Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο Αστέρας έχασε άδικα το ντέρμπι του ομίλου με 1-0

Τελικά, όσο δηλώνουν οι άνθρωποι του Ολύμπου Κέρκυρας πως δεν είναι στόχος τους το πρωτάθλημα κι η άνοδος στη Γ΄ εθνική, τόσο η κερκυραϊκή ομάδα κάνει συνεχή βήματα προς τον τίτλο. Μάλιστα, την Κυριακή «άλωσε» στην Άρτα και επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Ρόκκα στο ντέρμπι της ημέρας.
Και μπορεί στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, οι γηπεδούχοι να ήταν ανώτεροι, φτάνοντας μάλιστα 1-2 φορές με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Αβραμιώτη, όμως οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Γκαμπέτα «χτύπησαν» την κατάλληλη στιγμή.
Συγκεκριμένα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Φάνης Φούκης απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, «έσπασε» τη μπάλα στον επερχόμενο Σπύρο Γραμμένο, και ο αρχηγός δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, το κρύο άλλωστε είχε κάνει έντονα την εμφάνιση του, με τους παίκτες του Γκαμπέτα να ελέγχουν το ρυθμό του ματς, να διατηρούν σχετικά άνετα το υπέρ τους σκορ και να φτάνουν στην πολύ μεγάλη νίκη, που τους κράτησε για ακόμα μια αγωνιστική στην κορυφή του 5ου ομίλου.
Αστέρας Ρ.: Ντεκούλης, Ζίγγερης (84' Κατσαρός), Καραθανάσης, Κακκάβας, Σιαφάκας (73 Παπαγιάννης), Χούσος, Τσιφλίδης, Τάτσης, Δάρδας, Λαζαρίδης, Ευταξίας.
Όλυμπος: Αβραμιώτης, Κλιντής, Γκολόσης, Βασιλάκης, Παππάς, Πάγκαλης, Γραμμένος, Τενεδιός (72' Μωραϊτης), Φούκης (85' Γεροχρήστος), Κατερίνης, Τσεβανέδης (62' Πουλημένος).
Διαιτητής: Tίκας (Καρδίτσας). Βοηθοί: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Μανάσης (Τρικάλων)
ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ


Γεύθηκε την χαρά της νίκης ο ΕΘΝΙΚΟΣ

Καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε την νίκη την Κυριακή απέναντι στον Τύρναβο Λάρισας με 1-0 με ένα γκολ που πέτυχε ο Κώστας Δημουλιάς στο 53’ με δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καραναστάση.
Ο Εθνικός είχε την υπεροχή και κατοχή μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε δικαία την νίκη απέναντι σε μια ομαδα που ήρθε στην Φιλιππιάδα με μοναδικό στόχο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πέτυχει κάποιο γκολ.
Ο Εθνικός σήμερα γεύτηκε την χαρά της νίκης μετά από 8 παιχνίδια αφού η τελευταία του νίκη στο πρωτάθλημα ήταν την 4η αγωνιστική όταν είχε κερδίσει την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 2-1.
Στο κυριακάτικο παιχνίδι ο Εθνικός πέρα από την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς έδειξε και πάλι ότι έχει πρόβλημα στο γκολ και η απουσία του Βραζιλιάνου Φλορένσιο ήταν αισθητή.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μπλούμα και των βοηθών του Δουδούμη και Διαμάντη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Πάνου, Μπαρκώσης, Παλιάγκας, Λέντζος, Κόλλινς, Λάππας (74΄ Μπαλάφας Κ.) , Ντέτσικας, Δημουλιάς (87΄ Μπαλάφας Δ.Α.), Μπασιούκας (59΄ Γατσέλος), Μπούρμπος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Γρηγορίου, Σιάτρας, Κούβελας (67΄ Αλεξίου), Μάγγος Κ., Σκούπρας Β., Κλάζογλου, Σκούπρας Κ. (80΄ Κωστούλας), Μάγγος Αθ., Αντωνόπουλος (56΄ Χριστοδούλου), Κράββαρης.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΣ


Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ακόμα ψάχνει την νίκη

Το γκολ που πέτυχε με προβολή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Χρήστος Χρήστου, που και την περασμένη Κυριακή ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του, όπως και στο παιχνίδι της προπερασμένης Κυριακής στα Ρόκκα, δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει την νίκη στον ΠΑΣ Πρέβεζα που έμεινε για τέταρτη αγωνιστική μακριά από τη νίκη.
Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ καλή απόδοση αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και με την επίτευξη του γρήγορου γκολ από τον Χρήστου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη, και σίγουρα το τελικό 1-1 τον αδικεί.
Η Α.Ε. Μεσολογγίου ισοφάρισε στο 68΄ λεπτό με τον Μαντζανά και έφυγε σήμερα από την Πρέβεζα με έναν πολύτιμο βαθμό.
Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Τσέτσιλας της ΕΠΣ Γρεβενών.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος Α., Μπούκουρας (90′ Χόϊκας), Μάρκος, Φλέγγας Γ., Δήμας Θ., Δήμας Δ. (46′ Ναστούλης), Νίκου (68′ Παναγόπουλος), Χρήστου, Καντίου, Μηλιώνης, Μπρούβας.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Καρανίκας, Μπαρμπαρούσης, Ζαχαράκης, Ψηλός, Πασπαλιάρης (54′ Βλαχάκης), Τσάμης, Παραγιουδάκης (82′ Φλωρόπουλος), Αγγέλης, Μαντζάνας, Πλακίδας.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΣ

Η «Α» έχασε με 3-1 στη ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Άνδρες μας, στο Αγρίνιο χάσαμε από την Γ.Ε. Αγρινίου με 3-1 σετ και ταυτόχρονα την 1η θέση στον όμιλο. Χειρότερη εμφάνιση δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και στα δύο πρώτα σετ δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, παρά τις πολλές αλλαγές του προπονητή. Τα δύο πρώτα σετ χάσαμε εύκολα 25-17, 25-16.
Στο 3ο σετ η είσοδος του Αγγέλη και η αλλαγή ρόλου στον Πλακιά άλλαξε την εικόνα μας, γίναμε υποφερτά καλύτεροι, με μόνο στοιχείο το μπλοκ να λειτουργεί καλά και μετά από μάχη το κερδίσαμε 24-26.
Στο 4ο ξεκινήσαμε εντυπωσιακά 1-6 με συνεχόμενα μπλοκ, όμως χωρίς συνέχεια, αφού ακολούθησαν 5 χαμένα σερβίς και το σετ πήγαινε πόντο-πόντο πάντα μπροστά η ομάδα μας. Μάλιστα στο 12-14 υπέρ μας η 2η διαιτητής κ. Τσικριτέα καθαρό μπλοκ του Ναζόπουλου στον Υφαντή με την μπάλα να είναι ένα μέτρο τουλάχιστον μέσα το έδωσε άουτ, και αντί για 12-15 το σκορ έγινε αμέσως 14-14 με κίτρινη κάρτα στον Αγγέλη για διαμαρτυρία. Η Γ.Ε.Α. κατάφερε τελικά να γυρίσει το σετ και να το κατακτήσει με 25-21 και ταυτόχρονα την νίκη με 3-1 σετ.
Έπαιξαν οι Ναζόπουλος, Πλακιάς, Μπαρκούζος, Δημητριάδης, Μπέλος, Ντέντε με λίμπερο τον Λιανό αρχική εξάδα και αλλαγές οι Κωστανίκος, Τσήνα.
Αποστόλης Πορτοβάρας: «Δίκαια χάσαμε στο Αγρίνιο από την Γ.Ε.Α., αφού η εικόνα της ομάδος μου ήταν πολύ κακή ίσως η χειρότερη την φετινή χρονιά. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και θέλουμε αυτό το παιχνίδι γρήγορα να το ξεχάσουμε, αφού δεν χάσαμε τίποτα και είμαστε μέσα στο στόχο μας. Όμως πρέπει να διδαχθούμε από τα λάθη μας, να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, να δουλέψουμε περισσότερο γιατί στην 2η φάση που θα αναδείξει τον πρωταθλητή οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο".

Διακρίσεις στην Κολύμβηση για την ΔΟΞΑ

Με επιτυχία ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 το αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ. Στο 18ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που διοργάνωσε η Ν.Ε. Πατρών το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Δεκεμβρίου 2010, oι κολυμβητές μας κέρδισαν 3 Χρυσά (Μάνθα Έλλη στα 100m και 200m πεταλούδα στην κατηγορία ΚΡ-Α και Βάσσος Νεκτάριος στα 100m ύπτιο στην κατηγορία ΠΠ-Β), 6 ασημένια (Ψυλλιάς Φίλιππος στα 400m ελεύθερο στην Κατηγορία ΠΑΙΔ. ,Βάσσος Νεκτάριος στα 50m ελεύθερο στην κατηγορία ΠΠ-Β, Καρύδη Ιωάννα στα 100m πεταλούδα & 200m μικτή ατομική στην κατηγορία ΚΡ12, Γαλήνα Αλεξάνδρα στα 200m πρόσθιο στην κατηγορία ΚΡ12 και Ψυλλιάς Αλέξανδρος στα 100m ελεύθερο στην κατηγορία ΑΓ120 και 2 Χάλκινα μετάλλια (Καρύδη Ιωάννα στα 400m μικτή ατομική στην κατηγορία ΚΡ12 και Ψυλλιάς Αλέξανδρος στα 200m ελεύθερο στην κατηγορία ΑΓ12). Οι κολυμβητές Μάνθα Έλλη στα 50m ελεύθερο και 200m πεταλούδα, Αναστασίου Λουϊ – Αλέξανδρος στα 100m πεταλούδα, Βάσσος Νεκτάριος στα 100m ύπτιο και Καρύδη Ιωάννα στα 400m μικτή ατομική, εξασφάλισαν με τις επιδόσεις τους στα παραπάνω αγωνίσματα τη συμμετοχή τους στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Φεβρουάριο στη Θεσ/νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί κολυμβητές του αγωνιστικού μας τμήματος έφθασαν πολύ κοντά στους απαιτούμενους χρόνους ορίων και εκτιμάται ότι με σωστή, καθημερινή προπόνηση θα μπορέσουν να τους πετύχουν μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ελπίζουμε η Νέα Δημοτική Αρχή να δείξει την απαιτούμενη ευαισθησία και να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά αυτά να συμμετέχουν και να ανταγωνιστούν επάξια τους κολυμβητές των άλλων ομάδων, κρατώντας το κολυμβητήριο ανοικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: