Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Δυνατά στην μάχη ο Στέργιος Γιαννάκης

Δυνατό είναι το ξεκίνημα που έκανε στο Δήμο Πρέβεζας ο κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο οποίος ανακοίνωσε προ ημερών ότι κατέρχεται ανεξάρτητος προκειμένου να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να στηρίξει την υποψηφιότητά του, εκτιμώντας ότι πρόκειται για την καλύτερη επιλογή που έχει να κάνει στην περιοχή. Κάθε άλλη κίνηση για την συγκρότηση άλλου ψηφοδελτίου με άλλον επικεφαλής από τον χώρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θεωρείται απίθανη.
Με δεδομένη μία τέτοια εξέλιξη, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέργιος Γιαννάκης, αναδεικνύεται στο μεγάλο φαβορί αυτών των εκλογών.
Ο ίδιος με μετρημένες και καλά μελετημένες κινήσεις, προχωρά στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλευρό του θα βρεθεί ένα ακόμη καταξιωμένο στέλεχος της Πρέβεζας, γιατρός στο επάγγελμα, με έντονη κοινωνική προσφορά και θητεία στα κομματικά, από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η κατάσταση δεν είναι καθόλου ικανοποιητική. Το ΠΑΣΟΚ αναζητά ακόμη υποψήφιο και η πρόταση της ΤΟ Λούρου για κάθοδο του νυν Νομάρχη Βασίλη Ιωάννου προκάλεσε μικρούς σεισμούς.
Ο Δήμαρχος Λούρου κ. Μπαίλης, που έχει καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας έχει ξεκινήσει διακριτικά τις περιοδείες στα νέα δημοτικά διαμερίσματα της Πρέβεζας, ενώ αποφασισμένος να δώσει την μάχη μέχρι τέλους εμφανίζεται και ο Γιώργος Νίτσας.
Φυσικά υπολογίσιμη δύναμη παραμένει ο σημερινός δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας, καθώς αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συνεργάστηκαν μαζί του, είναι πρόθυμα να βρεθούν και πάλι στο πλευρό του, γεγονός που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο στρατόπεδο του κυβερνόντος κόμματος.
Όλο αυτό το κλίμα ευνοούν σαφώς την υποψηφιότητα του Στέργιου Γιαννάκη η οποία βρίσκει ανταπόκριση και στήριξη σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: