Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η Φιλοθέη, στο παρά ένα, απέκλεισε την Αναγέννηση

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Φιλοθέη λύγισε την αντίσταση της Αναγέννησης με σκορ 3-2. Τυχεροί οι πάνω από 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στη Φιλοθέη σήμερα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με την Αναγέννηση για την Α΄ φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αρτας.
Απόλαυσαν γκολ, θέαμα και δύο ανατροπές στο σκορ, για να δουν τελικά τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση με γκολ στο 93΄ και το τελικό 3-2. Το σκορ άνοιξε για τη Φιλοθέη μόλις στο 2΄ ο Γούλας με το πρώτο εκπληκτικό γκολ της ημέρας και απάντησε στο 31΄ ο Σπυράκος για την Αναγέννηση με το δεύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την προσωρινή ανατροπή με κεφαλιά του Γόγολου ύστερα από σέντρα του Σπυράκου στο 38΄ και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-2 το οποίο δικαίωνε τη μέχρι τότε πολύ καλή εμφάνισή τους με καλό πρέσινγκ στο κέντρο του γηπέδου και κλέβοντας τις εντυπώσεις σαν να ήταν αυτοί μια κατηγορία πιο πάνω και όχι η Φιλοθέη. Στην επανάληψη ήρθε η σειρά της Φιλοθέης να ανατρέψει το σκορ ισοφαρίζοντας αρχικά στο 62΄ με τον Παπά και ολοκληρώνοντας με το τρίτο θαυμάσιο γκολ που ήρθε από το Νικοπολίδη στο 93΄.

Οι άλλοι αγώνες

Αετός Διασέλλου - Προοδευτική 4-2
Α. Ο. Αρτας - Νίκη Καλαμιάς 4-2
Σκουφάς Κομποτίου - Μέλισσα 6-2
Φιλέλληνες Πέτα - Αστέρας Ρόκκα 0-7
Απόλλων Γλυκορίζου - Αγ. Ανάργυροι 1-5
Ολυμπιάς Αγ. Παρασκευής - Παναγροτικός Αγ. Σπυρίδωνα 0-2
Αραχθος Παχυκαλάμου - Κριός Φιλοθέης 2-2 (παρ. 2-2, πεν. 4-5)
Κυράτσα - Π.Α.Σ. Ανέζα 3-0(χ.αγ.)
Κορφοβούνι - Θύελλα Πολυδρόσου 1-2
Αμβρακία Κωστακιών - Ξηροβούνι 3-0
Ερμής Κεραματών - Δόξα Αρτας 2-1
Αχιλλέας Νεοχωρίου - Ομόνοια Πέτρας 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: