Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: «Η νίκη μας, είναι νίκη της Ηπείρου»

Ο πρώτος εκλεγμένος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στην Άρτα και έκανε την παρακάτω δήλωση στα Μέσα Επικοινωνίας:
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ηπειρώτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, για την τιμή που έκαναν στην παράταξή μας να την αναδείξουν με μεγάλη διαφορά ως την πρώτη αιρετή διοίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου. Η νίκη της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης», είναι νίκη της Ηπείρου.
Υπόσχεσή μας: Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών. Απαράβατη αρχή: Η αιρετή Περιφέρεια θα έχει ανοικτές τις πόρτες της, θα είναι συμπαραστάτης όλων ανεξαιρέτως των πολιτών.
Με τη συνεργασία των πολιτών, όλων των Φορέων, των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, των πολιτικών δυνάμεων, των Απόδημων, ξεκινάμε άμεσα τον προγραμματισμό μας για την επίλυση των άμεσων προβλημάτων και την προώθηση των μεγάλων παρεμβάσεων που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Βασικοί μας συνεργάτες θα είναι οι αιρετοί της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης. Θέλω να συγχαρώ τις νέες δημοτικές αρχές και όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που εξελέγησαν, γνωρίζοντάς τους ότι από την 1η Ιανουαρίου, η αιρετή Περιφέρεια Ηπείρου θα είναι δίπλα τους για τη βελτίωση των υποδομών, για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων των Δήμων, για την προώθηση των αναπτυξιακών τους δυνατοτήτων.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Αντιπεριφερειάρχες, τους περιφερειακούς συμβούλους, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για το ήθος και την ευπρέπεια με την οποία διεξήγαγαν τον προεκλογικό αγώνα και τη συμβολή τους στη νίκη της παράταξής μας.
Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εθελοντές, τους νέους και τις νέες που έδωσαν τη δική τους μάχη για την προώθηση του προγράμματός μας, καθώς επίσης και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους που βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.
Από σήμερα ξεκινάμε την δύσκολη προσπάθεια της οργάνωσης της αιρετής Περιφέρειας, βάζουμε μπροστά το πρόγραμμά μας για την ενιαία, ισόρροπα ανεπτυγμένη, Αξιοβίωτη Ήπειρο.


ΑΡΓΥΡΗΣ: Δεσμεύομαι για μια Ήπειρο ισχυρή

Όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το συνδυασμό ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ και όλους τους συνεργάτες του που δώσανε μαζί έναν καθαρό πολιτικό αγώνα με όραμα και στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο της Ηπείρου ευχαριστεί ο επικεφαλής της Παράταξης κ. Βαγγέλης Αργύρης .
Η εντολή και η εμπιστοσύνη τους μας δεσμεύει προσθέτει , ενώ παράλληλα συγχαίρει την πλειοψηφούσα παράταξη για τη νίκη της, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο της. Δέσμευσή μου συνεχίζει ο κος Αργύρης ο αγώνας για μία Ήπειρο ισχυρή. Για υπεράσπιση της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της δημιουργίας.
Η προάσπιση του προγράμματός μας και των δεσμεύσεων που λάβαμε θα είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτη. Τις επόμενες ημέρες, μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες του συνδυασμού μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να αποτιμήσουμε σε βάθος το αποτέλεσμα και το μήνυμα των πολιτών, καταλήγει στο μήνυμά του ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: