Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πιθανόν ο Ολυμπιακός Πειραιώς στη Φιλιππιάδα

Τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα υποδεχτεί στην Φιλιππιάδα ο τοπικός Εθνικός για το κύπελλο Ελλάδος αν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Πλατανιά στον πρώτο γύρο και της Ηλιούπολης στον δεύτερο γύρο. Και τα δυο αυτά παιχνίδια θα γίνουν στην Φιλιππιάδα. Σύμφωνα με την κλήρωση στη α’ φάση θα γίνουν τα παιγνίδια:
1) Οδυσσέας Αναγέννησης – Μακεδονικός
2) Μέγας Αλέξανδρος – Πανηλειακός
3) Αναγέννηση Επανομής – Ηρακλής Ψαχνών
4) Νίκη Βόλου – ΠΑΟ Ρουφ
5) Βύζας Μεγάρων – Παναχαϊκή
6) Κεραυνός Κερατέας – Απόλλων Σμύρνης
7) ΠΑΣ Κόρινθος – Τύρναβος
8)Ρόδος – Ναυπακτιακός
9) ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
10) Καλλονή – Αετός Σκύδρας
11) Κοζάνη – Ασπρόπυργος
12) Δόξα Κρανούλας – Φωκικός
13) Αγία Παρασκευή – Χανιά
14) Πόντιοι Κατερίνης – Παναιγιάλειος
15) Αίας Σαλαμίνας – Ζάκυνθος

Με Μ. Αλέξανδρο στην πρεμιέρα

Τον νεοφώτιστο στην FOOTBALL LEAGUE 2 Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών θα υποδεχτεί στην Φιλιππιάδα ο Εθνικός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
Ο Μ.Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ιδρύθηκε το 1928 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με αξιώσεις στη Β’ Εθνική κατηγορία και τα τελευταία 10 χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Στην κλήρωση παρευρέθηκε ο Πολιτευτής Νομού Πρέβεζας και Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη κ. Περικλής Βασιλάκης ο οποίος εκπροσώπησε τον Υπουργό.
Ο κ. Περικλής Βασιλάκης μετά την κλήρωση σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο PrevezaSports.gr τόνισε: Ο Εθνικός Φιλιππιάδας στην σημερινή κλήρωση είχε το νούμερο 10. Εύχομαι να παίξει στο νέο πρωτάθλημα όπως οι παίκτες που φορούσαν στην φανέλα τους το νούμερο 10. Εύχομαι να μην υπάρχουν στον σύλλογο προβλήματα και να υπάρχει ομόνοια. Στόχος της Διοίκησης, του προπονητή, των παικτών και των φιλάθλων να είναι η καλή πορεία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2, και να προστατευσούν τον σύλλογο από θέματα βίας ώστε να μην υπάρχουν τιμωρίες. Τέλος εύχομαι στον Εθνικό η φετινή του πορεία στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2 να είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: