Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η Ομόνοια πέρασε και από το Γλυκόριζο

Την Κυριακή η πρωτοπόρος ομάδα της Ομόνοιας για το τοπικό πρωτάθλημα αγωνίσθηκε στο Γλυκόριζο, κάνοντας το 10 στα 10 στο πρωτάθλημα!
Ούτε ο κακός αγωνιστικός χώρος, ούτε οι πολλοί φίλαθλοι... των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το ΤΡΕΝΟ της Άνω Πέτρας! Η Ομόνοια έπαιξε με καρδιά πρωταθλητή και πήρε μια παλικαρίσια νίκη! Απαράδεκτος ο αγωνιστικός χώρος... δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και να πάρει τη νίκη με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι στην πρώτη φάση τους μπροστά στην εστία του Σταμάτη άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μπούρα (22΄). Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Ομόνοια πίεσε και πέτυχε την ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Ε. Σταμούλη ύστερα από φάουλ του Τσάπαλη.
Στην επανάληψη η ομάδα μας έχασε άπειρες ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ, κάτι που έγινε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Γκανιάτσας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Δερβένης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90΄ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ομόνοια. Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 95΄ ο νεαρός Μαργαρίτης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Ντούκα, πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό τέρμα και γράφοντας το τελικό 3-1.
ΑΠ. ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥ: Ντούκας, Κατέρος, Σφενδύλης, Μπούρας, Στεργίου, Νταλάκας, Κοτρώτσιος Κ. (65΄ Βίτσιος), Μανώλης, Σίνκο, Κοτρώτσιος Γ. (61΄ Κολοβός), Μολώνης.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ: Σταμάτης, Μανιφάβας (63΄ Τάτσης), Νάσιος, Μαργαρίτης, Πέτσας, Γκανιάτσας, Σταμούλης Ε. (63΄ Παππάς), Γεωργάρας, Κακατάτσιος, Στέργιος (78΄ Δερβένης), Τσάπαλης

Πήγαν για προπόνηση… και έπαιξαν χιονοπόλεμο

Σκεπασμένο με πυκνό χιόνι ήταν την περασμένη Παρασκευή το γήπεδο στους Κάμπους Δημαριού που χρησιμοποιούν ως έδρα τους η Ομόνοια Πέτρας και ο Αετός Διασέλλου. Η φωτογραφία είναι από εκείνη την ημέρα για την προπόνηση της Ομόνοιας και τη βρήκαμε στο site της ομάδας: www.omonoia-petras.gr.
H ομάδα της Α. Πέτρας, με ανεβασμένη διάθεση τόσο από το χιόνι, αλλά και από την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Α. σε βάρος του Αστέρα Ρόκκα, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία το διασκέδασε εκείνο το απόγευμα.

Εθνικός Φιλιππιάδας:
Πέταξε άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς


Ο Εθνικός Φιλιππιάδας κυριάρχησε και στα 90΄ λεπτά του σημερινού παιχνιδιού με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.
Ο Εθνικός στο σημερινό παιχνίδι δεν τα κατάφερε να σκοράρει ακόμα και από το σημείο του πέναλτι ενώ είχε δυο δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών με κορυφαία αυτή του Λάππα που από τα δυο μέτρα πλάσαρε αού.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Οδυσσέα ήρθε στην Φιλιππιάδα με μοναδικό στόχο τον βαθμό της ισοπαλίας κάτι που κατάφερε στο τέλος αφού είχε και την τύχη με το μέρος της και δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμιά περίπτωση την εστία του Σταυράκη.
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα ήταν στο 24΄ύστερα από πάσα του Ντέτσικα ο Μπούρμπος σούταρε ο Χουρουζίδης απέκρουσε και στην συνέχεια η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Στο 61΄ ανατροπή του Λάππα από τον Λαμπερνάκη και ο κ Μπορτζάρης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπούρμπος αλλά ο Χουρουζίδης έπεσε σωστά στην γωνία του και απέκρουσε.
Διαιτητής ο κ. Μπορτζάρης με βοηθούς τους Κούτση και Σπανό της ΕΠΣ Αχαΐας.
Εθνικός Φιλιππιάδας: Σταυράκης, Πάνου, Μπαρκώσης, Παλιάγκας, Λέντζος, Κόλλινς (81΄ Γατσέλος), Δημουλιάς, Μπούρμπος, Ντέτσικας (73 Καταγής Γ.), Λάππας, Μπασιούκας.
Αναγέννηση Σερρών: Χουρουζίδης, Τριανταφυλλάκος, Γκάγκας, Λαμπερνάκης, Ακριτίδης, Κεφαλάς (56΄Μιχαήλ), Ζαγοριανός (75΄ Βενέτης), Κυριακίδης, Κιουρτζίδης (79΄ Μαυραγγελίδης), Μαγκανάς, Παϊζάνος.
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΣΑΚΚΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΩΛΑΣ

Υγιεινός περίπατος στη Μίκρα με 45-29

Ομαλά εξελίχθηκαν τα πράγματα για την ασπρόμαυρη ομάδα στο ματς της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, καθώς πέτυχε άνετη νίκη επί του Άρη Θεσσαλονίκης στη Μίκρα με 45- 29
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε νωθρά, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 4-8. Στη συνέχεια, η φιλοξενούμενη ομάδα, διατήρησε την υπέρ της διαφορά, χωρίς ο ΑΡΗΣ να μπορεί να αντιδράσει (11-16). Το ημίχρονο του αγώνα βρήκε τις αθλήτριες του Συλλόγου να βρίσκονται πίσω με 11-27.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, σημείωσαν ένα εντυπωσιακό σερί τερμάτων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Στο 40ο λεπτό, το σκορ ήταν στο 16-32, ενώ στο 50’ στο 21-37.
Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα:4-8, 10-16, 11-27, 16-32, 21-37, 29-45 Δίλεπτα ΑΡΗΣ: 2, Αναγέννηση Άρτας : 5
Πέναλτι ΑΡΗΣ:3/4, Αναγέννηση Άρτας: 1/2
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ (Σκανδάλης): Κοκτσίδου, Δημήτρη 6, Ντελή 6, Λάμπρου 6, Βαφειάδου, Παπαδοπούλου 1, Ευαγγελίδου 4, Παρτάλη, Κώττα 6, Αργυροπούλου, Κώττα, Βογιατζή, Χαμοσφακίδου
Αναγέννηση (Ντάλας): Μπαλάφα 15, Σκουτέλα 13, Χητά, Σαγάνη 3, Βέμη 3, Σκάρα 4, Αποστόλου 2, Τζουρμάνα 1, Γρούμπα, Γκόρντιεβα 4, Πέτρο, Καλασνίκοβα

3-0 και πρόκριση της Αναγέννησης


Αγγαρεία ήταν το τελευταίο παιχνίδι της 1ης φάσης της Αναγέννησης με την Ομόνοια Ναυπάκτου, όπου η ομάδα νίκησε με 3-0 σετ και μαζί με την Γ.Ε. Αγρινίου προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου και θα αναδείξει τον πρωταθλητή της Γ΄ Περιφέρειας που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική.
Χωρίς τον Μπέλο (που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση) και τους Δημητριάδη, Λιανό όπως και το Ναζόπουλο που άφησε στον πάγκο ο κ. Πορτοβάρας δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους, η Αναγέννηση ήταν μέτρια, με πολλά λάθη και έκανε μόνη της το παιχνίδι ντέρμπι. Τα σετ 25-23, 25-21, 25-23.
Χαρακτηριστικό της μέτριας έως κακής εμφάνισης ήταν στο τελευταίο, 3ο σετ, όταν και προηγήθηκε η Αναγέννηση 21-11, όμως οι πολλές αλλαγές έδωσαν το δικαίωμα στην Ομόνοια να ελπίζει σε ανατροπή. Ευτυχώς όμως επικράτησε η ψυχραιμία και ο Ναζόπουλος με επίθεση στην ευθεία τελείωσε το σετ και τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: