Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Βοήθεια ζητούν τα Ρόκκα

«Οι αρχικές δεσμεύσεις των μελών και φίλων της ομάδας για οικονομική στήριξη δεν είναι αρκετές για να αντέξουν το δυσβάσταχτο κόστος της συμμετοχής», διαπιστώνει η Διοίκηση του Αστέρα Ρόκκα και κάνει έκκληση και σε όποιον νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει να αναλάβει ενεργό ρόλο στο Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Χρήστος Κολιός με προχθεσινό του δελτίο τύπου που υπογράφει διαπιστώνει
παράλληλα απροθυμία και αδυναμία των χορηγών της να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα.
Παράλληλα αναγνωρίζεται η αδυναμία του Αστέρα να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα μετά την αποχώρηση του Σπύρου Ντεκούλη από τη διοίκηση.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Αστέρα έχει ως εξής: «Στις 20 Ιουνίου 2010 , στην τρίτη γενική συνέλευση των μελών του Α.Ο. Αστήρ Ρόκκας , ξεκινήσαμε την δύσκολη προσπάθεια ως νέα διοίκηση , για να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις της συμμετοχής του Αστέρα για δεύτερη χρονιά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Μετά την αποχώρηση από την διοίκηση της ομάδας του Σπύρου Ντεκούλη , ξέραμε ότι το έργο μας δεν θα ήταν καθόλου εύκολο. Οδηγός στην αξιοπρεπή αυτή μας προσπάθεια , η αγάπη για την ομάδα μας , τον Αστέρα Ρόκκας.
Οι αρχικές δεσμεύσεις των μελών και φίλων της ομάδας για οικονομική στήριξη δεν είναι αρκετές για να αντέξουν το δυσβάσταχτο κόστος της συμμετοχής .
Η απροθυμία και αδυναμία πολλών χορηγών να στηρίξουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια , είναι απόλυτα κατανοητή στις δύσκολες μέρες που περνάνε οι επιχειρηματίες της περιοχής μας.
Διαπιστώνουμε λοιπόν , ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε οικονομικά στις απαιτήσεις αυτής της συμμετοχής (Λειτουργικά έξοδα , διαιτησία , προπονητής και παίκτες ). Τέλος , δηλώνουμε ότι , όποιος νομίζει πως μπορεί να τα καταφέρει , είναι ευπρόσδεκτος στην Διοίκηση του Αστέρα και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε».




Στον Εθνικό ο Μπούρμπος

Άλλη μια μεταγραφή ανακοίνωσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας, σύμφωνα με την οποία οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ απέκτησαν για ένα χρόνο τον 23χρονο (10/09/1987) μεσοεπιθετικό Σπύρο Μπούρμπο. Ο Σπύρος Μπούρμπος, ο οποίος είναι αδερφός του παίκτη του Εθνικού Αλέκου Μπούρμπου, αγωνίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες από 2006 έως 2008 με την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας και είχε 23 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με την φανέλα του στον Άραχθου Παχυκαλάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: