Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πλαισιώθηκε με σημαντικά στελέχη…

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ


Σημαντικά στελέχη απ’ την Άρτα και τα χωριά του νέου Δήμου, είναι δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη και στους κόλπους του συνδυασμού του υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.
Επί πλέον ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, με σωστές κινήσεις και επιλογές, έχει καταφέρει να έχει την πλήρη συνεννόηση με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία είναι σε καθημερινή επαφή μαζί του και αποφασισμένα να κινηθούν με αποτελεσματικότητα για να κερδηθούν οι εκλογές. Φαίνεται πως και οι τριβές που δημιουργήθηκαν, στους κόλπους της παράταξης του νυν δημάρχου Πάνου Οικονομίδη, καθημερινά να απαλείφονται και να δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα. Να φεύγει απ’ την μέση δηλαδή, ένα «αγκάθι» που λεγόταν οι σχέσεις του υποψηφίου δημάρχου με την απερχόμενη δημοτική αρχή.
Δείχνουν οι κινήσεις του υποψηφίου δημάρχου και κάτι ακόμη πιο σημαντικό. Ο ίδιος αναμένοντας την κομματική στήριξη του ΠΑΣΟΚ, είχε εργαστεί και είχε επικοινωνήσει με τους πολίτες, αλλά η όποια καθυστέρηση στην συμφωνία για κοινή πορεία, αναβαλλόταν για να γίνει με την επίσημη ανακοίνωση της στήριξης από τον κυβερνόν κόμμα. Και πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε σειρά, για να υπάρξει την επόμενη εβδομάδα, η ανακοίνωση των υποψηφίων, που θα δημιουργήσει την πρώτη σοβαρή αίσθηση και θα λειτουργήσει υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Παπαλέξη.
Δεν βιάζεται να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού και σε κάθε περίπτωση οι όποιες ανακοινώσεις προτίθεται να κάνει, μόνο τις εντυπώσεις δεν θα προκαλούν, αλλά θα μπαίνουν στην ουσία και της προσπάθειας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη και τα χωριά του νέου Δήμου.
Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, μπορεί να δηλώνει αισιόδοξος, γιατί αυτό το κλίμα δημιουργούν οι πολίτες, οι οποίοι με κάθε τρόπο μεταφέρουν μηνύματα και αξιοποιούν το σημαντικότερο της υπόθεσης. Αυτό της αλλαγής που χρειάζεται ο νέος Δήμος και σε πρόσωπα και σε νοοτροπία. Και περισσότερο σε νοοτροπία, για να φανεί η διαφορά και να προκύψει η αισιοδοξία στην καθημερινότητα του πολίτη.
Όλα αυτά φαίνονται σήμερα να παίρνουν τον δρόμο τους και υπ’ αυτή την έννοια πολλά είναι αυτά που μπορεί να περιμένει ο καθένας απ’ την παρουσία του συνδυασμού.
Όμως μένει να ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, για να γίνουν περισσότερα και πιο ουσιαστικά σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: