Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Σοκ στην μικρή μας πόλη!

Με την σύλληψη 40χρονου που κατείχε πορνογραφικό υλικό από το γραφείο του στη Νομαρχία Άρτας...

Αυτό κι αν δεν είναι σοκ για την κοινωνία της Άρτας… Υπάλληλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, που υπηρετούσε στην υπηρεσία Ανάπτυξης, συνελήφθη απ’ το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,, να διακινεί παιδικό πορνογραφικό υλικό, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Απ’ το 2007 είχαν εντοπιστεί περίεργα ηλεκτρονικά ίχνη και ο 40χροχνος υπάλληλος της Νομαρχίας Άρτας, είχε μπει στο στόχαστρο της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τι τελευταίες ημέρες, βρέθηκαν στην Άρτα τέσσερις αξιωματικοί της εν λόγω υπηρεσίας και σε έρευνα που έκαναν στο γραφείο του στη Νομαρχία, βρήκαν δείγμα παιδικού πορνογραφικού υλικού, για να συνεχιστούν οι έρευνες και στο σπίτι του, όπου οι αποκαλύψεις ήταν περισσότερες και φρικιαστικές. Μεγάλος αριθμός αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού, που όμως δεν φαίνεται να είχαν διακινηθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, αφού έτσι κι αλλιώς και από μόνη της η κατοχή τέτοιου υλικού είναι παράνομη και διώκεται. Επίσης στο σπίτι του βρέθηκε μια θερμική κάμερα και κιάλια, τα οποία προφανώς είχε για να μπορεί να καταγράφει ερωτικές σκηνές άλλων, τις οποίες στην συνέχεια κανένας δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιούσε.
Ο 40χρονος υπάλληλος της Νομαρχίας Άρτας συνελήφθη και η σύλληψή του προκάλεσε σοκ στην μικρή κοινωνία, μιας και κανένας δεν περίμενε ότι υπήρχε περίπτωση στην μικρή μας πόλη, να διακινείται πορνογραφικό υλικό και μάλιστα από υπολογιστή της Νομαρχίας.
Το σοκ ήταν μεγαλύτερο για τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν τον 40χρονο στο διπλανό τους γραφείο και δεν γνώριζαν τι κάνει και πως χρησιμοποιείται ο υπολογιστής του, που έτσι κι αλλιώς είναι για υπηρεσιακή χρήση και μόνο.
Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρίσκονται ακόμα στην Άρτα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλα στοιχεία, για την υπόθεση που έτσι κι αλλιώς συγκλονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: