Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΞΗΣΗ κατά 40% είχε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Δήλωση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Βασίλη Ζιώβα

Λόγο για την μεγάλη ανοδική πορεία που είχε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίχτηκε από το ΚΚΕ σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και την Άρτα, κάνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ζιώβας.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:
«Μεγάλη ανοδική πορεία κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στήριξε το Κ.Κ.Ε. πανελλαδικά στις περιφέρειες και στους δήμους. Ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αγωνιστές, με τους οποίους συμπορευτήκαμε στους αγώνες όλο το προηγούμενο διάστημα. Το εκλογικό αποτέλεσμα περικλείει καταδίκη της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και δεν περιλαμβάνει την ενίσχυση της Ν.Δ. .
Συγκεκριμένα στο νομό ΆΡΤΑΣ, το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», είχε ΑΥΞΗΣΗ κατά 40%!!!
Χαιρετίζουμε λοιπόν και ευχαριστούμε όσους μας ψήφισαν, καλούμε όλους στους αγώνες που έρχονται. ΤΩΡΑ είναι η ώρα για το επόμενο βήμα. Εμείς πάντως θα συμβάλουμε στη λαϊκή ενότητα, στη συσπείρωση, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, για να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.
Ο λαός ξέρει, το ζει, η ζωή του έχει ήδη αποσταθεροποιηθεί. Το λαϊκό νοικοκυριό βυθίζεται καθημερινά, ολοένα και περισσότερο στη χρεοκοπία. Τίποτα δεν έχει να φοβηθεί. Χρέος στον εαυτό του και στα παιδιά του, που θα ζήσουν χειρότερα απ' αυτόν, είναι να το παρεμποδίσει. Άφοβα να ορθώσει το ανάστημά του, να απορρίψει το ρόλο του θεατή και του κομπάρσου που του επιφυλάσσουν.
Στις 15 του Νοέμβρη, την επομένη του δεύτερου γύρου των εκλογών καταφτάνει η τρόικα για τη δρομολόγηση νέων, πιο αντιλαϊκών μέτρων.
Πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους και να βροντοφωνάξουμε: Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν, το κεφάλαιο και τα κόμματά τους. ΟΧΙ τα λαϊκά στρώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: