Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η εμποροπανήγυρη και οι έμποροι…

Αντί για την όποια επικοινωνία με τους εμπόρους της Άρτας, που στενάζουν απ’ την οικονομική κρίση, η δημοτική αρχή άρχισε μια σημαντική προσπάθεια, για την προβολή της διοργάνωσης της εμποροπανήγυρης και της αποτελεσματικότητας, με την οποία χειρίζεται το όλο θέμα η δημοτική αρχή.
Μεγάλο αφιέρωμα, για την άψογη διοργάνωση φιλοξενήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου επ’ αρκετή ώρα μιλούσε για την διοργάνωση και την αναγκαιότητά της ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Πάνος Καραγιώργος και παρουσίασε την προσπάθεια αυτή, ως ευεργετική για την πόλη και τον Δήμο.
Την ίδια ώρα ο Εμπορικός Σύλλογος έκανε γνωστή την δική του απάντηση, στην επιμονή για την διοργάνωση της εμποροπανήγυρης και οι έμποροι της πόλης μας, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι οργισμένοι, γιατί κανένας δεν έχει την διάθεση να τους ακούσει και προ παντός ο Δήμος, που θα μπορούσε να τους συμπαρασταθεί, με απλές κινήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Παράλληλα και ο συνδυασμός της Όλγας Γεροβασίλη και ο συνδυασμός του Χρήστου Παπάζογλου εξέδωσαν ανακοινώσεις, στις οποίες εκφράζουν την αντίθεσή τους με την διοργάνωση της εμποροπανήγυρης.
Τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπάζογλου: «Αποτελεί μία παρωχημένη εκδήλωση με αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα, που πρέπει να μετεξελιχθεί σε κάτι νέο και δημιουργικό που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες των καιρών που ζούμε. Με ιδιαίτερη πραγματικά χαρά είδα μέσα στα όσα οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου ανέφεραν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, να υπάρχουν προτάσεις ουσίας για το τι πρέπει να γίνει».
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία αναφέρεται στα όσα συζητήθηκαν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να καταλήξει: «η πρόταση που τότε διατυπώσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, βρίσκεται σε αρμονία με τις προτάσεις που διατυπώθηκαν από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας. Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» θα είναι πάντα στο πλευρό των δίκαιων διεκδικήσεων κάθε κοινωνικής και επαγγελματικής τάξης του Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: