Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η Εβελίνα Παπούλια άφησε το άρωμά της!

Ευχάριστο και πετυχημένο πέρασμα από την Άρτα της Εβελίνας Παπούλια και του Αλέξανδρου Ρήγα με την παράσταση «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο… έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του». Η Εβελίνα εντυπωσίασε και μετά την παράσταση, αυτή τη φορά με την ανθρωπιά της… θαμώνες και προσωπικό στο εστιατόριο «ΑΡΤΙΝΟΝ»!!!
Μεγάλη επιτυχία είχε η παράσταση «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο… έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του» που δόθηκε στο θέατρο Κάστρου στις 27 Ιουνίου από το θεατρικό σχήμα της Εβελίνας Παπούλια και του Αλέξανδρου Ρήγα. Πολλοί συμπολίτες μας απόλαυσαν αυτή την κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα «Ο Αλχημιστής» του Πάολο Κοέλιο και από ένα πολύ όμορφο μπουλβαρ του ’80, το "It Had to Be You".
Ήταν μία κωμωδία που διερωτάται μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο καθένας μας με τη θέλησή του. Ποια είναι τα όρια της θέλησης, του πείσματος, του αναπάντεχου, του αλλοπρόσαλλου. Πόσο απέχει το ταλέντο από την τρέλα; Πόσο κοντά ...βρίσκεται, άραγε, το σύμπαν για να μπορέσει να μας βοηθήσει;
Μετά την παράσταση οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την όμορφη βραδιά στο Κάστρο της πόλης, το οποίο ήταν γεμάτο από θεατές. Σημειώνουμε εδώ ότι η παράσταση αυτή ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων για την απελευθέρωση της πόλης.
Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια και ο Αλέξανδρος Ρήγας δείπνησαν στο εστιατόριο «ΑΡΤΙΝΟΝ», όπου όπως πληροφορηθήκαμε εντυπωσίασαν με την απλότητά τους, θαμώνες και προσωπικό του κέντρου. Μάλιστα η Εβελίνα, «έκλεψε» και εκεί με την ανθρωπιά της την παράσταση, αφού ευχαρίστησε με χειραψία τον καθένα προσωπικά, όλο το προσωπικό του εστιατορίου για την άψογη περιποίηση που έτυχε, αλλά και τους παρευρισκόμενους θαμώνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: