Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανέλαβε ο Χρήστος Μπαϊλης


Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης –παραλαβής του Δήμου της Πρέβεζας από τον Μιλτιάδη Κλάπα στο νέο Δήμαρχο Χρήστο Μπαϊλη.
Ο κ.Μπαϊλης πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του έφτασε χθες στο Δημαρχείο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Εκεί τον καλωσόρισε ο απερχόμενος Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας ο οποίος τόνισε ότι η εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη δεδομένων των οικονομικών συνθηκών.
«Μέσα σε αυτές τις δυσκολίες σας εύχομαι να δημιουργήσετε ένα σπουδαίο εργο το οποίο θα τιμά εσάς αλλά και ολόκληρη την πόλη» τόνισε ο κ.Κλάπας ζητώντας από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να στηρίξει τις προσπάθειες του νέου Δημάρχου.
Ο νέος Δήμαρχος Πρέβεζας παίρνοντας τον λόγο υποσχέθηκε απευθυνόμενος προς τον απερχόμενο Δήμαρχο ότι θα συνεχίσει ότι καλό και θετικό έχει δημιουργηθεί στον Δήμο.«Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε σαν χώρα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τα καταφέρουμε» τόνισε ο κ.Μπαϊλης ζητώντας την συναίνεση και την συνεργασία ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επεσήμανε δε ότι η διαφάνεια , η νομιμότητα και η δικαιοσύνη θα αποτελέσουν τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους θα βασιστεί το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.Με τις υπογραφές του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής ο κ.Μπαϊλης εγκαταστάθηκε και επίσημα στο Δημαρχιακό Κατάστημα της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: