Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Γ. ΚΟΚΛΑΣ: Δεν υπάρχουν πιά διαχωριστικές γραμμές


Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του


Την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο νέο Δήμο Νικολάου Σκουφά ανακοίνωσε και επίσημα ο Δήμαρχος Αράχθου Γιάννης Κόκλας. «Για μας διαχωριστικές γραμμές δεν υπάρχουν. Συνθήματά μας είναι η ενότητα και η κοινή πορεία. Κανείς δεν περισσεύει» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κ. Κόκλας.
Το εισαγωγικό μέρος της ανακοίνωση του Γιάννη Κόκλα έχει ως εξής:
«Μετά την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που καλούνται να την υπηρετήσουν άνθρωποι που αποδεδειγμένα νοιάζονται και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Άνθρωποι ικανοί να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της καθημερινότητας που ούτε χρώμα έχουν, αλλά ούτε και μπορούν να περιμένουν άλλο. Είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε την χωροταξική ενότητα που προέκυψε στην περιοχή μας και ήμασταν από αυτούς που έγκαιρα διατυπώσαμε συγκεκριμένη πρόταση για μια διαφορετική οριοθέτηση. Η πρότασή μας όμως παρακάμφθηκε παρά το γεγονός ότι εξέφραζε όχι μόνο τις απόψεις των κατοίκων που ζουν στο Δήμο μας αλλά και του συνόλου του πολιτών του νομού. Ωστόσο η συνένωση των Δήμων Αράχθου, Πέτα, Κομποτίου και της Μαρτυρικής Κοινότητας Κομμένου ούτε αμφισβητείται, ούτε αλλάζει».
Για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει και τις ευθύνες που αναλαμβάνει ο υποψήφιος δήμαρχος τονίζει:«Ως υποψήφιος δήμαρχος κατανοώ απολύτως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω ότι θα προχωρήσω μπροστά με ένα και μοναδικό στόχο: Όλοι ανεξαιρέτως οι συνδημότες μας να αισθάνονται υπερήφανοι για τον τόπο που ζουν, γιατί όλοι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το νέο περιβάλλον που θέλουμε και μπορούμε να το κάνουμε ανθρώπινο, που θέλουμε και μπορούμε να το αλλάξουμε. Υπηρέτησα και υπηρετώ την αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια από διάφορες θέσεις και τα τελευταία από τη θέση του δημάρχου Δήμου Αράχθου. Αξιοποιώντας την εμπειρία μου αυτή, μαζί με τους συνεργάτες μου, δεσμευόμαστε ότι ερχόμαστε για να υπηρετήσουμε τους πολίτες, να τολμήσουμε, να αγωνιστούμε, να και να πετύχουμε μια άλλη ποιότητα ζωής που είναι το μεγάλο όραμά μας. Δηλώνουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ισότιμα όλους τους Δήμους και την Κοινότητα Κομμένου, που περιλαμβάνονται στον ενιαίο πλέον Δήμο Νικολάου Σκουφά και πως για μας διαχωριστικές γραμμές δεν υπάρχουν. Συνθήματά μας είναι η ενότητα και η κοινή πορεία. Κανείς δεν περισσεύει. Έτσι ξεκινάμε, έτσι θα συνεχίσουμε και έτσι θα φτάσουμε στο τέλος αυτής της ωραίας περιπέτειας στην οποία σας καλούμε να είστε όλοι δίπλα μας ώστε να χαρούμε μαζί το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: