Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΪΛΗΣ: Ο λαός μας έδωσε εντολή παραγωγής έργου

Τα ονόματα των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων Πρέβεζας

Τη δέσμευση για σκληρή δουλειά και ισότιμη μεταχείριση μεταξύ πόλης και δημοτικών διαμερισμάτων έδωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης απευθυνόμενος λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στους δημότες οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό του κέντρο.
«Εμείς θεωρούμε την εντολή που μας έδωσε ο λαός ως εντολή παραγωγής έργου» τόνισε ο κ.Μπαϊλης απευθύνοντας πρόσκληση συνεργασίας προς τους συνυποψήφιους του κ.Στέργιο Γιαννάκη, Γιάννη Ρέντζο και Γιώργο Νίτσα οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο εκλογικό του κέντρο, προκειμένου να τον συγχαρούν.
Τις ευχές τους στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πρέβεζας εξέφρασαν εξάλλου ο βουλευτής Βαγγέλης Παπαχρήστος, ο νομάρχης Βασίλης Ιωάννου και ο νυν δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται από το συνδυασμό του κ. Μπαΐλη για την εκλογική περιφέρεια Πρέβεζας είναι οι Κοσμάς Κορωναίος, Τριβλής Δημήτριος, Ροπόκης Ευάγγελος, Λαζάρου Χριστίνα, Αναγνώστου Νικόλαος, Κουτρούμπας Βασίλειος, Αυδίκος Δημήτριος, Φραγκούλης Γεώργιος, Καζάκου Παρθενία, Καστιπανέλης Δημήτριος, Αντωνίου Μαρία και Βαρτελάτου Στυλιανή. Από την εκλογική περιφέρεια Ζαλόγγου εκλέγονται οι Πιπιλίδης Λάζαρος και Μπαρτζώκας Παντελής και από την εκλογική περιφέρεια Λούρου οι Κακιούζης Χαράλαμπος και Παπαχρήστος Λάζαρος.
Από το συνδυασμό του κ. Γιαννάκη για την εκλογική περιφέρεια Πρέβεζας εκλέγονται ο κ. Στέργιος Γιαννάκης ως επικεφαλής και οι κ. Σαραμπασίνας Παύλος και Τσαγκάρης Γιώργος. Από την εκλογική περιφέρεια Ζαλόγγου οι Κατέρης Κων/νος και Ζέκιος Δημήτριος και από την εκλογική περιφέρεια Λούρου οι Τσούτσης Χρήστος και Τάγγας Απόστολος.
Ακόμη το νέο δημοτικό συμβούλιο συμπληρώνεται από δύο έδρες της Λαϊκής συσπείρωσης μία στην Πρέβεζα και μία στο Λούρο, τη μία εκ των δύο θα πάρει ο επικεφαλής κ. Βαγγέλης Τσοβίλης και από μια έδρα καταλαμβάνουν οι επικεφαλής Γιώργος Νίτσας και Γιάννης Ρέντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: