Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Μια βραδιά στο «Τηνιακό»

Την απάντηση στην οικονομική κρίση, έδωσαν με το ουζερί που διατηρούν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Αθήνα, οι αδερφοί Χουλιάρα από τα Λεπιανά Άρτας. Εκατοντάδες νέοι άνθρωποι απ’ το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κατακλύζουν την πλατεία μπροστά στο ουζερί και δημιουργούν αδιαχώρητο, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και καλή διάθεση.
Οι αδερφοί Χουλιάρα, δεν θέλουν τις υπέρογκες τιμές και προτίμησαν χαμηλές, χαμηλότατες τιμές και με την μεγάλη κατανάλωση να έρθει το κέρδος… Έτσι η μεγάλη μπύρα τιμάται 1,60 ευρώ, ενώ η μεγάλη ποικιλία μόνο 2 ευρώ. Τρώνε καλά οι πελάτες, απολαμβάνουν παγωμένη μπύρα και ουζάκι και περνούν τις βραδιές τους ευχάριστα.
Βρεθήκαμε εκεί και διαπιστώσαμε ότι εκεί γίνεται καθημερινά λαϊκό προσκύνημα, με τους αδερφούς Χουλιάρα, να είναι πάνω κατά πάνω στην δουλειά και να εξυπηρετούν τους πάντες κατά τον καλύτερο τρόπο.
Το προτείνουμε για όσους βρεθούν στην Αθήνα… Αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη. Βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 52 και Ασημάκη Φωτήλα. Λίγο πιο πάνω απ’ το Πεδίον του Άρεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: