Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

25% έκπτωση στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Πρέβεζας για τους τρίτεκνους

Για άλλη μια φορά το ΚΤΕΛ Πρέβεζας επιδεικνύει ανθρώπινο πρόσωπο και κοινωνικές ευαισθησίες στις ομάδες με ιδιαίτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά, όπως των οικογενειών με τρία παιδιά. Έτσι και φέτος. Έκανε δεκτό το αίτημα του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Πρέβεζας και παρέχει έκπτωση 25% σε όλα τα μέλη του Συλλόγου με επίδειξη της σχετικής κάρτας τριτέκνων.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Λ. Πρέβεζας Α.Ε., κ. Παναγιώτη Σαρδελή και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την απόφαση τους αυτή, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η πράξη τους αυτή αποτελεί σημαντική οικονομική βοήθεια στην τρίτεκνη οικογένεια, ειδικά την εποχή αυτή που η οικονομική κρίση έχει επιδεινώσει την θέση της και δεν μπορεί να προασπίσει τον οικογενειακό της προϋπολογισμό, τονίζοντας ότι θα προτρέψει τα μέλη του να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία είναι οικονομικότερα.
Οι ενδιαφερόμενοι τις κάρτες μπορούν να τις παραλαμβάνουν από το γραφείο του Συλλόγου (Δ. Κρόκου 57) καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ. – 12:00 π.μ. καθώς και από τους κατά τόπους αντιπροσώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: