Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

3 εκ. ευρώ ζητάει απ’ τον Δ. Τσιρώνη

Τρία εκατομμύρια ευρώ ζητάει με την αγωγή που κατέθεσε προχθές κατά του βουλευτή Δημήτρη Τσιρώνη, ο πρόεδρος της MARFIN Ανδρέας Βγενόπουλος. Η αγωγή αποτελεί την συνέχεια των δηλώσεων και της πρότασης που έκανε στην Βουλή ο αρτινός βουλευτής, να ελεγχθούν όλες οι δανειακές συμβάσεις της τράπεζας με την Μονή Βατοπεδίου, με βάση τα στοιχεία που είχε απ’ την εργασία της εξεταστικής επιτροπής για το συγκεκριμένο θέμα.
Η αγωγή, όπως και να το κάνουμε είναι αγωγή και γι’ αυτό θα ισχυριστούμε ότι ο αρτινός βουλευτής μπαίνει σε μια δύσκολη μάχη, για την οποία όμως ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος, μιας και όπως είπε στην «Γ» έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να αποδείξει.
Ωστόσο με τις παρεμβάσεις του για το συγκεκριμένο θέμα ο αρτινός βουλευτής, έδειξε ότι έχει το θάρρος και την τόλμη να λειτουργήσει όπως οι περιστάσεις απαιτούν και να αναδείξει ένα θέμα, για το οποίο πολλοί δεν μίλησαν και μπορεί απ’ την διερεύνησή του να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Ειδικά τώρα, που το σκάνδαλο παίρνει άλλη τροπή, με το γεγονός ότι απαγορεύτηκε η έξοδος απ’ την χώρα του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: