Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στηρίζουν το ΙΓΜΕ Πρέβεζας

Την απόφαση της πολιτείας για έμπρακτη υποστήριξη του έργου του ΙΓΜΕ, μετέφεραν ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου κύριοι Μητρόπουλος και Παπαβασιλείου αντίστοιχα, οι οποίοι χθες επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Μονάδα της Πρέβεζας.
Οι κύριοι Μητρόπουλος και Παπαβασιλείου συνοδευόμενοι από το διευθυντή της μονάδας Βαγγέλη Νικολάου συναντήθηκαν διαδοχικά με το Νομάρχη και το Δήμαρχο Πρέβεζας, ενώ αμέσως μετά συζήτησαν με το προσωπικό του ΙΓΜΕ τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται για την μονάδα.
«Στo πλαίσιo του νέου ΕΣΠΑ θα δοθούν 14εκ.€ και ένα κομμάτι από το μεγάλο αυτό ποσό θα αφορά και την Ήπειρο», τόνισε ο κ,Παπαβασιλείου, διευκρινίζοντας ότι παρεμβάσεις θα γίνουν και στους 4 νομούς, ξεκινώντας από τον επόμενο κιόλας μήνα. Ο πρόεδρος του ΙΓΜΕ κ.Παπαβασιλείου από την πλευρά του, ενίσχυσε το μήνυμα αισιοδοξίας που εξέφρασε ο γενικός διευθυντής, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι η πολιτεία θα υποστηρίξει το ερευνητικό και επιστημονικό έργο του Ινστιτούτου και μάλιστα αναζητά τρόπους για να το καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: