Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Μαθήματα κολύμβησης στο Κομπότι

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ με το πρόγραμμα «ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» της Σχολής Κολύμβησης «ΝΗΡΕΑΣ» προσφέρει εντελώς δωρεάν σε παιδιά 7 – 14 ετών μια σειρά από δυνατότητες:
-Να μάθουν να κολυμπάνε σωστά και με κάθε ασφάλεια, κάτω από την επίβλεψη και τις οδηγίες Ειδικευμένων Προπονητών και με τη χρήση Ειδικών Οργάνων (σωσίβια, σανίδες, μπάλες, στεφάνια, φουσκωτά κ. ά.).
-Να ψυχαγωγηθούν παίζοντας παιγνίδια και αθλήματα (βόλεϊ στην άμμο, αγώνες κολύμβησης, μπάσκετ στο νερό).
-Να γυμνάζουν το σώμα τους με σωστό τρόπο, πράγμα πολύ σημαντικό για μια ηλικία που η εκγύμναση παίζει καθοριστικό ρόλο για την αρμονική ανάπτυξη σώματος και πνεύματος.
-Να ξεφύγουν απ’ την κούραση των μαθημάτων και τους εκκωφαντικούς ήχους των μπαρ και να αθληθούν μέσα στη φύση, στον καθαρό αέρα, στον ήλιο και στη θάλασσα.
-Και τέλος να γνωρίσουν κι άλλα παιδιά και να αναπτύξουν νέες φιλίες κάτω από ιδανικές συνθήκες και γενικά να κοινωνικοποιηθούνε σε μεγάλο βαθμό.
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταφορά στην παραλία του Κομποτίου στο Ράμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν. Ώρα αναχώρησης 9.15΄το πρωί. Στο Ράμμα, σε ειδικά διαμορφωμένο και προστατευμένο χώρο, τα παιδιά θα κολυμπήσουν, θα αθληθούν, θα ψυχαγωγηθούν. Έξω από τη θάλασσα θα υπάρχουν ομπρέλες όπου τα παιδιά θα κάνουν το διάλειμμά τους με προσφορά σάντουιτς και αναψυκτικών.
Η επιστροφή θα γίνεται στις 11.45 π.μ. και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι τα παιδιά θα είναι στα σπίτια τους, αφού θα έχουν περάσει ένα πολύ γεμάτο και ευχάριστο πρωινό.
Το Πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και τελειώνει την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: