοί του, μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον συνδυασμό του δημάρχου Φιλιππιάδας και υποψηφίου δημάρχου Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση, αλλά καθώς περνούν οι ημέρες, δείχνει να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και στις προεκλογικές εξελίξεις στο νέο Δήμο, αυτός να παίζει καθοριστικό ρόλο.
Αφορμή λαμβάνουμε από την προχθεσινή εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και η παρουσία των πολιτών απ’ όλα τα σημεία του Δήμου, έδινε δυναμική στον συνδυασμό, αλλά και την αισιοδοξία που απαιτείται για το νέο Δήμο, αλλά και για τον προεκλογικό του αγώνα.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η ομιλία του Δημήτρη Γιολδάση, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν τον απασχολούν οι άχρηστες αντιπαραθέσεις τω ημερών, που κάποιοι μπορεί να τις δημιουργούν τις εντυπώσεις και μόνο.
Ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του είναι να ενωθούν οι πολίτες, για να δουν την επόμενη ημέρα,, να δουν τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι πολλά. Το σημαντικότερο στην υπόθεση αυτή, είναι αυτό που επεσήμανε και υπερτόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού. Οι καιροί είπε απαιτούν την συνεννόηση των πολιτών, πάνω στα πραγματικά προβλήματα και τους ουσιαστικούς στόχους που έχουν τεθεί και με βάση την διοικητική μεταρρύθμιση. Η συνεννόηση, που δεν είναι ζητούμενο μόνο για το Δήμο Ζηρού. Είναι η αναζήτηση της εποχής, γιατί όλοι διαπιστώσαμε ότι τόσες δεκαετίες, που ο ένας κατηγορεί τον άλλον, χωρίς μ’ αυτόν τον καβγά να οικοδομείται τίποτα, οι πολίτες δεν έχουν ωφεληθεί σε τίποτα, οι πολίτες είναι αυτοί που διαρκώς χάνουν.
Γενικά σε νέα πλαίσια, η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Ζηρού Δημήτρη Γιολδάς. Επιζητεί αυτό που και η εποχή μας επιζητεί. Την συνεννόηση των πολιτών, που την θέτει ως προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα στην λειτουργία της αυτοδιοίκησης, η οποία στην καθημερινή της δράση, θα είναι πιο σύνθετη, μιας και τα μεγέθη μεγαλώνουν και η πολιτική που θα ακολουθηθεί θα πρέπει, αναγκαστικά, να είναι πιο σύνθετη.
Και με την αίσθηση υπεροχής που έδειξε και η προεκλογική του ομιλία, ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, μπορεί να βλέπει τις εκλογές με μεγάλη αισιοδοξία.

Η δημόσια συζήτηση αναλώνεται στα πρόσωπα…


Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η κλεψύδρα του προεκλογικού χρόνου έχει αρχίσει να κλείνει.
Το κύριο χαρακτηριστικό της προεκλογικής περιόδου μέχρι σήμερα αφορούσε κυρίως τα πρόσωπα, τόσο για τους επικεφαλείς των συνδυασμών όσο και για τους υποψήφιους συμβούλους.
Η δημόσια συζήτηση αναλώθηκε κυρίως στο εάν τα πρόσωπα που στελεχώνουν τους συνδυασμούς είναι «βαριά χαρτιά» των τοπικών κοινωνιών, ερμηνεία που αφορά κυρίως στην πολυσυλλεκτική τους ικανότητα (μεγάλα σόγια, κρίσιμη επαγγελματική δραστηριότητα (γιατροί, δικηγόροι, εφοριακοί) και όχι στις απόψεις για τους νέους Καλλικράτιους δήμους, τον εντοπισμό των προβλημάτων και τις προτάσεις για την ανάπτυξη των νέων δήμων και των επιμέρους δημοτικών διαμερισμάτων.
Τα προεκλογικά προγράμματα των συνδυασμών παρουσιάζουν μια «ομοιομορφία» που δυσκολεύουν τον ψηφοφόρο να επιλέξει με βάση αυτό το κριτήριο. Η έλλειψη πολιτικών προτάσεων που θα αναδείκνυε την νέα αυτοδιοικητική αντίληψη που θέλει να περάσει τη θεσμοθέτηση του Καλλικράτη γίνεται εμφανής.
Η αδυναμία αυτή επηρεάζει αρνητικά τους πολίτες που στη δεδομένη πολιτική και οικονομική συγκυρία αποστρέφουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον τους και εγκλωβίζονται σε αντιλήψεις αποχής και άρνησης.
Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις κάλπες θα πρέπει οι «αγωνιστές» του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν σε προοδευτικά ψηφοδέλτια να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Να βρεθούν δίπλα στους δοκιμαζόμενους από την οικονομική πολιτική συμπατριώτες μας δίνοντας την υπόσχεση και την ελπίδα ότι ο αγώνας τους για μια πιο ουσιαστική και αποδοτική αυτοδιοίκηση θα συμπορευθεί με αγώνες για την αποτίναξη των αντιλαϊκών οικονομικών πολιτικών.

Υ.Γ.1: Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 παραμένω αμετανόητα οπαδός της πολιτικής, ξεκαθαρίζοντας στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να θέλουμε να είμαστε όλοι ίσοι, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Υ.Γ.2: Όταν τα κόμματα δεν λειτουργούν και η ιδεολογική τους ταυτότητα αφορίζεται τότε τα φαινόμενα του πολιτικού τυχοδιωκτισμού κυριαρχούν.

Ήπειρος


Του ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

Η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει τις Νομαρχίες να ενώσει τους Δήμους και να υπάρξουν 13 Περιφέρειες μεταξύ των οποίων και η Ήπειρος, όπου θα εκλέγονται οι Περιφερειάρχες οπό τον λαό. Νομίζω, ότι το μέτρο είναι σωστό και κάθε περιφέρεια πρέπει να αναπτύξει πρωτοβουλίες και κάποια αυτοτέλεια και διοικητική ανεξαρτησία, που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου,
Η Ήπειρος έχει μια πολύ μεγάλη Ιστορία που ξεκινά από το μαντείο της Δωδώνης, που θεωρείται και σαν το Πρώτο Νοσοκομείο του κόσμου. 0 μύθος λέει ότι η Ανδρομάχη μετά τον Τρωικό Πόλεμο εγκαταστάθηκε στην Ήπειρο και δημιούργησε την δυναστεία των Μολοσσών, Ο Βασιλιάς Πύρρος με την Αρχαία Αμβρακία παρ' ολίγο να γίνει κυρίαρχος του τότε γνωστού κόσμου. Ο Αριστοτέλης σ' ένα βιβλίο (δυστυχώς δεν σώθηκε), γράφει ότι η πρώτη Δημοκρατία έγινε στην Αρχαία Αμβρακία με την κατάργηση των τυράννων.
Το Δεσποτάτο της Ηπείρου άκμασε για πολλά χρόνια και άφησε πολλά μνημεία. Είναι γνωστό ακόμη ότι οι Ηπειρώτες στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο νίκησαν για πρώτη φορά τον Άξονα. Ακόμη είναι γνωστή η Εθνική Αντίσταση κατά την διάρκεια της Κατοχής.
Η Ήπειρος ήταν για πολλά χρόνια μια υποβαθμισμένη περιοχή με το χαμηλότερο κατά κεφαλή εισόδημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι γνωστό ότι οι Ηπειρώτες ταξίδεψαν και έζησαν σε όλο τον κόσμο και κατόρθωσαν οι Ευεργέτες να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της Ελλάδας. Καθοριστική επίσης υπήρξε η ίδρυση και η δράση της Φιλικής Εταιρείας, που ξεκίνησε από τους Ηπειρώτες Σκουφά και Τσακάλωφ.
Η Ήπειρος διαθέτει σε μικρή απόσταση μεταξύ τους από τα βουνά της Πίνδου και τα Τζουμέρκα, τα γνωστά ποτάμια και πεδιάδες και μια σειρά από παραθαλάσσιες περιοχές από Πρέβεζα μέχρι Αλβανία, Επίσης έχει μεγάλο κομμάτι από τον Αμβρακικό κόλπο.
Η Εγνατία οδός που τελείωσε πρόσφατα δίνει στην Ήπειρο άλλες προοπτικές και την ενώνει με τη Βόρεια Ελλάδα και το Βαλκάνια,
Η Ήπειρος αποτελεί ένα ευλογημένο κομμάτι της γης, που τα έχει όλα και μπορεί να αναπτυχθεί, όπως το έδειξε ο Τουρισμός στο Ζαγοροχώρια στην αρχή, στα Τζουμέρκα και στην παραθαλάσσια περιοχή.
Διαθέτουμε μια οπό τις ωραιότερες περιοχές του κόσμου, που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα μελλοντικής ανάπτυξης αλλά και προσεκτικής και περίσσειας φροντίδας για να διατηρηθεί αυτός ο τόπος.
Οι Έλληνες έχουμε όλα τα προτερήματα του κόσμου αλλά και πολλά ελαττώματα και για μένα το μεγαλύτερο ελάττωμα είναι ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. 'Όταν ένας Έλληνας βρεθεί στο εξωτερικό προοδεύει, αν είναι δυο παίζουν τάβλι, αν είναι τέσσερεις χαρτιά και σε μεγαλύτερο αριθμό κάνουν πολιτικά κόμματα.
Πρέπει σοβαρά να σκεφθούμε για το μέλλον αυτού του τόπου, που έχει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης αλλά κινδυνεύει. Η Ήπειρος χρειάζεται ένα δρόμο και ίσως μια σιδηροδρομική γραμμή* που να ενώνει την Εγνατία με την Αλβανία και τη βορειότερη Ευρώπη. Χρειάζεται το λιμάνι στην Ηγουμενίτσα να μεγαλώσει να γίνει διεθνές και ν' αποτελέσει την πύλη εισόδου στην περιοχή. Πρέπει ακόμη το αεροδρόμιο στα Ιωάννινα να λειτουργεί ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών.
Ακόμη πρέπει να τελειώσει η Ιόνια Οδός που μαζί με την Εγνατία θα βγάλουν την περιοχή από την απομόνωση.
Τα Ιωάννινα διαθέτουν δυο από τα καλύτερα Νοσοκομεία, το Πανεπιστημιακό έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο της περιοχής, που είναι το Ακτινολογικό του Τμήμα. Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη, αλλά και για σύνδεση με τα Νοσοκομεία των άλλων πόλεων της Ηπείρου, ώστε να προσφέρει υπηρεσίες Υγείας όχι μόνο στους Ηπειρώτες αλλά και στους τουρίστες και με τις ειδικές μονάδες αιμοκάθαρσης να μπορούν νεφροπαθείς από όλο τον κόσμο να έρχονται για διακοπές στην Ήπειρο, όπως γίνεται ήδη στην Πρέβεζα.

Όλοι πρέπει να αλλάξουμε

Tου ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι συνθήκες και το κλίμα μέσα στο οποίο θα γίνουν οι εκλογές στις 7 Νοέμβρη για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ίσως λοιπόν, θα πρέπει όλοι μας στη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, με ευθύνη κυρίως μιας πολιτικής ελίτ, η οποία σιγά-σιγά αποσπάται όχι μόνο συναισθηματικά και πολιτισμικά αλλά και ταξικά από το λαό, να ξαναδούμε όλα τα ζητήματα από την αρχή και με την συμμετοχή μας και κυρίως με την ψήφο μας, στις τοπικές εκλογές να διαμορφώσουμε μια νέα πραγματικότητα σε πρόσωπα και πράγματα.
Η άποψη ότι δεν με ενδιαφέρει η πολιτική (ή οι πολιτικοί ή και όσοι θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά, γιατί είναι όλοι ψεύτες, κλέφτες και λωποδύτες) όχι μόνο δεν είναι σωστή και αδιέξοδή αλλά και σημαίνει στροφή στον ατομικισμό. Δείχνει ένα μέλλον αβέβαιο και ανασφαλές κυρίως για τα παιδιά μας.
Ενώ λοιπόν ζούμε στην εποχή της επίφασης, της επικοινωνίας και του εντυπωσιασμού ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ένας αντιστασιακός λαός, με μνήμες δημοκρατικών αγώνων και με βαθιές τις ρίζες δημοκρατικής συνείδησης. Σε αυτόν τον τόπο υπάρχει πόνος, υπάρχουν μνήμες.
Χρειάζεται λοιπόν να πούμε ΟΧΙ σε ότι μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση, χρειάζεται ένας νέος πατριωτισμός, μια νέα ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ συνείδηση, να συζητήσουμε μεταξύ μας και να ορίσουμε έστω στον βαθμό που μπορούμε το μέλλον του τόπου μας.
Πρέπει λοιπόν να αντιδράσουμε, δεν έχουμε χρόνο, χρειαζόμαστε νέα σκέψη, γρήγορες κινήσεις. Χρειάζονται προτεραιότητες, γιατί λόγου χάριν δεν είναι δυνατόν σήμερα το πρόβλημα της ύδρευσης στον πρώην Δήμου Θεσπρωτικού, επί σειρά ετών να ταλαιπωρεί κάθε καλοκαίρι όλα τα χωριά της Λάκας και ταυτόχρονα να ξοδεύονται ένα σωρό χρήματα σε αναλώσιμα και πρόχειρες λύσεις.
Χρειάζονται επίσης προτεραιότητες, καταρχήν αυτές που αφορούν άμεσα τον πολίτη. Καλύτερη ποιότητα όπου οι ανάγκες του πολίτη εφάπτονται με τις υπηρεσίες του δήμου. Θα πρέπει στο μυαλό όλων να κυριαρχεί η σκέψη και η άποψη ότι θα πρέπει να πάρει ο πολίτης καλύτερες υπηρεσίες με όσον το δυνατόν λιγότερο κόστος για το φορολογούμενο.
Από τη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει, χρειάζεται μια νέα αντίληψη και προσέγγιση όλων των θεμάτων και των προβλημάτων που αφορούν τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο του δήμου μας. Τέλος, ο νέος Δήμος Ζηρού θα πρέπει να είναι διαρκώς δίπλα στον πολίτη, αρωγός στις ανάγκες και τα προβλήματά του, να έχει ένα ανοικτό, μόνιμο και ειλικρινή διάλογο μαζί του, να βρει και να έχει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους νέους και προπάντων οι όποιες επιλογές του δήμου να έχουν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και να υπηρετούν το κοινό συμφέρον των δημοτών του.

Σταυρόπουλος Βασίλειος,
Μαθηματικός – Θεσπρωτικό
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδυασμό του Γ. Ζυγούρης
«Συνεργασία Πολιτών»

Η 28η Οκτωβρίου 1940, Ποιος είπε το ιστορικό ΟΧΙ;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Ο Βασιλεύς Γεώργιος ΄Β και ο Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς


Του πρωτοπρεσβύτερου
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΣΙΑ



Ήταν μεσάνυχτα, ο λαός κοιμόταν όπως πάντα τον μεσονύκτιον ύπνο του. Ενώ το ρολόι έδειχνε το γύρισμα της 28ης Οκτωβρίου 1940, 3ην πρωινήν, -
Ο Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς γύριζε ανήσυχος στο κρεβάτι του από κάποια προαίσθηση ότι κάτι θα συμβεί τούτη την νύκτα. Και σε λίγο μες το βαθύ σκοτάδι ο Ιταλός πρέσβης στην Αθήνα, χτυπούσε τον κόδωνα του σπιτιού του, επιδίδοντας το Ιταλικό τελεσίγραφο που έλεγε ωμα στην Ελλάδα Π Α Ρ Α Δ Ο Θ Ε Ι Τ Ε !
Αλλά ο Κυβερνήτης ήταν Έλλην, συνεχιστής άξιος της κληρονομιάς των προγόνων του και εφώναξε στον ξένον επίδοξων κατακτητήν « την πόλιν σοι ού παραδούνε », του Βυζαντινού Αυτοκράτορος Κωνσταντίνον και επεξήγησε το ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ, το δίδαγμα της κληρονομιάς μας.
ΟΧΙ είπε στο Γράτσι ο Μεταξάς που βγήκε μέσα από την Ελληνική καρδιά του αφού συνεβουλεύθη πρώτα και τον Βασιλέα Γεώργιο. Και αυτό το όχι έγινε θρύλος, έγινε ΕΠΟΣ, έγινε δίδαγμα των λαών για την ελευθερία, έγινε δόξα της Πατρίδος.
Σπουδαία υπήρξεν, όπως πάντοτε, και η συμβολή της εκκλησίας εις τον αγώνα, στο Τεπελένι ο αεικίνητος Μητροπολίτης Αργυροκάστρον Παντελεήμων ευρίσκετο εις την πρώτην γραμμήν με τους στρατιώτες, όπως και ο Γέροντας Ιερεύς της εκκλησίας Δερβεσάνης ( Ελληνικού χωρίου παρά την κοιλάδα του Δρίνου ).
Ο Έλλην Ιερεύς της Δερβισάνης αργότερον εσφάγη από τους Αλβανούς.
Αλλά η συντριπτική ήττα του Δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι εις την Αλβανία, επίεσε τον δικτάτορα της Γερμανίας Αδόλφο Χίτλερ να σπεύσει εις βοήθειαν και σωτηρίαν του. Συνέβη τότε το καταπληκτικόν, εις τας δεκάδας εκατομμυρίων ηττημένων Ιταλών, προστέθηκαν έτεραι και περισσότεραι δεκάδες εκατομμυρίων Γερμανών. Δυο κρατιαί αυτοκρατορίες των εκατό εκατομμυρίων και πλέον εστράφησαν από κοινού κατά του επτά εκατομμυρίων Ελληνικού Λαού, μικρού εις τον πλυθυσμόν, μεγάλον εις την τρισχιλιετή ιστορία του. -
Οι Έλληνες ηγωνίσθησαν και ο ηρωισμός των υπήρξε άφθαρτος. Αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρύσανθος εις τας σχετικάς πίεσης του Αχιλλέως Κύρου, παρεκλήθη να ορκίση την πρώτην Κυβέρνησιν της Κατοχής απήντησεν τα εξής: -
«Ο Βασιλεύς και η Ελληνικήν Κυβέρνησις ανεχώρησαν δια να συνεχίσουν τον Αγώνα της Ελλάδος εις την Κρήτην, ως εκ’ τούτο ο Αρχηγός της Εκκλησίας δεν δύναται να ορκίση Κυβέρνησιν, σχηματιζόμενην υπό την Διοίκησην του Εχθρού». -
Ο ηρωικός Έλλην Αρχιεπίσκοπος πιστός εις τας Ιστορικάς παραδόσεις του παλαιών Πατρών Γερμανού, είχε δώσει προηγουμένως το κατάλληλον μάθημα απ’ ευθείας εις τον Γερμανόν Στρατάρχην Φον Στούμε ο οποίος μετέβη να τον επεσκέφθη εις την Αρχιεπισκοπήν, ατάραχος και γαλήνιος, δεν του προσέφερε ούτε κάθισμα. –
Ο Γερμανός Στρατάρχης είπε στον Αρχιεπίσκοπο, ο Γερμανικός Στρατός δεν έφτασε με εχθρικάς κατά του πληθυσμού διαθέσεις και ο Αρχιεπίσκοπος απήντησε αυστηρά και άφοβα:
Κύριε Στρατάρχα πρωτίστως ο Στρατός σας εισέβαλε εις έναν τόπον, τον οποίον ο Λαός ηγωνίσθη με πραγματική πίστιν δια την ελευθερία του και δια την ουδετερότητα του, και πρέπει η Γερμανία να σεβασθεί τον ηρωικόν λαόν της Ελλάδος. Και ο Γερμανός Στρατάρχης συμφώνησε μετά του Αρχιεπισκόπου χωρίς έκτοτε να επανέλθη.
Αλλά και ο ηρωισμός των Ελληνίδων του 1940, γενναίες Ελληνίδες της Ηπείρου κουβαλούσαν, στην πλάτη, κάσες πυρομαχικών, φάρμακα, και τσουβάλια κουραμάνες, δια να τροφοδοτήσουν τα προκεχωρημένα τμήματα του Στρατού τα οποία, λόγω του δύσβατου εδάφους και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ήτο αδύνατον να εξυπηρετηθούν από τα τμήματα των μεταγωγικών. –
Στη Κρήτη οι Γερμανοί συνάντησαν αντίστασιν από τις Κρητικοπούλες Ελληνίδες, πολεμούσαν ως λέαινες ώστε, δικαίως κατέπληξαν τους εισβολείς, ώστε ο Χίτλερ εθαύμασε, και αμέσως διέταξε και μεταφέρθη μια ομάς εκ των γυναικών εκείνων εις το Βερολίνον όπου και παρήλασαν τιμητικώς εις το κατάμεστον από Γερμανίδες Ολυμπιακόν στάδιον του Βερολίνου, δια να διδάξουν τις Γερμανίδες να πολεμούν και να αγωνίζονται κατά τον αυτόν ηρωικόν τρόπον που μάχονται οι Ελληνίδες. Ξεχωριστή δε θέση κατέχουν, μεταξύ των άλλων, αι ηρωίδες του ξακουστού Σουλίου που αρματωμένες, απέκρουαν τας λυσσαλέας επιθέσεις του Τεπελένη, καθώς μεταφράζουν και οι στίχοι του Δημοτικού άσματος,
«Τζαβέλαινα σαν τ’άκουσε – πολύ της κακοφάνει,
πιάνει και ζώνει τ’άρματα – κόρες και νύφες κράζει,
Σκλάβες ποτέ μη ζήσετε – παιδιά μου αγωνισθείτε ».
Επομένως ας είμεθα μονιασμένοι, διότι τότε και μόνον συνακολουθεί η επιτυχία. Μια δε επιτυχία που υπήρξε καρπός Ομόνοιας, ήτο και το ηρωικόν έπος του 1940, το οποίον ήτο προϊόν της ομόνοιας που επικράτησεν κατ’αυτό. Ο αντίλαλος του θαύματος εκείνου μας πείθει να έχουμε πίστην εις τον Θεόν και ομόνοια μεταξύ μας, διότι αυτά τα δυο κεφάλαια υπόσχονται και προεξοφλούν το λαμπρό μέλλον και την δόξαν του Ελληνικού Έθνους.

Τον θαυμάζει και ο Ομπάμα!


Πείτε εσείς μετά ότι ο αρχηγός των ατάκτων, ο σύντροφος Γκιόργκι Αποτόρωφ, δεν θα εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Άρτας. Ο άνθρωπος έχει θαυμαστή τον πλανητάρχη Μπαράκο Ομπάμα, ο οποίος με ειδική σύνδεση θαυμάζει το ταλέντο του στο κλαρίνο, σε όποια εκδήλωση καταγράφει το CNN και τα άλλα αμερικάνικα κανάλια. Η φωτογραφία είναι αποκλειστική και μας την έστειλε φίλος της στήλης, που κι αυτός, όπως κι εμείς, είναι θαυμαστής του Γκιόργκι.
Είναι πιθανό στο επόμενο φύλλο να έχουμε μήνυμα του Ομπάμα, υπέρ της εκλογής Αποτόρωφ.

Κάνει καλή δουλειά ο Διομήδης

Πολύ καλή είναι η επικοινωνία, που έχει με όλους τους κατοίκους του νομού Άρτας, ο δικηγόρος Διομήδης Τσιμπερλένιος, που είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου».
Ήδη έχει περιοδεύσει σε πολλά χωριά του νομού μας και ανέλυσε το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού που ανήκει, σημειώνοντας ότι ο αγώνας του είναι ανιδιοτελής και έχει ως μοναδικό στόχο την προσφορά στον τόπο.
Με εκλογική βάση τα χωριά του Δήμου Τετραφυλλίας, όπου οι κάτοικοι τον εκτιμούν, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, περιοδεύει σ’ όλα τα χωριά του νομού και καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, δείχνουν την εκτίμησή τους, στο πρόσωπό του.
Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνει ο Διομήδης Τσιμπερλένιος και σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και τους νέους, μιας και ο ίδιος βιώνει την αγωνία των νέων, για το καλύτερο μέλλον.
Βεβαίως γνωρίζει πολύ καλά από εκλογές ο Διομήδης Τσιμπερλένιος και κάνει αυτό που είναι αναγκαίο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, κοντά στους πολίτες, οι οποίοι θα του δώσουν την δύναμη να κάνει πράξη, όσα τώρα συζητάει.

Νέα υποψήφια με αποδοχή


Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας η Σοφία Ψυλλιά, κατέρχεται υποψήφια με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χρήστου Παπάζογλου, έχει ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία της με τους συμπολίτες μας και η πρότασή της, βρίσκει ιδιαίτερη ανταπόκριση.
Λογικό είναι να δείχνει την ευαισθησία της για τα θέματα της υγείας, μιας και αυτό τον ευαίσθητο τομέα και φυσικά το ενδιαφέρον της και στον προεκλογικό διάλογο, αλλά και μετά τις εκλογές σ’ αυτόν τον τομέα θα επικεντρωθεί.
Επί πλέον η αγωνία της αφορά και τα κοινωνικά θέματα, μιας και όπως είπε στην «Γ» η αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να είναι ευαίσθητη με τις κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σε κάθε περίπτωση έχουν την ανάγκη συμπαράστασης. Πρόθεσή της είναι να λειτουργήσουν στο νέο διευρυμένο Δήμο Αρταίων οι κοινωνικές υπηρεσίες και να στραφεί η δημοτική αρχή στον άνθρωπο.
Έχει την δυνατότητα να πείσει τους συμπολίτες μας και να εξασφαλίσει την εκλογική της επιτυχία.

Νέα υποψήφια με αποδοχή

Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας η Σοφία Ψυλλιά, κατέρχεται υποψήφια με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χρήστου Παπάζογλου, έχει ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία της με τους συμπολίτες μας και η πρότασή της, βρίσκει ιδιαίτερη ανταπόκριση.
Λογικό είναι να δείχνει την ευαισθησία της για τα θέματα της υγείας, μιας και αυτό τον ευαίσθητο τομέα και φυσικά το ενδιαφέρον της και στον προεκλογικό διάλογο, αλλά και μετά τις εκλογές σ’ αυτόν τον τομέα θα επικεντρωθεί.
Επί πλέον η αγωνία της αφορά και τα κοινωνικά θέματα, μιας και όπως είπε στην «Γ» η αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να είναι ευαίσθητη με τις κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σε κάθε περίπτωση έχουν την ανάγκη συμπαράστασης. Πρόθεσή της είναι να λειτουργήσουν στο νέο διευρυμένο Δήμο Αρταίων οι κοινωνικές υπηρεσίες και να στραφεί η δημοτική αρχή στον άνθρωπο.
Έχει την δυνατότητα να πείσει τους συμπολίτες μας και να εξασφαλίσει την εκλογική της επιτυχία.

Τον πολίτη σε πρώτο πλάνο θέλει ο Γιάννης Σφρίντζερης


Ουσιαστική είναι η παρέμβαση που κάνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ζηρού Γιάννης Σφρίντζερης, θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα των πολιτών, αφού και αυτός σ’ αυτήν την κατεύθυνση λειτούργησε και θα λειτουργήσει.
Σε μήνυμά του προς τους πολίτες αναφέρει:
«Αυτές οι εκλογές στην αυτοδιοίκηση, μετά την διοικητική μεταρρύθμιση που έφερε ο Καλλικράτης, σηματοδοτούν την ώρα των πολιτών. Όλοι μαζί, εμείς οι πολίτες μπορούμε να πάρουμε τις τύχες τόπου μας, στα χέρια μας. Να αποφασίσουμε για τα προβλήματα που μας αφορούν και για το μέλλον του τόπου μας, χωρίς την κομματική ντιρεκτίβα, χωρίς τις αποφάσεις που λαμβάνουν κάποιοι στα κομματικά επιτελεία για μας, χωρίς εμάς.
Αποφάσισα να στρατευτώ στην προσπάθεια του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ζυγούρη, θεωρώντας ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός του οποίου ηγείται, έχει τα χαρακτηριστικά που προανέφερα. Όπως ακριβώς είναι και το όνομά του: «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Στο πλαίσιο αυτού του συνδυασμού, όλοι οι πολίτες έχουν άποψη και η άποψη του κάθε πολίτη, έχει την ίδια αξία, γιατί δεν υπάρχουν από πίσω κόμματα και παρατάξεις, οι οποίες θα προσμετρούν κατά τα δικά τους μέτρα και σταθμά, την άποψη των πολιτών.
Αλλάζουμε εποχή. Στο νέο Δήμο Ζηρού, όλοι οι πολίτες καλούμαστε να κάνουμε την δική μας υπέρβαση. ΝΑ ασχοληθούμε με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα. Να καταθέσουμε την αγωνία μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Να συμμετέχουμε σε κάθε διαδικασία που μας αφορά και σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλύτερο μέλλον όλων μας.
Γι’ αυτό και με την επικοινωνία μας αυτή, σας καλώ, να λειτουργήσουμε ως υπεύθυνοι πολίτες και να κάνουμε πράξη τα οράματά μας.
Γι’ αυτό ζητώ την στήριξή σας. Να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλύτερο αύριο».

Ο Γ. Παπαλέξης είναι δίπλα στην κοινωνία...


Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” Παναγιώτης Ταντήλας, δίνει έμφαση στα αγροτικά προβλήματα

Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και με μακρά ενασχόληση στα κοινά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Παναγιώτης Τσαντήλας. Υποψήφιος στην δημοτική ενότητα Φιλοθέης, μιας και η καταγωγή του είναι απ’ τον Καλόβατο.
Είναι απ’ τους πρώτους που στήριξαν την υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαλέξη, χωρίς να τον αφορά το κομματικό χρίσμα, αφού θεωρεί πως η αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να είναι περισσότερο υπόθεση της κοινωνίας και λιγότερο των κομμάτων.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος απ’ την αποδοχή της πρότασης του συνδυασμού του, στις συζητήσεις που κάνει στα διάφορα χωριά του Δήμου Αρταίων, θεωρεί ότι στην συνείδηση των πολιτών η πρόταση Παπαλέξη, έχει κατοχυρωθεί.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην προεκλογική του πορεία, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάνος Τσαντήλας, στα αγροτικά προβλήματα, μιας και αυτά είναι που θέτουν οι συμπολίτες του και γι’ αυτά αγωνιούν περισσότερο.
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μιλάει σήμερα στην «Γ» και καταθέτει τις απόψεις του.



-Πως προέκυψε η υποψηφιότητά σας με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαλέξη;
-Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι η υποψηφιότητά μου, δεν είναι κομματική υποψηφιότητα. Γνωρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο από πολύ καιρό και θεωρώ ότι είναι ο μόνος απ’ τους υποψηφίους, που μπορεί να αφουγκραστεί την κοινωνία και να λειτουργήσει στην κατεύθυνση της σύνθεσης των απόψεων, της συνεννόησης, άρα και της αποτελεσματικότητας στην δράση της αυτοδιοίκησης. Έτσι λοιπόν από πολύ καιρό πριν, απ’ τις αρχές του έτους που συζήτησα με τον Γιάννη Παπαλέξη, θεώρησα ενδιαφέρουσα την συνολική του πρότασή του, άρα αξίζει τον κόπο να μπεις στην προσπάθεια, να εργαστείς και να μείνει κάτι στον τόπο μας. Επί πλέον θεωρώ σίγουρο ότι ο Γιάννης Παπαλέξης, θα εργαστεί ως καθαρά αυτοδιοικητικός παράγοντας και φυσικά για όλο το Δήμο, όλα τα χωριά και όχι μόνο την πόλη.

-Έχει αποδοχή η πρόταση και ο συνδυασμός σας, στα χωριά που κινείστε καθημερινά και συζητάτε με τους πολίτες;
-Η αποδοχή είναι πρωτόγνωρη. Όλοι οι πολίτες, ιδιαίτερα των χωριών της πεδιάδας, βλέπουν την πρόταση του συνδυασμού μας, ως την καλύτερη, για να λειτουργήσει στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν με τον Καλλικράτη. Οι πολίτες της πεδιάδας, περιμένουν απ’ τη νέα δημοτική αρχή που θα είναι ο συνδυασμός μας. Το πρόγραμμα που έχει ήδη κυκλοφορήσει και διανέμεται στους πολίτες, έχει ουσιαστικές αναφορές στον αγροτικό τομέα και τα προβλήματα που υπάρχουν. Η αυτοδιοίκηση άλλωστε, όπως είναι γνωστό πρέπει να έχει καθοριστικές παρεμβάσεις στον πρωτογενή τομέα. Αυτή είναι και η θέση του συνδυασμού μας και θεωρώ σίγουρο ότι οι παρεμβάσεις που θα γίνουν απ’ το νέο δήμαρχο θα είναι ουσιαστικές και θα δείξουν άμεσα τα αποτελέσματά τους. Γενικά πιστεύω ότι ο συνδυασμός μας, θα έχει ως προτεραιότητα τα αγροτικά προβλήματα και για το λόγο αυτό τον εμπιστεύονται οι κάτοικοι της πεδιάδας.

-Σωστό είναι να δοθεί έμφαση στα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, αλλά υπάρχουν και προβλήματα στην πόλη.
-τα προβλήματα στην πόλη τα βιώνουμε καθημερινά όλοι μας. Καθημερινά όλοι οι πολίτες του νέου Δήμου κινούνται στην πόλη και γνωρίζουν τα προβλήματα, όπως και εγώ πολύ καλά τα γνωρίζω. Για τον συνδυασμό μας, θα πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα αυτά τα προβλήματα. Να μιλήσουμε για το κυκλοφοριακό… θα πρέπει να γίνουν ουσιαστικές τομές και παρεμβάσεις. Υπάρχουν προβλήματα που θεωρούμε πως με μικρές παρεμβάσεις, λύνονται άμεσα. Τα έχει υπ’ όψιν του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης και απ’ όσο γνωρίζω έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μιλήσουμε για την καθαριότητα. Οι υπηρεσίες καθαριότητας, στο νέο διευρυμένο Δήμο Αρταίων, θα πρέπει να αναδιοργανωθούν και να γίνουν αποτελεσματικότερες, για να μην ξαναδούμε εικόνες με τους δρόμους γεμάτους σκουπίδια, όπως έχουμε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια. Τα σχολεία και στην πόλη και στα χωριά, αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μικρά και μεγάλα και θα πρέπει να τα δούμε και σε μικρό χρονικό διάστημα απ’ την ανάληψη των καθηκόντων μας να δώσουμε λύσεις. Είναι πολλά τα προβλήματα στην πόλη, αλλά επιμένω είναι ίδια και μ’ αυτά των χωριών και θα πρέπει συνολικά να αντιμετωπιστούν. Θα μπορούσα να μιλήσω και για πολλά άλλα προβλήματα, αλλά θα περιοριστώ καταλήγοντας να επικεντρώσω σε δυό μεγάλα θέματα. Τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Για τον πολιτισμό έχουν γίνει βήματα και στην Άρτα και τα χωριά και το ζητούμενο είναι ο Δήμος να παίξει έναν συντονιστικό ρόλο, ώστε το παραγόμενο πολιτιστικό προϊόν να είναι υψηλής ποιότητας και να βαδίσει μαζί με την προβολή των μνημείων μας, που τόσον καιρό συζητάμε και δεν έχει γίνει κανένα ουσιαστικό βήμα. Για τον αθλητισμό, τα πράγματα είναι γνωστά. Σ’ όλα τα χωριά, αλλά και στην πόλη παρατηρείται κατακερματισμός των αθλητικών δραστηριοτήτων, που σημαίνει ότι οι προσπάθειες δεν μπορεί να έχουν το αποτέλεσμα που θα έπρεπε. Και σ’ αυτόν τον τομέα ο Δήμος μπορεί να παίξει συντονιστικό ρόλο, να ενισχύσει προσπάθειες, να παίξει ρόλο στην ενοποίηση των προσπαθειών, αλλά και στην δημιουργία υποδομών, που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα.

-Υπάρχουν και τα κοινωνικά προβλήματα…. Υπάρχει πρόταση απ’ τον συνδυασμό σας;
-Το υποστηρίζω σε κάθε συζήτηση και φυσικά το προτείνουν και οι συμπολίτες μας, με τους οποίους όπως σας είπα, συνομιλώ καθημερινά. Τα κοινωνικά προβλήματα θα πρέπει να μπουν σε πρώτο πλάνο. Ο συνδυασμός μας, έχει σοβαρή πρόταση κοινωνικής παρέμβασης, σε άτομα που πάσχουν, σε άτομα που δεν έχουν που να ζήσουν, σε άτομα που βρέθηκαν κάτω απ’ την μάστιγα των ναρκωτικών, σε άτομα που δεν έχουν κανέναν να τους συμπαρασταθεί. Είμαι σίγουρος ότι εμείς ως δημοτική αρχή, θα λειτουργήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο τις κοινωνικές υπηρεσίες. Τα προβλήματα τα βλέπουμε όλοι καθημερινά. Και πραγματικά καθημερινά απορώ, γιατί για κάποιους συμπολίτες μας, που έχουν πρόβλημα και είναι γνωστό, δεν ενδιαφέρεται κανένας. Θα πρέπει να στελεχωθεί κατάλληλα και να λειτουργήσει η κοινωνική υπηρεσία και είναι σίγουρο πως θα επιτελέσει σοβαρό έργο. Θα πρέπει να συμπληρώσω ότι η κοινωνική παρέμβαση, δεν αφορά μόνο στα ζητήματα, που έθεσα ως πρώτα. Κοινωνική παρέμβαση εγώ θεωρώ την αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων του νέου Δήμου, που απ’ όσα γνωρίζω είναι πολλοί. Θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες, για την δημιουργία και την λειτουργία «τράπεζας γης», σε διάφορα σημεία του νέου Δήμου. Είναι στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας και θεωρώ ότι για το θέμα αυτό ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, έχει και άποψη ως μηχανικός που είναι και ευαισθησία ως άνθρωπος της κοινωνίας που είναι όπως σας είπα και πριν.

-Ποιο θα είναι το θέμα, στο οποίο στοχεύετε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα;
-Είναι ένα θέμα το οποίο και κατά το επόμενο διάστημα της προεκλογικής περιόδου, θα πρέπει να συζητήσουμε όλοι οι υποψήφιοι, αλλά και οι πολίτες. Ούτε η πόλη να αναπτυχθεί περισσότερο εις βάρος των χωριών, ούτε τα χωριά εις βάρος της πόλης. Η όποια προσπάθεια γίνεται να αφορά όλο το εύρος του Δήμου και φυσικά να μην ασκηθεί η πολιτική της παλιάς εποχής. Ότι δηλαδή το τάδε χωριό μας ψήφισε και πρέπει να προσεχτεί και να γίνουν έργα, ενώ το διπλανό που δεν μας ψήφισε να μείνει όπως είναι και να μην γίνει τίποτα. Η ισότιμη ανάπτυξη όλων των σημείων του Δήμου Αρταίων, είναι για μένα το μεγάλο ζητούμενο και να σας πω ότι δεν θα διστάσω να έρθω σε «κόντρα» με όποιον προσπαθήσει να περάσει την αντίθετη αντίληψη. Καταλήγοντας σας διαβεβαιώνω για κάτι. Ότι ο συνδυασμός, ως δημοτική αρχή, δεν θα ασκήσει πολιτική της παλιάς εποχής.

Όλα δείχνουν Γιάννη Παπαλέξη

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Και η εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, την προηγούμενη Δευτέρα, υπό καταρρακτώδη βροχή, έστειλε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Περισσότερο σ’ όσους επιθυμούν να υποβαθμίσουν την προσπάθεια που γίνεται και την αποδοχή που συναντάει.
Ο Γιάννης Παπαλέξης δημιούργησε έναν συνδυασμό με νέους ανθρώπους, οι οποίοι πείθουν και για την δυνατότητα που έχουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες, αλλά και για τις προθέσεις τους, που δεν είναι να καταλάβουν μια έμμισθη θέση, να ριζώσουν και να δημιουργήσουν ένα νέο κατεστημένο, που ως τέτοιο, ούτε και στα πιο απλά θέματα δεν μπορεί να παρέμβει. Νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν άποψη και δεν διστάζουν να την πουν. Νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την δύναμη και για δημόσιο διάλογο για πολλά θέματα, είναι αυτοί που θα είναι δίπλα του την επόμενη ημέρα.
Αυτή λοιπόν η προσπάθεια είναι καταδικασμένη να πετύχει. Και θα πετύχει. Γιατί βρισκόμαστε στην αλλαγή εποχής. Όσοι κούρασαν και δεν έφεραν αποτέλεσμα για την καθημερινότητα του πολίτη, όσο κι αν παριστάνουν τους παράγοντες, δεν μπορούν πλέον να πείσουν για τις προθέσεις τους, ούτε να παραβιάσουν τη λαϊκή θέληση, που εκφράζεται καθημερινά και ζητάει την αλλαγή στα δημοτικά μας πράγματα.
Υπ’ αυτή την έννοια και όσοι επιμένουν να μεγαλοποιούν τις δυνατότητες κάποιων παραγόντων της πόλης, μάλλον βλέπουν σε αντίθετη κατεύθυνση, απ’ αυτή που βλέπει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Προχωράει λοιπόν ο συνδυασμός «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, έχει στο πλευρό του απλούς πολίτες, έχει δίπλα του την κοινωνία, γιατί απ’ αυτή προέρχεται και αυτή τον καταξίωσε να είναι ο δήμαρχος της νέας εποχής, λαμβανομένης υπ’ όψιν και της διοικητικής μεταρρύθμισης.
Και είναι λογικό προς την κοινωνία να κινείται αυτό το διάστημα, γιατί την δύναμη την έχουν οι απλοί πολίτες που ήδη έχουν πειστεί και για την παρουσία του υποψηφίου δημάρχου, αλλά και για την δυνατότητα που έχει. Το διαπιστώνουμε όταν καταθέτει προτάσεις, οι οποίες είναι ουσιαστικές και αναδεικνύουν τις δυνατότητες που έχει η αυτοδιοίκηση, να κάνει τον τόπο μας καλύτερο και την καθημερινή ζωή του απλού πολίτη, πιο αισιόδοξη και όχι συνυφασμένη με προβλήματα που μπορούν να λυθούν. Γιατί φτάνουν όλα τα άλλα που έχει, να μην έχει και τα μικρά και καθημερινά, να τον απασχολούν.
Η προεκλογική πορεία του Γιάννη Παπαλέξη, δίνει αισιοδοξία όχι στον ίδιο γιατί θα εκλεγεί δήμαρχος. Δίνει αισιοδοξία στον πολίτη, γιατί βλέπει, ότι η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ καλύτερη.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου στην Φιλιππιάδα

Ομάδα υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού “ΑΥ.ΡΙ.Ο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Παπαδημητρίου, περιόδευσε την Τρίτη το απόγευμα στη Φιλιππιάδα.Συναντήθηκε με νέους και νέες σε στέκια νεολαίας, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της ανεργίας και της ανασφάλειας που οικοδομήθηκε από τις πολιτικές του δικομματισμού, με αποτέλεσμα να συζητούν ως μία από τις πιθανές λύσεις, τη μετανάστευση σε άλλες χώρες.Οι επαγγελματίες της πόλης μίλησαν για τη μείωση του τζίρου και την άνοδο του κόστους ζωής που θέτουν σε δοκιμασία την ίδια τους την επιβίωση.Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού, Ηλίας Χάιδας, τόνισε τη σημασία του να δοθεί και μέσα από τις εκλογές στο Νομό Πρέβεζας και σε όλη την Ήπειρο ένα μήνυμα αντίστασης και ελπίδας, για την αντιστροφή της κοινωνικής οπισθοδρόμησης:
-για στοχευμένες πολιτικές που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πολλών και όχι την κερδοφορία των ισχυρών
-για να «μεταναστεύσουν», τελικά, οι πολιτικές του Δικομματισμού και της Τρόικας και όχι η νεολαία.

Αποδοχή και στους μαζικούς φορείς


Συναντήσεις με εκροσώπους των μαζικών φορέων και υπηρεσιών της Άρτας, είχε ο Χρ. Παπάζογλου

Ξεκίνησαν οι περιοδείες του συνδυασμού «Μαζί και αύριο!». Ο κ. Χρήστος Παπάζογλου επισκέφθηκε την ΕΑΣΑΦ-Άρτας συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΑΦ κ.Βαγγέλης Βαγγέλης τους υποδέχτηκε στο γραφείο του με θέρμη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε να ενημερωθεί για το πως θα είναι φέτος η παραγωγή για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Επεσήμανε πως θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να βρεθούν λύσεις στα ζητήματα των αγροτών της περιοχής μας ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου. Συζητήθηκε επίσης και δεσμεύτηκε ότι το κτίριο της Ένωσης
που βρίσκεται κοντά στη γέφυρα θα αξιοποιηθεί κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να γίνει το κέντρο αγροτικών προϊόντων της περιοχής. Επίσης υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ένωσης. Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΑΦ-Άρτας ευχαρίστησε τον κ. Παπάζογλου για την επίσκεψη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ίδιο και στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Επόμενη επίσκεψη έγινε στα Γραφεία Διοίκησης του ΙΚΑ Άρτας. Εκεί ο αναπληρωτής Διευθυντής κ. Φίλιππος Μάρκος καλώσόρισε τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Φίλιππος Μάρκος έθεσε το θέμα της μετεστέγασης των Ιατρείων του ΙΚΑ καθώς πλέον εκεί που βρίσκονται δεν ενδύκνονται για τους ασθενείς. Ο κ. Παπάζογλου τόνισε πως αν εκλείψουν τα συμφέροντα θα γίνει και η κατάλληλη μετεγκατάσταση των Ιατρείων για την σωστή εξυπηρέτηση των ασθενών. Ο κ. Φίλιππος Μάρκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συνδυασμό.
Στην ΔΟΥ Άρτας ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Διευθυντή και συζήτησε μαζί του το θέμα για το πως θα μπορούσε να γίνει πιο ελαστική η εφαρμογή του μνημονίου, καθώς η περιοχή της Άρτας θεωρείται η φτωχότερη της Ευρώπης.

Με στόχο την υποβάθμιση της προσπάθειας

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Το έχουμε ξεκαθαρίσει και το θεωρούμε σίγουρο. Ο συνδυασμός του Χρήστου Παπάζογλου, δεν δημιουργήθηκε, για να παίξει μικροκομματικά παιχνίδια, ούτε τόσους ανθρώπους τους οδήγησαν στην απόφασή τους, να δουν την αυτοδιοίκηση με διαφορετική θεώρηση απ’ αυτή που επιθυμούν όσοι είναι ενταγμένοι σε κομματικούς σχηματισμούς και νοιώθουν την ασφάλεια της στήριξης των μηχανισμών.
Αυτή την αλήθεια όμως δεν εννοούν να την κατανοήσουν κάποιοι, οι οποίοι επιμένουν να κάνουν σενάρια, σε σχέση πάντα με την πολιτική της παλιάς εποχής, που πίσω από κάθε ενέργεια θέλουν να βλέπουν φαντάσματα και κάποιους να καθοδηγούν όλες τις καταστάσεις.
Έτσι προέκυψε δημοσίευμα, που θέλησε να μπλέξει σ’ όλη αυτή την ιστορία τον πρώην υφυπουργό Υγείας Γιώργο Παπαγεωργίου και άλλους πολιτικούς της Άρτας, για να καταλήξουν ότι ο συνδυασμός είναι καθοδηγούμενος και άλλα τέτοια σενάρια, που μπορεί να προκαλούν αηδία.
Πρώτο δεδομένο είναι ότι οι πάντες έχουν δικαίωμα να έχουν και να εκφράσουν άποψη. Και οι πολίτες και οι πολιτικοί. Περισσότερο οι πολιτικοί που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα για το αν είναι σωστή μια επιλογή, όπως αυτή που έκανε η ΝΔ στην Άρτα και στηρίζει το νομάρχη Γιώργο Παπαβασιλείου.
Δεύτερο δεδομένο. Όλοι οι πολιτικοί έχουν και δικαίωμα και υποχρέωση να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι κάνουν μια προσπάθεια, την οποία θεωρούν ότι βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση.
Αν λοιπόν αυτά τα δεδομένα γίνουν αντιληπτά και σεβαστά σε κάθε πολιτική ανάλυση, που γίνεται χωρίς στόχο να υποβαθμίσει μια ολόκληρη προσπάθεια, όλοι στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξουν.
Ότι είναι σημαντικό για τον τόπο μας που δημιουργήθηκε ένας ανεξάρτητος συνδυασμός, που βλέπει την αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη από κόμματα και μηχανισμούς. Και αυτό το μήνυμα περνάει ο ίδιος ο συνδυασμός και αποδέχονται όλοι οι πολίτες.
Κάθε άλλη προσπάθεια ερμηνείας του γεγονότος, είναι εκ του πονηρού και μάλλον αναζητάει το άλλοθι για την στήριξη του εκλεκτού της ΝΔ, που δεν απολαμβάνει της εκτίμησης των πολιτών.

Ο Αλεξανδρος Καχριμάνης με κτηνοτρόφους της Φιλιππιάδας

Τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε όλα σχεδόν τα μεγάλα έργα που είναι προγραμματισμένα για την Ήπειρο, επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε ομιλία που πραγματοποίησε στη Φιλιππιάδα. Νωρίτερα ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, είχε συνάντηση με κτηνοτρόφους και αγρότες, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματά τους και τους ανέλυσε τις βασικές αρχές του προγράμματός του.
Τον κ. Καχριμάνη, συνόδευε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου». Την προηγούμενη Κυριακή ο κ. Στράτος Ιωάννου επισκέφθηκε την Ανθούσα Πάργας, όπου και πραγματοποιούνταν εθελοντική αιμοδοσία.
Ο κ. Ιωάννου στην συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Περικλή Λιάκρη, αλλά και με τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία των εθελοντικών οργανώσεων που αναπτύσσουν δράση, η οποία δεν εξαντλείται όπως τόνισε στην προσφορά τους προς τις ειδικές ομάδες συνανθρώπων, αλλά έχει ευρύτερη παιδευτική επίδραση στο κοινωνικό σύνολο.

Θα «σπάσουν» το φράγμα…

Στα 200 χιλ. προβλέπονται οι βροχοπτώσεις τον μήνα Οκτώβριο στην Ήπειρο. Ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την ανησυχία μήπως υπάρξει «χαλάρωση» στο θέμα της πολιτικής προστασίας από
πλευράς των ΟΤΑ


Η θωράκιση του Νομού Πρέβεζας και τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη διάρκεια του Χειμώνα, κυριάρχησαν την Δευτέρα στην συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου, υπό την προεδρεία του Νομάρχη Πρέβεζας κ. Βασίλη Ιωάννου. Όπως προέκυψε από τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων φορέων, βρίσκονται όλοι σε ετοιμότητα για το χειμώνα που έρχεται.
Ο Νομάρχης Πρέβεζας είπε μεταξύ άλλων ότι μετά από μια πολύ επιτυχημένη αντιπυρική περίοδο, ζητούμενο για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αποτελεί στοίχημα ο φετινός χειμώνας να «κλείσει» με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Παράλληλα, ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την ανησυχία μήπως υπάρξει «χαλάρωση» στο θέμα της πολιτικής προστασίας από πλευράς των ΟΤΑ, ενόψει των αλλαγών που επιφέρει ο Καλλικράτης και απηύθυνε έκκληση τόσο στους Δημάρχους όσο και σε όλες τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου να θωρακίσουν το Νομό, αποτρέποντας δυσάρεστες ή ακόμη και επικίνδυνες καταστάσεις.
Εν τω μεταξύ αρκετά πάνω από τον μέσο όρο κυμαίνονται οι βροχοπτώσεις στην περιοχή της Ηπείρου τους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Σύμφωνα με τα στατιστικά, οι ποσότητες βροχής που καταγράφονται τους δύο παραπάνω μήνες ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο.
Ο μέσος όρος κυμαίνεται στα 120 χιλιοστά, όμως μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 180 χιλιοστά, εκ των οποίων τα 80 χιλιοστά σημειώθηκαν σε μία μόνο μέρα. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Άρη Μπαρτζώκα, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου τα ποσοστά βροχής ίσως ξεπεράσουν και το «φράγμα» των 200 χιλιοστών.
«Οι βροχές μας θέτουν σε επιπλέον εγρήγορση» τόνισε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων ο Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου. «Εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει μεγάλη αντιπλημμυρική παρέμβαση στον ποταμό Λούρο και μικρότερης έκτασης παρεμβάσεις στον Αχέροντα αλλά και στο ρέμα του Καρυδά» ανέφερε ο κ. Ιωάννου υπογραμμίζοντας ότι παρότι οι πιστώσεις είναι περιορισμένες τα έργα που έχουν δρομολογηθεί θα ολοκληρωθούν έτσι ώστε να επιτευχθεί η αντιπλημμυρική θωράκιση του Νομού.

Ο συνδυασμός του Θόδωρου Μουσαβερέ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΑ

1) ΑΛΕΞΗ ΡΗΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
2) ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3) ΚΑΚΑΡΙΑΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4) ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ.
5) ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
6) ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
7) ΜΠΙΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
8) ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
9) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10) ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
11) ΠΕΣΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΜΙΜΗΣ) ΤΟΥ Λ.
12) ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
13) ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
14) ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΑ
1) ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΣΥΖΥΓΟΣ Γ.ΒΛΑΧΟΥ)
2) ΓΚΑΒΑΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3) ΚΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4) ΜΠΕΚΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5) ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΕΛΙΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
6) ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΚΙΝΙΑΔΑΣ
1) ΖΑΒΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ Δ.
2) ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΤ ΧΡΙ.
3) ΚΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4) ΜΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΧΗΣ
1) ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
2) ΝΤΑΣΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
3) ΠΑΝΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΧΘΟΥ
1) ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝ.
3) ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
4) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ
5) ΓΙΑΚΟΥΒΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡ.
6) ΓΟΥΣΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
7) ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
8) ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
9) ΚΟΣΜΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
10) ΛΕΤΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ(ΖΩΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝ.
11) ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
12) ΜΑΡΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
13) ΜΠΟΝΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
14) ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
15) ΡΑΠΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
16) ΤΣΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
17) ΤΣΙΑΤΣΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥ

1) ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
1) ΒΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
2) ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3) ΚΑΜΑΡΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
4) ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΩΝ. ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
5) ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
6) ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΥ ‐ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ Ι.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1) ΒΕΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2) ΓΟΓΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
3) ΜΑΣΚΑΝΤΟΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ Γ.
4) ΤΣΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
1) ΝΤΑΛΛΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥ
1) ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2) ΛΑΜΠΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
3) ΤΣΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
1) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ.
2) ΚΡΑΜΠΗ‐ΥΦΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
3) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
4) ΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ
1) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2) ΔΙΓΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
3) ΚΑΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ
1) ΓΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2) ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3) ΠΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
4) ΣΙΛΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΕΩΝ
1) ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
2) ΜΠΟΥΤΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
3) ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ
1) ΚΙΚΙΩΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ.
2) ΚΟΛΙΟΥΛΗ –ΚΑΨΑΛΗ ΚΩΝ. ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ
3) ΛΑΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4) ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
5) ΠΑΝΕΤΑ ΕΡΑΣΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6) ΠΑΠΑΠΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
7) ΠΛΑΚΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
8) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ Κ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ
1) ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2) ΜΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3) ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥ.
4) ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΛΑΔΩΝ
1) ΣΕΡΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥ

1) ΠΑΝΕΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο συνδυασμός του Αλ. Καχριμάνη

ΑΡΤΑΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
KΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Βαρέλης Στάθης Υπάλληλος Ο.Τ.Α. – Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ
Γαλάνης Αντώνιος Δικηγόρος – Αντινομάρχης-πρώην Δήμαρχος Δήμου Αθαμανίας
Διβάρης Διονύσιος Υποδιευθυντής Τράπεζας Κύπρου
Κατέρης Ιωάννης Υπάλληλος Ο.Τ.Α. Δήμου Ξηροβουνίου-Συνεταιριστής
Κόνιαρη Σπυριδούλα Καθηγήτρια Βιολογίας
Κύρκος Χρήστος Ιατρός - Ορθοπαιδικός
Ντανέλης Γεώργιος Θεολόγος – Ειδικός Συνεργάτης Δήμου Αγνάντων
Παπαγιάννης Ιωάννης (Κωστελάς) τ. υπάλληλος ΤΕΒΕ & Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων
Παπαχρήστου Μαρία-Μαριάννα Διοικητικός Υπάλληλος ΟΑΕΔ
Πανούτσος Νικόλαος Πολιτικός Μηχανικός
Πλούμπης Γιάννης Εκπαιδευτικός-Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλ/κής Εκπ/σης Άράχθου &Δημοτ. Σύμβ. Δήμου Αθαμανίας
Ρόκομος Ζώης Μηχανολόγος Μηχανικός στη ΔΕΗ- εκλεγμένος στην αντιπροσωπεία ΤΕΕ Ηπείρου
Τσιρογιάννης Χρήστος Μηχανολόγος Μηχανικός- πρώην Αναπλ. Δ/ντής στη Δ/νση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού στη Ν.Α.Άρτας
Τσιμπερλένιος Διομήδης Δικηγόρος
Τσούφης Παναγιώτης Δάσκαλος πρ. Δημοτ.Συμβουλ. Τετραφυλίας
Ψαθάς Βασίλειος Οικονομολόγος

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ

Γόγολος Γιάννης Λογιστής – Οικονομολόγος- Μέλος Δ.Σ. Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου
Δηλαβέρης Αναστάσιος Εκπαιδευτικός- Νομαρχιακός Σύμβουλος
Δημάκος Δημήτριος Παιδίατρος - Αντινομάρχης
Καρώνης Ευάγγελος Γεωπόνος - Μελετητής
Κάτσιος Νικόλαος Φαρμακοποιός
Κώτσιος Νικόλαος Μηχανολόγος-Μηχανικός- Επιχειρηματίας
Σκούρα - Πανταζή Ευτυχία Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός-Υπεύθυνη Γυναικών ΝΟΔΕ Ν.Δ. Θεσπρωτίας
Σούρλα Παναγιώτα Δικηγόρος- Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαργαριτίου
Ταφέκης Λεωνίδας Κοινωνιολόγος- Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Φίλη- Πασχάλη Αντιγόνη Καθηγήτρια γερμανικών- Πολιτευτής Ν.Δ.
Χατζάρας Αλκιβιάδης Αγρότης- Τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παραμυθιάς

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Αγγέλης Λάμπρος Δικηγόρος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αγίου Δημητρίου
Γιαννακάκης Ιωάννης Ιατρός, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιωαννιτών
Γκίκας Δημήτριος (Τάκης) Επιχειρηματίας
Έξαρχος Αθανάσιος Εκπαιδευτικός Π.Ε., Νομαρχιακός Σύμβουλος
Ζαχάρης Χρήστος Δήμαρχος Εκάλης, Υπάλληλος Ο.Τ.Α.
Ζιάβρας Κων/νος Τουριστικός Πράκτορας, μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων με έντονη πολιτιστική δραστηριότητα
Ζυγούρη- Ευαγγελίδη Μαρίνα Νοσηλεύτρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Τ. Υπάλληλος Κέντρου Υγείας Κόνιτσας-Νομαρχιακή Σύμβουλος
Καμπούρη-Μπέτζιου Δέσποινα Κοινωνική Λειτουργός - Πρόεδρος Κοινωνικών Λειτουργών Ηπείρου
Καραμπίνας Ιωάννης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Πρ. Ομοσπονδιακός Προπονητής Χαντ Μπωλ- πρ. Αντινομάρχης
Καττής Νικόλαος Εφοριακός Υπάλληλος -Νομαρχιακός Σύμβουλος- πρ. Αντινομάρχης
Κολόκας Παντελής Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-Πρωταθλητής Στίβου- Πρ. Αντινομάρχης, Πολιτευτής της Ν.Δ.
Μακόπουλος Νικόλαος Οικονομολόγος – Υπάλληλος Τράπεζας Ελλάδος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιωαννιτών- Πρ. Αντιδήμαρχος
Μήλιος Κων/νος Ιατρός – Προϊστάμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Χατζηκώστα
Μπαλτογιάννης Γιώργος Πανεπιστημιακός Ιατρός-Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Μπούμπα Βασιλική Πανεπιστημιακός Χημικός – Λέκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Μαντζίλα - Μπούτζα Πανωραία Τέως υπάλληλος Ο.Α.Ε.Δ.- Αντινομάρχης Διοικητικών Θεμάτων
Ντέτσικας Κων/νος Οικονομολόγος- Υπ/ντης Οικονομικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα, πρ. Αντινομάρχης
Παντούλας Χρήστος Καθηγητής Φιλόλογος- Συνδικαλιστής ΔΑΚΕ- τ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Παπαγιάννης Γιάννης Δικηγόρος
Παπαευσταθίου -Τσάγκα Μαρία (Μαρούλα ) Καθηγήτρια Φιλόλογος MSc. στη Σχολική Ψυχολογία
Παπατσίμπας Γεώργιος Αστυνομικός – Πτυχ.Παιδαγωγικής Ακαδημίας –Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων
Παργανάς Σταύρος Συμβολαιογράφος- Γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου
Παπαχρήστου Βασίλης Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Προπονητής Ποδοσφαίρου- Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής
Πέτσιος Κων/νος Βιομήχανος- Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου
Πλιάκος Μιχάλης Υπάλληλος Δ/νσης Τουρισμού της Ν.Α.Ι.- Αντινομάρχης Έργων
Πλούμπη Παρασκευή (Βιβή) Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Πότσης Οδυσσέας Οδοντίατρος- πρ. Αντινομάρχης
Σαίνης Ιωάννης Πανεπιστημιακός-Διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας, πρ.Πρόεδρος Φορέα Διαχείρισης Λίμνης
Τζαρούχη Σοφία Γεωλόγος –Γεωτεχνικός ΜSc. της Εγνατίας Οδού Α.Ε.
Τζιάλλας Νικόλαος(Παττακός) Γεωργοκτηνοτρόφος- Συνδικαλιστής
Τσουμελέκα - Αλέξη Μαρία Εκπαιδευτικός Π.Ε. -Διευθύντρια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής
Τσιατούρα Μαρία Δασολόγος –Περιβαντολλόγος – Προϊσταμένη Δασικού Τμήματος της Δ/νσης Δασών Περιφέρειας Ηπείρου
Τσουλάκη Μαρία Δικηγόρος -Μέλος Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Αντινομάρχης Κοινομικών Θεμάτων & Ανάπτυξης
Φλώρος Δημήτρης Τ. Προϊστάμενος Γραμματείας Δ/νσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Χριστοφορίδης Βασίλης Δικηγόρος- πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολής


ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ανατολιοτάκης Νίκος Επιχειρηματίας – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας
Γιολδάσης Βασίλης Οικονομολόγος – Ιδιοκτήτης Κέντρου Εκμάθησης Πληροφορ.
Ευθυμίου Γιάννης Οικονομολόγος- Διοικ. Υπάλληλος Παν/μιακού Γενικού Νοσοκομείου
Καλαντζής Νίκος Τοπογραφικός Μηχανικός -Επιχειρηματίας
Κατσαμώρης Βασίλης Παιδίατρος – Νομαρχιακός Σύμβουλος
Μικρούλης Φάνης Πολιτικός Μηχανικός- Δήμαρχος Ζαλόγγου
Ξώνα – Γεώργα Γεωργία Υπαστυνόμος εν αποστρατεία – αγρότισσα
Παπατσίμπας Ηλίας Εκπαιδευτικός - Γεωπόνος
Πρέντζας Λάμπρος Απόστρατος Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας
Ρίζου (Βίκυ) Βασιλική Εκδότρια – Ελεύθερος Επαγγελματίας - Φιλόλογος
Σπυρέλης Μιχάλης Γιατρός – Υπεύθυνος στη μονάδα ΟΚΑΝΑ
Τούσης Γεώργιος Επιχειρηματίας - Τουριστικές Επιχειρήσεις
Τσουμελέκα-Πατρόζου Μαρία Καθηγήτρια Φιλόλογος- Νομαρχιακή Σύμβουλος
Τυρέκογλου Αναστάσιος Δάσκαλος – τ. Δήμαρχος Λούρου

Ο συνδυασμός του Ευάγγελου Αργύρη

Περιφερειακή Ενότητα
ΑΡΤΑΣ

Αντιπεριφερειάρχης:
ΜΠΟΒΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

1 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
2 ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3 ΖΑΧΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
4 ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5 ΛΑΠΠΑ - ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
6 ΜΑΡΕΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
7 ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
8 ΜΙΧΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
9 ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10 ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
11 ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ)
12 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΩΝ.
13 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
14 ΡΙΖΟΥ - ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
15 ΤΖΟΥΡΜΑΝΑ - ΝΤΟΥΛΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
16 ΦΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
17 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΥΛΟΣ

Περιφερειακή Ενότητα
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Αντιπεριφερειάρχης:
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ

1 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
2 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
4 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
6 ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7 ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
8 ΜΠΟΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
9 ΠΕΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
10 ΣΟΡΟΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
11 ΣΤΑΜΑΤΗ - ΣΟΡΩΤΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Περιφερειακή Ενότητα
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αντιπεριφερειάρχης:
ΠΑΠΑΒΡΑΝΟΥΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
1 ΑΡΛΕΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
2 ΑΡΜΕΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3 ΒΙΝΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
4 ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
5 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
6 ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΝΤΑΙΖΗ -
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
7 ΔΟΛΙΩΤΗΣ ΧΑΡΗΣ
8 ΖΑΡΠΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
9 ΖΗΚΙΔΟΥ ΡΟΗ
10 ΖΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
11 ΘΕΜΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
12 ΚΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
13 ΚΙΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
14 ΚΡΙΚΩΝΗΣ ΤΕΛΗΣ
15 ΛΕΚΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
- ΧΡΥΣΑΝΘΗ
16 ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
17 ΜΠΑΝΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
18 ΜΠΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
19 ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
20 ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΚΕΛΛΗ


Περιφερειακή Ενότητα
ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Αντιπεριφερειάρχης:
ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

1 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
2 ΓΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
4 ΓΚΑΡΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5 ΖΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
6 ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
8 ΛΕΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
9 ΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
11 ΠΕΠΟΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
12 ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
13 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
14 ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο συνδυασμός του Χρήστου Χασιάκου

1. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΝΑΝΤΩΝ

1 Αηδόνης Ιωάννης Βασίλειος
2 Γιάπρος Ευάγγελος Λεωνίδας
3 Δήμος Κωνσταντίνος Ιωάννης
4 Ζέρβας Πέτρος Ελευθέριος
5 Θεοχάρη Παρασκευή (Αλίκη) Κωνσταντίνος
6 Θωμά Αικατερίνη Κωνσταντίνος
7 Κακκάβα-Καραβασίλη Γεωργία
Κωνσταντίνος
8 Κούκος Δημήτριος Κωνσταντίνος
9 Μακρυγιάννης Ιωάννης Παναγιώτης
10 Μπακαγιάννης Λεωνίδας Ανδρέας
11 Μπούρης Παύλος Γεώργιος
12 Τσιρώνης Γεώργιος Ιωάννης
13 Φούκα - Κλίτσα Ευαγγελή Δημήτριος
14 Χουλιάρας Χρήστος Δημήτριος

2. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ

1 Βένδρα Δήμητρα Κωνσταντίνος
2 Βερλέκης Κωνσταντίνος Γεώργιος
3 Γαλαζούλα Βικτώρια Οδυσσεύς
4 Γαλάνη Βασιλική Νικόλαος
5 Γεώργος Ιωάννης Ευάγγελος
6 Κανής Δημήτριος Κωνσταντίνος
7 Καραγιώργος Γεώργιος Θεοφάνης
8 Λαγός Γεώργιος Χρήστος
9 Ξυνού Μαρία Γεώργιος
10 Παππάς Γεώργιος Κωνσταντίνος
11 Πλιάτσικας Ηλίας Απόστολος
12 Πλούμπης Ευθύμιος Γεώργιος
13 Πουρναράς Βασίλειος Γεώργιος
14 Σιμόπουλος Νικόλαος Ελευθέριος
15 Στασινός Γεώργιος Ξενοφών
16 Σφώρος Δημήτριος Στέργιος
17 Τσιάτσιος Ευάγγελος Μάρκος
18 Τυρολόγος Απόστολος Γεώργιος
19 Φακίτσας Νικόλαος Κωνσταντίνος
20 Φλούδας Ευάγγελος Αλέκος
21 Φούκας Χρήστος Λάζαρος

3. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ

1 Κουρεμένου Ελένη Χρήστος
2 Κουτσούκης Κωνσταντίνος Δημοσθένης
3 Χάϊδος Ιωάννης Γεώργιος

4. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΩΝ

1 Καραδήμα Αλεξάνδρα Ιωάννης
2 Ρίζος Βασίλειος Δημήτριος
3 Τρομπούκης Ιωάννης Παναγιώτης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

1. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΝΑΝΤΩΝ

1 Ζαχαριά Ανδρονίκη Γρηγόριος
2 Ζιάβρας Κωνσταντίνος Νικόλαος
3 Κώστας Γεώργιος Κωνσταντίνος
4 Τάτση Αλεξάνδρα Λάμπρος

2. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΑΜΑΝΙΟΥ
1 Γαλάνης Στυλιανός Γρηγόριος
2 Καραγιάννης Δημήτριος Νικηφόρος
3 Στασινός Κωνσταντίνος Γεώργιος
4 Τυρολόγου Θεοφανεία Νικόλαος

3. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΡΡΑΧΗΣ
1 Σκαλτσογιάννης Σπυρίδων Γεώργιος
2 Φούκα Βασιλική Ευάγγελος

4. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙΟΥ
1 Κολιούλη Βασιλική Λάζαρος
2 Μπακάλη Φωτεινή Αντώνιος
3 Πλούμπης Γεώργιος Δημήτριος

5. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΙΚΙΚΟΥ
1 Γαλάνης Ιωάννης Χρήστος
2 Γκατζόγια Βασιλική Ιωάννης
3 Μαργώνης Δημήτριος Κωνσταντίνος
4 Τζίκερας Κωνσταντίνος Βασίλειος

6. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ
1 Γιώτης Απόστολος Ανδρέας
2 Φλώρος Απόστολος Σπυρίδων


7. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ
1 Γκορόγιας Γεώργιος Αθανάσιος
2 Καραμέτσιος Αθανάσιος Λεωνίδας
3 Μητρογιάννης Χρήστος Κωνσταντίνος
4 Χάϊδου Χριστίνα Λάμπρος

8. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ

1 Αγγέλη Ευαγγελία-Αικατερίνη Χρήστος
2 Αγγέλης Κωνσταντίνος Παντελής
3 Ευαγγελής Κωνσταντίνος Ευάγγελος
4 Τζουμάκας Νικόλαος Αλέξανδρος

9. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΘΑΜΑΝΙΟΥ

1 Γαλάνης Νικόλαος Αλκιβιάδης
2 Τσίρκας Ιωάννης Κωνσταντίνος
3 Τσιώρης Κωνσταντίνος Λάμπρος
4 Ψωράκη-Βερλέκη Αργυρώ Λάμπρος

10. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ

1 Δήμος Αντώνιος Ευάγγελος
2 Κοσμάς Γεώργιος Νικόλαος

11. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΨΑΛΩΝ

1 Μάλλιου Κωνσταντινιά Βασίλειος

12. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ

1 Καμπρή Αλεξάνδρα Κωνσταντίνος
2 Κωνσταντάκης Χρήστος Γεώργιος
3 Λαμπράκης Ευάγγελος Ζήκος – Ζήσης


13. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΚΚΟΥΛΙΩΝ

1 Γραβιά Ελένη Θεόδωρος
2 Πολύζος Χρήστος Απόστολος
3 Φώτης Δημήτριος Γρηγόριος
14. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΤΙΣΤΑΔΩΝ

1 Θεοχάρης Κωνσταντίνος Θεοφάνης
2 Μήτσος Δημήτριος - Ηλίας Γεώργιος

15. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

1 Κουτσοσπύρος Χρυσοβαλάντης Παντελής
2 Μακαβέλος Νικόλαος Χρήστος
3 Οικονόμου Δήμητρα Γεώργιος
4 Παππάς Κωνσταντίνος Βασίλειος

16. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΠΙΑΝΩΝ

1 Αγγέλης Γεώργιος Κωνσταντίνος
2 Μπούρης Γεώργιος Κωνσταντίνος
3 Τσακαγιάννη Φρειδερίκη Ευθύμιος

17. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΩΝ
1 Καλιαρντά Βασιλική Θωμάς
2 Κολιοπάνος Χρήστος Ιωάννης
3 Σκέντος Γεώργιος Νικόλαος
4 Σκέντος Νικόλαος Γεώργιος

18. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΥΝΤΟΣ

1 Λισγάρη Βεατρίκη Άγγελος
2 Ντζουμανίκας Απόστολος Ευριπίδης

19. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑΣ

1 Μάμαλης Σωτήριος Δημήτριος
2 Σιάχαλου Γιαννούλα Κωνσταντίνος
3 Τσιρώνης Γεώργιος Σωτήριος

20. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΟΥ

1 Γκόγκος Κωνσταντίνος Παντελής
2 Κοντοδήμα Σοφία Ελευθέριος

21. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΑΜΙΑΣ

1 Μπακαγιάννη Αθανασία Νικόλαος
2 Σακκάς Κωνσταντίνος Ιωάννης
3 Φλούδας Χρήστος (Τίτος) Δημητρίου
4 Φλούδας-Χαντζής Χρήστος Κωνσταντίνος

22. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΡΑΚΩΜΟΥ

1 Γάτας Σωτήριος Γεώργιος
2 Γεωργάκης Ευάγγελος Λάμπρος
3 Τραμπαδούρου Όλγα Ηλίας

Το ψηφοδέλτιο του Κ. Παπαϊωάννου

Εκλογική περιφέρεια Αμβρακικού

1). ΓΚΙΟΛΕΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ευσταθίου
2). ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Λάμπρου
3). ΜΠΕΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του Φωτίου
4). ΝΑΣΗΣ ΖΩΗΣ του Αναστασίου
5). ΠΑΠΠΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ του Νικολάου
6). ΤΣΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Εκλογική περιφέρεια Αρταίων

1). ΑΛΙΦΤΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
2). ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γρηγορίου
3). ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αποστόλου
4). ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ηλία
5). ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
6). ΒΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου
7). ΓΙΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεράσιμου
8). ΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του Δημητρίου
9). ΚΑΡΑΜΕΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Βασιλείου
10). ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΜΑΡΙΑ του Θεοφάνη
11). ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
12). ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
13). ΛΩΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αθανασίου
14). ΜΑΝΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
15). ΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
16). ΜΠΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου
17). ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ιωάννη
18). ΝΑΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Κωνσταντίνου
19). ΞΥΘΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
20). ΠΑΝΟΔΗΜΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΑ του Κωνσταντίνου
21). ΠΑΝΤΖΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Γεωργίου
22). ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρυσοστόμου
23). ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
24). ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Ιωάννη
25). ΤΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου
26). ΦΟΡΤΟΤΗΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του Γεωργίου
27). ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χαρίλαου
28). ΧΗΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου
29). ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΟΘΩΝ του Κλεάρχου

Εκλογική περιφέρεια Βλαχέρνας

1). ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ του Γρηγορίου
2). ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Μιλτιάδη
3). ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σπυρίδωνα
4). ΤΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου
5). ΦΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου

Εκλογική περιφέρεια Ξηροβουνίου

1). ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου
2). ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ηλία
3). ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΛΙΚΗ του Γεωργίου
4). ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα
5). ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του Χρήστου

Εκλογική περιφέρεια Φιλοθέης

1). ΓΕΙΤΟΝΑ ΟΛΓΑ του Κωνσταντίνου
2). ΓΙΑΜΑΡΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ του Δημητρίου
3). ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
4). ΜΠΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
5). ΤΣΩΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
6). ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αποστόλου

Ο συνδυασμός του Γ. Παπαβασιλείου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ

1 ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΒΑΖΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
2 ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ
3 ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
5 ΜΠΑΪΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
6 ΣΑΛΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΤΑΙΩΝ

1 ΓΚΟΥΒΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
2 ΓΚΟΥΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
4 ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5 ΚΑΣΕΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6 ΚΕΦΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
7 ΚΟΛΙΟΥΛΗ ΑΛΙΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
8 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑ
9 ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
10 ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
11 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΚΟΥ
12 ΛΙΑΣΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
13 ΛΙΟΝΤΟΥ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
14 ΛΩΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
15 ΜΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
16 ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
17 ΜΕΛΙΟΥ - ΓΚΑΡΤΖΩΝΗ ΑΡΓΥΡΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
18 ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
19 ΜΠΑΝΤΑΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
20 ΜΠΑΡΤΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
21 ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
22 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
(ΝΤΙΝΟΣ) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
23 ΠΑΤΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
24 ΣΙΩΖΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
25 ΤΖΙΟΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
26 ΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΕΡΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
27 ΤΡΑΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
28 ΧΡΟΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΝΤΑ) ΧΡΗΣΤΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ

1 ΚΕΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΥΡΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
4 ΣΠΥΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

1 ΓΟΓΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
3 ΛΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ
4 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5 ΤΣΑΓΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

1 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
2 ΚΑΤΣΑΝΔΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
3 ΝΤΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΠΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5 ΣΙΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
6 ΣΦΗΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΙΩΝ

1 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
2 ΔΕΛΙΚΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
3 ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ
4 ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5 ΚΡΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ
6 ΜΗΤΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
7 ΜΙΚΡΟΒΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
8 ΡΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
9 ΡΑΧΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
10 ΣΙΩΖΟΣ ΗΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
11 ΣΚΕΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
12 ΤΣΑΓΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

1 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΝΤΑΛΑΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΘΩΜΑ
3 ΣΙΑΤΟΥ-ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕΤΡΟΥ
4 ΤΣΙΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΜΟΤΟΠΟΥ

1 ΞΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΞΕΡΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
3 ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
4 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΖΑΣ

1 ΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΡΩΣΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3 ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
4 ΣΙΩΖΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΙΓΛΑΣ

1 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΟΛΓΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
2 ΚΑΤΟΥΡΤΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
3 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ-
ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
4 ΤΖΩΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

1 ΒΙΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
3 ΣΙΑΦΑΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΒΡΙΑΣ

1 ΚΙΤΣΟΥ ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΛΟΥΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑ
3 ΝΑΣΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
4 ΤΖΙΟΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑΣ

1 ΖΙΩΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗ
2 ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΝΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
(ΒΑΛΙΑ) ΟΔΥΣΣΕΑ
3 ΝΥΧΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ

1 ΖΙΩΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
2 ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
3 ΣΚΕΝΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΧΑΣΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΩΤΗΣ

1 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2 ΜΑΝΘΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑΣ

1 ΖΙΩΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
2 ΖΩΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
4 ΛΑΪΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΟΒΑΤΟΥ

1 ΖΗΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑ
2 ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΡΙΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4 ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ

1 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΚΑΡΑΜΕΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΗΣ

1 ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
2 ΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
3 ΜΠΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
4 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΜΑΤΩΝ

1 ΔΕΛΙΚΟΥΡΑ -ΔΡΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2 ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3 ΚΑΤΕΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΡΚΙΖΑΤΩΝ

1 ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ-ΜΠΕΛΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2 ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΤΖΙΑΝΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑ
4 ΤΣΑΡΑΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ

1 ΖΕΡΒΑ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
2 ΚΕΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
3 ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
4 ΦΛΕΤΟΥΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑΣ

1 ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑ
2 ΚΟΤΣΑΡΙΝΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ

1 ΓΟΥΝΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΔΟΣΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ
3 ΜΕΚΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
4 ΠΕΤΑΝΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΜΙΝΗΣ

1 ΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΓΟΥΣΙΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΙΩΑΝΝΗ
4 ΤΡΑΜΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

1 ΖΕΡΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
2 ΚΑΡΚΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ
3 ΚΟΛΙΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4 ΝΑΣΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΙΑΝΩΝ

1 ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
2 ΖΙΑΝΙΚΑ ΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
4 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

1 ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
2 ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ
3 ΣΙΜΗΤΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
4 ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΑΧΗΣ

1 ΔΡΟΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
2 ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΜΠΟΥΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΑΥΓΗΣ

1 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΚΙΤΣΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ
3 ΚΟΜΖΙΑ ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ
4 ΛΑΜΠΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΚΚΑΣ

1 ΒΑΝΤΖΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2 ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
3 ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 ΤΖΩΡΑ-ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΠΑΣ

1 ΖΑΝΙΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σκούπας
2 ΤΟΪΚΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ Σκούπας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ

1 ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΦΩΤΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

1 ΒΕΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
2 ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ

1 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
2 ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΝΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΤΣΩΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΨΑΘΟΤΟΠΙΟΥ

1 ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ
2 ΤΣΙΤΣΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπαλέξη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΜΒΡΑΚΙΚΟΥ

ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΣΑΛΛΑ ΙΟΥΣΤΙΝΗ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΜΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΑΡΤΑΙΩΝ

ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΡΑΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗ-ΜΗΤΡΟΓΕΩΡΓΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒΙΚΥ) ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΑΛΗΝΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΚΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΚΟΥΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΟΥΣΗ-ΜΑΡΓΩΝΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΗΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΠΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΛΙΑΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΑΓΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΥΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ) ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΑΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΙΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΣΤΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΦΕΥΓΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΙΜΩΝ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ
ΚΕΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΕΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

ΒΛΑΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΑΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΜΟΣΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΦΙΛΟΘΕΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΟΥΙΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΩΡΑΙΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΤΑΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΤΣΩΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΙΩΝ

ΓΕΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΟΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΤΟΥΡΙΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΛΙΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΟΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΡΙΝΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΡΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΠΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΑΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΡΑΛΗΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΜΟΤΟΠΟΥ

ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΗΜΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΝΙΚΟΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΖΑΣ

ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΜΥΤΙΚΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΝΑΝΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΙΓΛΑΣ

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΝΤΕΛΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΙΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΜΑΝΙΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΖΙΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΒΡΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΩΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΟΥΣΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΖΙΟΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΙΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΩΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ

ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ
ΛΙΟΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΩΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΖΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΤΑΛΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΟΒΑΤΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΡΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΦΩΤΙΟΣ
ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΟΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΣΙΩΖΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗ
ΣΙΩΖΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΦΟΥΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΚΑΨΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΣΜΑΣ-ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΦΩΤΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΜΑΤΩΝ

ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΑ) ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΑΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΦΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΡΚΙΖΑΤΩΝ

ΓΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΕΛΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑΣ

ΡΩΣΣΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΕΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ

ΓΑΛΗΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΖΟΥΜΠΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΟΥΛΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΜΙΝΗΣ

ΒΑΖΙΜΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΑΦΙΛΗ ΜΑΡΙΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ
ΣΚΑΛΤΣΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΧΑΛΜΑΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ

ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΒΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

ΔΗΜΟΛΕΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΑΛΑΓΚΑ-ΤΣΙΡΟΔΗΜΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΑΧΗΣ

ΒΕΛΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΩΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΑΥΓΗΣ

ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΚΚΑ

ΚΕΦΗ ΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΖΩΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΠΑΣ

ΜΠΑΛΑΤΣΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΥΠΑ ΕΛΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ

ΦΛΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΦΛΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΨΑΘΟΤΟΠΙΟΥ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ