Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Έφυγαν δύο υποψήφιοι…

Μείον δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, αφού Γιάννης Παπαγιάννης και Κώστας Φώτης έχουν ήδη ανακοινώσει ότι (πλέον) δεν ενδιαφέρονται για το κομματικό χρίσμα, αφού οι διαδικασίες καθυστερούν και χωρίς να το πουν οι δυό ενδιαφερόμενοι, την όλη διαδικασία την έχουν καταστήσει γραφική. Μένουν άλλοι τρεις ενδιαφερόμενοι, πάντα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ. Η Σταυρούλα Καραβασίλη, ο Δ, Χατζηγιάννης και ο Λεωνίδας Τσίπρας. Αυτοί είχαν υποβάλει αίτηση, με ηλεκτρονική μορφή, όπως απαιτούσε το νέο σύστημα του ΠΑΣΟΚ.
Όμως στην πορεία προέκυψε και έτερος ενδιαφερόμενος, που δεν υπέβαλλε αίτηση με τον τρόπο που προαναφέρουμε, αλλά παρουσιάστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τάτση.
Ο κ. Σιόντης είναι ο νέος ενδιαφερόμενος, ο οποίος είναι συγχωριανός του βουλευτή Δημήτρη Τσιρώνη και η υποψηφιότητά του, που κατατέθηκε με καθυστέρηση, δημιούργησε μεγαλύτερο προβληματισμό, για το τι μπορεί να γίνει και που οδηγείται η κατάσταση.
Τώρα το πότε θα ληφθεί η απόφαση, είναι μια άλλη (πονεμένη κι αυτή) ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: