Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Επιτυχίες για το Αρτινό τένις

Εξαιρετικές στιγμές ζει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Άρτας που κάθε στιγμή πιστοποιεί το πολύ καλό όνομα που έχει στο Ελληνικό Τένις. Μεγάλη επιτυχία είχε η ετήσια γιορτή του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας που έγινε στα Δημοτικά Γήπεδα της πόλης μας, με την παρουσία πάνω από 70 παιδιών με τους γονείς τους και άλλους πολλούς φίλους του αθλήματος.
Στη γιορτή τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Παναγιώτης Οικονομίδης με τιμητική πλακέτα, «σε αναγνώριση της μεγάλης βοήθειας που έχει από τη Δημοτική αρχή το τένις στην πόλη μας» όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας. «Ιδιαίτερη αναφορά – σημειώνεται - έγινε στο έργο συντήρησης των γηπέδων, στα οποία έγινε επίστρωση της επιφάνειας με το ειδικό αντιολισθητικό υλικό.
Έτσι τα δημοτικά γήπεδα με το εξαιρετικό περιβάλλον που τα συνοδεύει, είναι σε άριστη κατάσταση και η Εθνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης υποσχέθηκε να αναθέσει στην πόλη μας σημαντικούς αγώνες. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους μας ότι όποτε έγιναν εθνικοί ή διεθνείς αγώνες στην πόλη μας, στέφθηκαν από ξεχωριστή επιτυχία». Μετά τη γιορτή όλη η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου συμμετείχε στο μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που έγινε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στο οποίο συμμετείχαν 11 αθλητές.
Οι επιτυχίες ήταν εξαιρετικές καθ΄ ότι έξι (6) παιδιά του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας κατόρθωσαν να μπουν στο κυρίως ταμπλώ του Πανελληνίου, όπου μετέχουν οι 64 καλύτεροι Έλληνες αθλητές ανά κατηγορία. Ο Ορέστης Πανούλας έφθασε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στον τελικό του πρωταθλήματος. Μάλιστα στον ημιτελικό κέρδισε τον Ψαρρό από την Αθήνα, που ήταν το Νο 1 του ταμπλώ, αφού έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Στον τελικό δυστυχώς δε μπόρεσε να κερδίσει τον Γιωτόπουλο από την Πάτρα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Στον δεύτερο γύρο του ταμπλώ (θέσεις 17 έως 32) έφθασαν οι Ελένη Γούσια (αποχώρησε λόγω τραυματισμού), Παναγιώτης Καφετζόπουλος και ο Γιώργος Σπύρος, που ξεκίνησε από τα προκριματικά και έκανε 4 νίκες. Στον πρώτο γύρο του ταμπλω αγωνίστηκαν οι Ζιώγας Αλέξανδρος και Ελένη. Επίσης στα προκριματικά έκαναν καλές εμφανίσεις οι Γιώργος Τζουρμανάς, Βαγγέλης Σπύρος, Γιώργος Γούσιας και Δημήτρης Γκολομάζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: