Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Με πολύ κόσμο η ορκωμοσία του δημάρχου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Δημήτρη Γαλλίκα


Το μεσημέρι της Κυριακής στις 12, έγινε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Δημήτρη Γαλλίκα και των Δημοτικών - Τοπικών Συμβούλων του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΪΣΚΑΚΗΣ. Στην Καλεντίνη μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, απ όλα τα χωριά, προκειμένου να συγχαρεί τον Δήμαρχο και τους Συμβούλους.
Απ τις 12 ως τις 1,30΄υπήρχε στην Καλεντίνη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Την Δευτέρα συνεδρίασε το νέο Συμβούλιο και ήταν πιθανόν να ανακοινωθούν και τα ονόματα των αντιδημάρχων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα εκλεγεί ένας Αντιδήμαρχος Γενικών καθηκόντων και τρείς άλλοι, που θα εκπροσωπούν ο καθένας τον πρώην Δήμο του.
Στην Καλεντίνη ως Αντιδήμαρχος φέρεται –πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες- ένας εκ των τριών συμβούλων: ΓΑΛΥΦΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΛΑΚΟΥΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Για το ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ, θα οριστεί ένας εκ των 6 συμβούλων: ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, ΣΑΚΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΑΛΟΧΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΟΥΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ.
Για το Διάσελο θα οριστεί ένας εκ των 4 συμβούλων: ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ – ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΜΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Αντιδήμαρχος Γενικών καθηκόντων θα εκλεγεί ένας των δέκα παραπάνω συμβούλων.
Όμως την Δευτέρα ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Γαλλίκας, δεν έκανε ανακοίνωση των ονομάτων Αντιδημάρχων και αυτή δεν θα γίνει πριν την πρωτοχρονιά. Έγκυρη πηγή ανέφερε ότι η πρόταση – εκλογή των αντιδημάρχων θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: