Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η Φιλοθέη νίκησε τον Τηλυκράτη με 2-1

Απέναντι σε ένα από τα φαβορί –βάσει μεταγραφών- για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, Τηλυκράτη Λευκάδος, η Φιλοθέη απέδωσε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε τη νίκη με 2-1. Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν ο προπονητής της Φιλοθέης Δημήτρης Σιακούφης με την λήξη του παιχνιδιού, βλέποντας τους παίκτες του να κάνουν πράξη αυτά που δουλεύουν στην προετοιμασία, ευελπιστώντας σε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον.
Η Φιλοθέη άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό της Πέτρο Λέκκο στο 9΄ και στο ημίωρο διπλασίασε τα τέρματα με τον Άρη Καραχάλιο. Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου από στημένη φάση ο Σιαπέρας μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ, παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για κάτι καλύτερο. Το παιχνίδι, αν και φιλικό, στιγματίστηκε από 4 αποβολές που υπέδειξε ο κ. Γεωργάρας, στους Χρηστογιάννη, Βασιλάκο, Σιαπέρα και Λήλα.
Ο κ. Σιακούφης ξεκίνησε με τους : Μπακόλα, Γιαννούλης Θ., Σταμάτη, Χρηστογιάννη, Νικοπολίδη, Καραχάλιος Α., Νίκαρη, Μπιρμπίλη, Λέκο, Παππά, Γούλα. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν και οι Καλόγηρος, Παπαχρήστος, Βλάρας, Ζυγούρης, Δήμας, Βράκας, Βασιλάκος, Τσώλας, Καραχάλιος Β., Ρούμπος, Ιωάννου.

Με νέους ξεκίνησε η Αναγέννηση

Ξεκίνησε την προετοιμασία η Αναγέννηση Άρτας την προηγούμενη εβδομάδα εν΄ όψει των φετινών της υποχρεώσεων στην Α΄ Ε.Π.Σ. Άρτας. Παραμένει η ίδια σύνθεση στο Δ.Σ, με νέο προπονητή - Γυμναστή τον Γιώργο Τσιώρο και βοηθό του τον Θωμά Δημητρίου που είναι παράλληλα όπως και τα προηγούμενα χρόνια και προπονητής τερματοφυλάκων.
Αναλυτικά το Ροστερ των παικτών της Αναγέννησης που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής είναι: Βαγγέλης Μπόνιας (Τερματοφύλακας), Διονύσης Κουτσούπας (Τερματοφύλακας), Αλέξανδρος Κατραχούρας (Επιθετικός), Ανδρέας Κατραχούρας (χάφ), Γεώργιος Νικολάου (Μέσος), Χρήστος Σιντόρης (Αμυντικό Χάφ), Γεώργιος Νταλάκας (Δεξί χάφ), Θεόδωρος Γείτονας (Μέσος – Επιθετικός), Θεόδωρος Μπαλάτσας (Αμυντικός), Απόστολος Κούσης (Αμυντικός), Δήμος Καρανάτσης (Αμυντικό χάφ), Κώστας Γεωργάκης (Αμυντικό χάφ), Λευτέρης Μπαλάφας (Αμυντικός), Περικλής Σπυράκος (Μέσος), Νίκος Γόγολος (Επιθετικός), Χρήστος Καρύδης (Επιθετικός), Θανάσης Οικονόμου (Χάφ), Σωτήρης Αλευρής (χαφ), Ευάγγελος Βλάχας (Αριστερό χάφ), Γεώργιος Σιόζιος, Δημήτριος Παύλου (επιθετικός).


Διάκριση

Μεγάλη επιτυχία για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Άρτας που είδε τρία δικά του παιδιά να φιγουράρουν στη λίστα με τους καλύτερους διαιτητές της Ελλάδας. Ο Χρήστος Μαγιάννης παρέμεινε για 2η συνεχόμενη χρονιά βοηθός διαιτητή στη Super League, ενώ ο Αριστομένης Κουτσιαύτης είναι ανάμεσα στους 5 υποψήφιους για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Επίσης, ο Δημήτρης Γεωργάρας ανέβηκε στη Β΄ Εθνική κατηγορία αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στα ανώτερα κλιμάκια της ομοσπονδίας, αλλά και της διαιτησίας. Φαίνεται ότι στον ΣΥ.Δ.Π. Άρτας γίνεται πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και οι επιτυχίες των παραπάνω παιδιών επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά τους στο χώρο της διαιτησίας και ασφαλώς τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: