Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Συζήτησε με όλους τους πολίτες και αισιοδοξεί…


Ο κύκλος της επικοινωνίας με τους πολίτες σε όλο το εύρος του Δήμου Ζηρού, κλείνει για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Σφρίνζτερη, του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ζυγούρη. Και ο ίδιος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την ανταπόκριση που βρήκε σ’ αυτή του την προσπάθεια, αφού θεωρεί ότι οι πολίτες απ’ όλα τα διαμερίσματα εκτιμούν την προσπάθεια που γίνεται και θέλουν να στηρίζουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό, για να δώσει νέα πνοή στην όλη προσπάθεια που γίνεται.
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με επάρκεια επιχειρημάτων, για την προσπάθεια αυτή, έπεισε τους πολίτες, αφού είχε τα στοιχεία και τα επιχειρήματα, για να το κάνει αυτό.
Το βασικό στοιχείο της προσπάθειάς του, όπως το ανέλυσε στους πολίτες, αναλύει σήμερα στην «Γ» για να επισημάνει: «Αποφάσισα να στρατευτώ στην προσπάθεια του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ζυγούρη, θεωρώντας ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός του οποίου ηγείται, έχει τα χαρακτηριστικά που προανέφερα. Όπως ακριβώς είναι και το όνομά του: «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Στο πλαίσιο αυτού του συνδυασμού, όλοι οι πολίτες έχουν άποψη και η άποψη του κάθε πολίτη, έχει την ίδια αξία, γιατί δεν υπάρχουν από πίσω κόμματα και παρατάξεις, οι οποίες θα προσμετρούν κατά τα δικά τους μέτρα και σταθμά, την άποψη των πολιτών. Αλλάζουμε εποχή. Στο νέο Δήμο Ζηρού, όλοι οι πολίτες καλούμαστε να κάνουμε την δική μας υπέρβαση. ΝΑ ασχοληθούμε με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα. Να καταθέσουμε την αγωνία μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Να συμμετέχουμε σε κάθε διαδικασία που μας αφορά και σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλύτερο μέλλον όλων μας. Γι’ αυτό και με την επικοινωνία μας αυτή, σας καλώ, να λειτουργήσουμε ως υπεύθυνοι πολίτες και να κάνουμε πράξη τα οράματά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: