Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Έντονος προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτά αρχίζουν να εκφράζουν την διαφωνία τους για την πορεία του ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, σε συζητήσεις που γίνονται καθημερινά και σε διάφορα στέκια.
Βεβαίως και οι εξελίξεις σχετικά με τον βουλευτή Πρέβεζας Βαγγέλη Παπαχρήστο ο οποίος διεγράφη γιατί δεν ψήφισε το πολυνομοσχέδιο, συντηρούν τον έντονο προβληματισμό και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο εν λόγω βουλευτής έκανε την κατάλληλη κίνηση την κατάλληλη στιγμή και επαινούν την στάση τους. Μια στάση που θα ανέμεναν και από άλλους βουλευτές και γιατί όχι και απ’ τους βουλευτές του νομού μας.
Ένα ακόμη θέμα που δημιουργεί έντονο προβληματισμό στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με πολλά εκ των οποίων τυχαίνει να έχουμε συζητήσει, είναι και η στάση των βουλευτών του κόμματος, αναφορικά με τα πολλά προβλήματα που έχει ο νομό μας και αυτοί είναι απόντες. Λένε χαρακτηριστικά ότι ένα και πλέον χρόνο, δεν έχει γίνει μια ουσιαστική παρέμβαση σε κεντρικό επίπεδο, για κάποιο σημαντικό πρόβλημα της Άρτας, την στιγμή που η Άρτα κυριολεκτικά πεθαίνει οικονομικά.
Σ’ αυτή την ανησυχία και τον προβληματισμό, αν προστεθεί και η ανυπαρξία των κομματικών οργάνων, που είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν είναι ένα και το αυτό, τότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι γίνεται και πως διαγράφεται το μέλλον, για όσους σήμερα θεωρούν ότι κάτι κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: