Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Δημήτρη… Μας βλέπουν!

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Πριν κλείσει ένα χρόνο θητείας ως κυβερνητικός βουλευτής, ο Δημήτρης Τσιρώνης, είναι αντιμέτωπος με την σκληρή κριτική ακόμα και των ανθρώπων που τον στήριξαν…

Οι επιλογές για την δημιουργία τεσσάρων Δήμων, με την μορφή που πήραν χρεώνονται σ’ αυτόν και σ’ όλα τα χωριά που θα είναι στον τέταρτο Δήμο, οι υποστηρικτές του, τον περιμένουν με διάθεση σκληρής κριτικής. Και άλλες ανάλογες επιλογές, χρεώνονται σ’ αυτόν και δημιουργείται ένα ιδιότυπο κλίμα, αναμονής, για να εισπράξει τα αποτελέσματα.
Όσο κι αν ισχυριστεί ότι για την πρόταση να διεκδικήσει το χρίσμα του υποψήφιου αντιπεφερειάρχη, ο κομματάρχης του Δημήτρης Τάτσης, κανένας δεν θα τον πιστέψει. Για τον επί πλέον λόγο, ότι ο ίδιος στην συνεδρίαση που έγινε στην Ιπποκράτους, έκανε γνωστή την ετεροπρόταση για τον Δ. Τάτση, ζητώντας να αξιολογηθεί και αυτή. Έτσι τουλάχιστον είπε σε ενδιαφερόμενο για το χρίσμα, στέλεχος που πήρε μέρος στην εν λόγω συνεδρίαση. Βεβαίως κανένας δεν ξέχασε και τον τρόπο με τον οποίο, το ίδιο πρόσωπο, το επέβαλλε και ως γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας.
Ο ίδιος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συζητήσεις που κάνει δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να είναι βουλευτής μα πρακτική ανάλογη των προκατόχων του, ψέγοντας κάποιους εξ αυτών, γιατί θέλησαν να επιβάλλουν υποψήφιο δήμαρχο, όπως έκανε, λέει, ο Κολιοπάνος που όρισε τον Οικονομίδη ή όπως έκανε ο Παπαγεωργίου, που όρισε ως υποψήφιο τον Κοτσαρίδα.
Δείχνουν κάτι χειρότερο, γιατί τα δυό παραδείγματα που προαναφέρουμε, δεν έχουν καμία σχέση με τις επιλογές του βουλευτή Δημήτρη Τσιρώνη. Γιατί κανένας εκ των προαναφερομένων παραγόντων, δεν ήταν εμφανής κομματάρχης των πρώην βουλευτών, όπως σήμερα είναι και το γνωρίζουν όλοι, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας Δημήτρης Τάτσης.
Με πολύ φιλική διάθεση απευθυνόμαστε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη, για να σημειώσουμε ότι έχει πάρει λάθος δρόμο. Και επί πλέον οι επιλογές του, κάνουν πολλούς υποστηρικτές του, να αλλάζουν δρόμο και να αναθεωρούν τις απόψεις τους για την εκπροσώπηση του νομού μας και την επιλογή του βουλευτή.
Είναι, δυστυχώς, πολλοί αυτοί που περιμένουν την ώρα και την στιγμή να τα πουν στον βουλευτή και να καταστήσουν σαφές, ότι δεν πρόκειται σε νέα εκλογική διαδικασία, να σταθούν δίπλα του. Ας δει καλοπροαίρετα την παρατήρηση αυτή, ο βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης και ας πράξει ανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: