Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Το αποτέλεσμα το περιμέναμε

«Αναμενόμενο» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών για το Δήμο Νικολάου Σκουφά ο νέος δήμαρχος Ευστάθιος Γιαννούλης, καθώς όπως ανέφερε: «Από την πρώτη μέρα που ανοιχτήκαμε στον κόσμο διαπιστώσαμε ότι η εμπιστοσύνη που δείχνανε οι πολίτες στο πρόσωπό μου και συνολικά στους ανθρώπους που στελέχωναν το συνδυασμό μου υπήρχε και μεγάλωνε ολοένα. Έτσι φτάσαμε στο τέλος να έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους ψηφοφόρους και το αποτέλεσμα το περιμέναμε. Θέλω να μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, από μένα και από όλους τους συμμετέχοντες στο συνδυασμό μου, προς όλους τους δημότες του Δήμου Νικολάου Σκουφά που μας τίμησαν με την ψήφο τους και όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία».

ΓΑΡΝΕΛΗΣ: Θα συνεργαστώ με όλους τους νυν Δημάρχους

Ο νέος δήμαρχος Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης έκανε λόγο για δύσκολη αλλά έντιμη μάχη και δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί με όλους τους νυν δημάρχους και αυτοδιοικητικούς της περιοχής για ένα καλύτερο αύριο.
Συγκεκριμένα ο κ. Γαρνέλης δήλωσε: «ήταν μια δύσκολη μάχη, μια έντιμη μάχη και ο λαός αβίαστα αποφάσισε. Έχουμε κερδίσει αλλά όχι εμείς έχει κερδίσει ο Τζουμερκιώτικός λαός. Εγώ από την πρώτη στιγμή είπα σε όλους και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών ότι δεν έχω τίποτε απολύτως μαζί τους. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά στελέχη και θα βοηθήσουν από τη θέση την οποία θα βρίσκονται για να προχωρήσουμε το Δήμο μας εκεί που πρέπει να τον προχωρήσουμε.
Αυτό είναι το όραμα και το δικό μου, πιστεύω ότι είναι και το δικό τους. Θα έχουμε μια συνεργασία άριστη και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Θα το δείτε. Είναι μια δύσκολη εποχή βέβαια, από πλευράς οικονομικών δυσκολιών είναι δυσκολότατη, αλλά νομίζω ότι όταν υπάρχει θέληση, εντιμότητα όλων και στήριξη του λαού, όλα θα πάνε τέλεια».
Σχετικά με το αν θα υπάρξουν κινήσεις προετοιμασίας το αμέσως επόμενο διάστημα ο κ. Γαρνέλης ανέφερε ότι θα υπάρξει προετοιμασία ξεκινώντας από συναντήσεις με τους νυν δημάρχους και όπως ανέφερε: «Θα συναντηθώ με τους φίλους δημάρχους όποτε αυτοί με καλέσουν άλλωστε είναι όλοι φίλοι μου και σιγά – σιγά μέχρι την 1η του Ιανουαρίου, όταν θα μπούμε στο χορό που λέει και ο λαός θα αρχίσουμε να δουλεύουμε με βήματα προσεχτικά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: