Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Καλά κρατεί η αντιπαράθεση Ιωάννου - Βογιατζή για το Δήμο Ζηρού

Πανικός στην Φιλιππιάδα, ανάμεσα στους ΠΑΣΟΚους που έχουν τα προβλήματά τους. Στο στόχαστρο μπήκε ο νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, τον οποίο οι κομματικοί της νομιμότητας τον κατηγορούν, ότι στηρίζει τον συνδυασμό του Γιώργου Ζυγούρη, τον οποίο τυχαίνει να είχε σύμβουλο στη Νομαρχία Πρέβεζας.
Αυτός απ’ την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη και απ’ την άλλη η απάντηση του κομματικού υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Βογιατζή, αφήνει πολλά υπονοούμενα και δείχνει ως υπεύθυνο της κακής κατάστασης που δημιουργήθηκε το νομάρχη Βασίλη Ιωάννου.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βασίλης Ιωάννου, για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Δήμο Ζηρού, αναφέρει: «Για όσα συμβαίνουν στο Δήμο Ζηρού, είχα έγκαιρα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.Λυπάμαι που δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις και εισηγήσεις μου, γιατί πολλά θα είχαν αποφευχθεί. Σε κάθε περίπτωση και επειδή όλοι γνωριζόμαστε, θα συνιστούσα σε μερικούς ¨κομματικούς πατριώτες¨, της περιοχής να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αφήσουν τους πολίτες να κρίνουν πρόσωπα και συμπεριφορές».
Κι ενώ ο Βασίλης Ιωάννου κάνει μια πολιτική εκτίμηση των πραγμάτων για την κατάσταση που οδηγήθηκε το ΠΑΣΟΚ στην Φιλιππιάδα και τη Λάκκα Σουλίου, η απάντηση που εξέδωσε ο κομματικός υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Βογιατζής, φαίνεται να αναζητεί άλλους υπευθύνους, για την δική του κακή προεκλογική πορεία και την άρνηση που εισέπραξε απ’ τους πολίτες να τον στηρίξουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Βογιατζή αναφέρει: «Η σημασία των εκλογών της 7ης Νοέμβρη απαιτεί την ανυπόκριτη συστράτευση όλων των Δημοκρατικών πολιτών.Την ώρα της μάχης για την αλλαγή στον Δήμο Ζηρού, δεν ωφελούν τα ‘’παράπονα’’ και οι υπεκφυγές για ‘’επερχόμενους κινδύνους’’ και ‘’εισηγήσεις που δεν εισακούστηκαν’’, όταν μάλιστα προέρχονται από στελέχη που ο Δημοκρατικός Λαός ανυπόκριτα στήριξε.Σχόλια για ‘’κομματικούς πατριώτες’’ – σε όποιους και αν αναφέρονται – δεν βοηθούν στην ενότητα των πολιτών.Οι Δημοκρατικοί πολίτες γνωρίζουν τα γεγονότα και έχουν ήδη κρίνει πρόσωπα, στρατηγικές και πολιτικές συμπεριφορές.Η Δημιουργική Πορεία υπηρέτησε πάντα και θα συνεχίσει να υπηρετεί την ενότητα των πολιτών και όχι των κάθε λογής παραγοντίσκων.Όσοι προσπάθησαν να σύρουν την Δημοκρατική Παράταξη σε λανθασμένες επιλογές έχουν ήδη εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Η ‘’Δημιουργική Πορεία’’ είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ απάντηση στα συσσωρευμένα προβλήματα, στις συντηρητικές επιλογές, στην ανάγκη να σχεδιάσουμε με σοβαρότητα, ευαισθησία και επιστημονικό τρόπο τις δράσεις μας και να τις υλοποιήσουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα.Οι δημοκρατικοί πολίτες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, θα δώσουμε μαζί την απάντησή μας στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: