Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Με Βραζιλιάνικο σεφτέ ο Εθνικός 2-1 τον Μ.Αλέξανδρο

Με σκόρερ τον Βραζιλιάνο Φλορένσιο ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ ο Εθνικός Φιλιππιάδας ξεκίνησε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Εθνικός παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος στο παιχνίδι της Κυριακής σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά και πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο που στο σημερινό παιχνίδι δεν δικαιούνταν το κάτι παραπάνω.
Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο Φλορένσιο ο οποίος σημείωσε όπως προαναφέραμε τα δυο γκολ, ο Εθνικός Φιλιππιάδας νίκησε με 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Ο Φλορένσιο άνοιξε το σκορ στο 31 για να ισοφαρίσουν στο 49 με τον Κρυσάλη οι νεοφώτιστοι. Όμως ένα λεπτό αργότερα ο Φλορένσιο με νέα κεφαλιά χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Καραλιόλιος (Γρεβενών) που παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Κοσμίδη, Λάππα, Κόλλινς και Μπούρμπο
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Πάνου, Μπαρκώσης, Παλιάγκας, Μπαλαφας Δ.Α., Κόλλινς, Λάππας ( 81΄ Μπασιούκας), Ντέτσικας,Φλορένσιο (85΄ Γατσέλος), Μπούρμπος Α., Δημουλιάς (62΄ Λέντζος).
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Βοζίκης, Νίρλας, Κοσμίδης, (76΄ Αραμπατζής), Κύρου, Παπαγερίδης (46’Τριανταφυλλίδης), Μαντζουράκης, Χατζάκος, Τσεβρεντζής (46’Σιδηροπουλος), Μουτίδης, Σιδηρόπουλος, Κρυστάλης.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φωκικός-Αναγέννηση Επανομής 0-2
Εορδαϊκός-Κοζάνη 2-0
Μακεδονικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0
Αετός Σκύδρας-Νίκη Βόλου 1-1
Ναυπακτιακός-Δόξα Κρανούλας 0-1
Καλλονή-Ζάκυνθος 2-1
Ρεπό: Οδυσσέας Αν. Σερρών
Δευτέρα 12-9-2010ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Τύρναβος

Δεν υπάρχουν σχόλια: