Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Όλοι μαζί στη κάλπη για τη νίκη της Κυριακής που θα είναι δική μας


Αγαπητοί συνδημότες
Θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλατε το συνδυασμό μου «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και εμένα προσωπικά, δίνοντας με τη ψήφο σας τη στήριξη στο ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής δομής του Δήμου μας. Η επιλογή αυτή μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει τη δύναμη να διεκδικήσουμε με βεβαιότητα στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής τη Δημαρχία του Νέου Καλλικράτειου Δήμου Αρταίων.
Την πρώτη Κυριακή οι πολίτες εξέφρασαν τις προτιμήσεις τους, τόσο για τους υποψήφιους Δημάρχους όσο και για τους υποψήφιους Συμβούλους, επιλέγοντας με ποικίλα κριτήρια. Στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής καλούμε του δημότες μας να προσέλθουν στη κάλπη με ένα και μοναδικό κριτήριο: το γενικότερο συμφέρον και την προοπτική ανάπτυξης και προόδου παράλληλα με την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών. Με προτίμηση προσώπων και έχουν όλα τα εχέγγυα να διαχειριστούν με καθαρότητα και διαφάνεια τη νέα πορεία του Δήμου μας. Και ο συνδυασμός μας είναι ο μόνος που εγγυάται την επιτυχία αυτών των στόχων.
Ο συνδυασμός μας «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θέλει να είναι γέφυρα ενότητας και κοινής πορείας των πολιτών που ενδιαφέρονται για μια δυναμική αρχή του νέου Δήμου Αρταίων, που βάζουν το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό, που δεν επηρεάζονται από επικοινωνιακές εντυπώσεις, αλλά ενδιαφέρονται για την ουσία, την αποτελεσματικότητα, τη διαφάνεια, την ισονομία.
Για αυτό σας καλώ την επόμενη Κυριακή, να υπερψηφίσετε τον συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», για να συνδέσουμε, όλοι μαζί, την τύχη και την πορεία του νέου Δήμου Αρταίων, με την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών.
Όλοι μαζί στη κάλπη για τη νίκη της Κυριακής που θα είναι δική μας, που θα είναι νίκη του νέου Δήμου Αρταίων.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ
Υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: