Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Έχει καταλήξει στα πρώτα συμπεράσματα

Έχει καταλήξει στα πρώτα συμπεράσματά της, η υποψήφια δήμαρχος Όλγα Γεροβασίλη, για το πώς θα πρέπει να κινηθεί το επόμενο διάστημα, στα όρια του νέου Δήμου Άρτας και να οργανώσει τον εκλογικό της αγώνα, με την ίδια αποτελεσματικότητα που είχε στις εκλογές του 2006, που λίγες ψήφοι έλειψαν, για να είναι στον δεύτερο γύρο, με ότι αυτό μπορεί να σήμαινε.
Οι πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει με παράγοντες και πολίτες όλων των Δήμων που αποτελούν το νέο Δήμο Άρτας, είναι καλές και προσθέτουν στην αισιοδοξία που πρέπει να έχει η όλη προσπάθεια. Πολίτες με άποψη για το μέλλον του νέου Δήμου προσεγγίζουν την κα Γεροβασίλη, ζητώντας να συνεχιστεί η αυτοδιοικητική προσπάθεια, την οποία θεωρούν ως τη μοναδική απάντηση, στα αδιέξοδα που μέχρι τώρα έχουν δημιουργηθεί και στην Άρτα, αλλά και στους υπόλοιπους Δήμους, που συνενώνονται.
Από κει και μετά αρχίζει και η στρατηγική των εκλογών, που σε πρώτη φάση έχει να κάνει με την ουσιαστική στελέχωση του ψηφοδελτίου και επί πλέον την κατάρτιση προγράμματος, το οποίο θα απαντάει σε όλα τα προβλήματα και θα δίνει την αναπτυξιακή διέξοδο στην περιοχή.
Άρα λοιπόν η προσπάθεια της Όλγας Γεροβασίλη, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: