Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ρεκόρ με μήνυμα για την πολιτική


Ρεκόρ σταυρών προτίμησης έχει στον απολογισμό του, ο συμπατριώτης μας Θανάσης Ντερέκας, που κατήλθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και η εκτίμηση που απολαμβάνει απ’ τους συνδημότες του, εκπέμπει πολλά μηνύματα για την πολιτική και κομματική λειτουργία κάποιων παραγόντων της αυτοδιοίκησης.
Να θυμίσουμε την ιστορία. Απ’ τις αρχές του περασμένου έτους είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να λάβει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ για να είναι υποψήφιος δήμαρχος, μιας και μέχρι τότε ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου και είχε διατελέσει για πολλά χρόνια αντιδήμαρχος. Και άλλοι οι ενδιαφερόμενοι, το ΠΑΣΟΚ επέλεξε άλλον υποψήφιο και όπως ήταν αναμενόμενο ή μάλλον όπως έχουμε μάθει εμείς εδώ στην Άρτα, θα έπρεπε να δούμε τον κ. Ντερέκα ή να ηγείται ή να ακολουθεί κάποιο αντάρτικο ψηφοδέλτιο, για να κάνει την ζημιά σ’ αυτόν που του πήρε το κομματικό χρίσμα. Έκανε όμως το αντίθετο. Δήλωσε πρώτος ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και άρχισε τον αγώνα του, ενισχύοντας παράλληλα και τον αγώνα του υποψηφίου τον οποίο στήριζε το κόμμα του.
Όπως ο ίδιος μας είπε το έκανε αυτό, γιατί ήθελε να εκλεγεί ο υποψήφιος που στήριξε το κόμμα του και να υπάρξει μια προοπτική για το νέο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου, αλλά και για να δείξει ότι κάποτε όλοι πρέπει να σέβονται και να υπηρετούν συλλογικές αποφάσεις, άσχετα αν σε κάποιο στοιχείο σε δυσαρεστούν προσωπικά.
Η επιλογή του επιβραβεύτηκε και απ’ το εκλογικό σώμα, που τον εξέλεξε πρώτον των πρώτων. Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, δεν έχει ούτε το 30% του αριθμού σταυρών που έχει ο Θανάσης Ντερέκας.
Συγχαρητήρια και για την επιλογή και για την εκλογή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, δεν έχει ούτε το 30% του αριθμού σταυρών που έχει ο Θανάσης Ντερέκας" που ακριβώς το εντοπίσατε;
Σας παραθέτω την κατάσταση των εκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού που ανήκει ο Ντερέκας.

1 ΝΤΕΡΕΚΑΣ 998
2 ΜΠΟΥΤΣΗΣ 752
3 ΛΟΥΚΑΚΗ 672
4 ΤΣΕΛΙΟΥ 488
5 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 426
6 ΛΟΥΚΗ 423
7 ΣΑΒΒΑΣ 367
8 ΚΑΡΑΒΙΑ 345
9 ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ 311
10 ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 296


Μόνο το 9ο και 10ο όνομα ανταποκρίνεται σ' αυτό που λέτε...

Ανώνυμος είπε...

sygxaritira sto blob sas re!!!
Sas esteila minima parathetontas toys stayrous tou ntereka enanti twn ypoloipwn ypopshfiwn, gia na doun oi anagnwstes sas th "fouska" sas sxetika me to sxolio sas gia twn arithmo twn stayrwn kai akoma na to dimosieysete...
H gnwmh ths logokrisias eprepe na legeste! Ntroph sas!

Ανώνυμος είπε...

********************************
Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, δεν έχει ούτε το 30% του αριθμού σταυρών που έχει ο Θανάσης Ντερέκας.
*********************************
Είναι λάθος το 30%.
Θα είναι σωστό όμως αν γράψετε 80%