Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μαίνεται η μάχη στην πλατεία!

Ο χορός των καταγγελιών μεταξύ ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης και ιδιοκτητών καφέ στην πλατεία της Άρτας, συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα. Οι πρώτοι συνεχίζουν με επώνυμες καταγγελίες, για την λειτουργία των καφέ ως κέντρα διασκέδασης, με μουσική πέραν του ωραρίου και πολλά άλλα, η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να μοιράζει κλήσεις και τα «κάστανα απ’ την φωτιά» θα κληθεί να βγάλει η νέα δημοτική αρχή, η οποία είναι και αποδέκτης των κλήσεων που μοιράζει η Αστυνομία, για επιβολή διοικητικών μέτρων που είναι το κλείσιμο των καφέ για δέκα ή περισσότερες ημέρες.
Παράλληλα οι καταγγελίες, αγγίζουν και τη νομιμότητα των καφέ της πλατείας, αφού όλοι διαπιστώνουν ότι υπάρχουν προβλήματα και φυσικά όλοι εκνευρίζονται και αγανακτούν για την κατάσταση που επικρατεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Γ» για την κατάσταση που δημιουργήθηκε αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες και ο αστυνομικός διευθυντής Άρτας Γιώργος Ντοκουμές, ο οποίος είναι αποδέκτης πολλών καταγγελιών, όχι μόνο απ’ τους ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης, αλλά και από πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι ιδιοκτήτες των καφέ και καφενείων, που βρέθηκαν στο στόχαστρο των ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης, πέρασαν κι αυτοί στην αντεπίθεση ετοιμάζοντας καταγγελίες για την λειτουργία των κέντρων διασκέδασης που θεωρούν ότι μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα..
Εκτιμώντας την κατάσταση που δημιουργήθηκε ανακύπτει ένα ερώτημα:
-Πως μπορεί κάποιος να βρει το δίκαιό του, σε τέτοια περίπτωση και πως είναι δυνατόν να λειτουργήσουν όλες αυτές οι επιχειρήσεις αρμονικά, χωρίς να γίνονται οι καταγγελίες που προαναφέρουμε;
Την απάντηση θα κληθούν να δώσουν οι αρμόδιοι παράγοντες και κυρίως η νέα δημοτική αρχή. Όμως για να είναι αποτελεσματική, ένα «όπλο» έχει στα χέρια της. Την σωστή εφαρμογή των νόμων που υπάρχουν. Διαφορετικά, το πρόβλημα θα ανακυκλώνεται και το κόστος θα το εισπράττει η δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: