Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Με επιτυχία τελειώνει την Κυριακή το ΔΙΕΘΝΕΣ τουρνουά τένις στη Πρέβεζα

Ρεκόρ συμμετοχής αθλητών από 26 χώρες στο διεθνές τουρνουά τένις 2010 που διεξάγεται στην Πρέβεζα και θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουλίου . Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει συμμετοχή 145 αγόρια και 130 κορίτσια ηλικίας έως 18 ετών .Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο για την παγκόσμια κατάταξη και έτσι εξηγείται η μεγάλη συμμετοχή.
Στην Ελλάδα γίνονται δυο μόνο πρωταθλήματα της κατηγορίας αυτής και το ένα από αυτά γίνεται σταθερά στην Πρέβεζα. Χώρες που εκπροσωπούνται στους αγώνες είναι : Αυστραλία. Αυστρία, Ισραήλ, Σερβία, Τουρκία, Σλοβακία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Ρουμανία, Σουηδία, Γερμανία, Ρωσία, Κροατία, FYROM, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία, Ελβετία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Αργεντινή και Εκουαντόρ.
Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας. Οι τελικοί θα γίνουν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουλίου. Ο Πρόεδρος Δημήτρης Παππάς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Τένις που είναι υπεύθυνοι της διοργάνωσης στην πόλη μας, καλούν όλους τους πολίτες του Νομού μας να παρακολουθήσουν τους αγώνες, όπου η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και να στηρίξουν την προσπάθεια του Ομίλου, για μια ακόμη φορά, που μόνο σημαντικά οφέλη μπορεί να φέρει στην πόλη μας, μέσω μάλιστα και της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.
a

Δεν υπάρχουν σχόλια: