Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ: Μεγάλη η επιτυχία του συνδυασμού μας


Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου με τα μέλη του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αμέσως μετά τις εκλογές, τη Δευτέρα το απόγευμα, ο Γιάννης Παπαλέξης, υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων με το συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οργάνωσε συνάντηση με τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους του. Η συνάντηση, που έγινε μέσα σε κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας, είχε στόχο την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και το συντονισμό των δραστηριοτήτων και των κινητοποιήσεων του συνδυασμού στις μέρες που απομένουν ως τις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Ο Γιάννης Παπαλέξης, μιλώντας στους συνεργάτες του, αφού τους συνεχάρη για την αποτελεσματική κινητοποίησή τους κατά την προεκλογική περίοδο, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεγάλη επιτυχία τού συνδυασμού και τα υψηλά ποσοστά που απέσπασε, και εξέφρασε την αισιοδοξία του και τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα είναι ο σίγουρος θριαμβευτής των επαναληπτικών εκλογών.
Ζήτησε, τέλος, από τους υποψήφιους να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε στις μέρες που απομένουν να πείσουν τους ψηφοφόρους των συνδυασμών που αποκλείστηκαν να μας εμπιστευθούν και να συστρατευθούν μαζί μας στον κοινό αγώνα για την προοδευτική πορεία του νέου Δήμου. Να στηρίξουν το συνδυασμό που θέλει τους πολίτες μαζί με τα θεσμικά όργανα να αποτελούν μια δυναμική ομάδα με κοινή πυξίδα και κοινούς στόχους για τη διεκδίκηση και εξασφάλιση μιας δίκαιης κοινωνίας.
Από το ίδιο βράδυ ξεκίνησε μια εργώδης κινητοποίηση με εφόδια την αισιοδοξία και τη βεβαιότητα για την τελική νίκη του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: