Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Θα συνεχίσουμε με νέο όραμα και αιδιοδοξία

Ανανέωση της εμπιστοσύνης με στόχο την ισχυροποίηση του δήμου Πρέβεζας ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μπαίλης.
Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος, ο κ. Μπαίλης προχώρησε στην πρώτη δήλωσή του με την οποία απευθύνεται στους κατοίκους του νέου δήμου Πρέβεζας και ζητά την στήριξή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Στην δήλωση ο κ. Μπαίλης αναφέρει:
«Είναι γεγονός ότι οι εκλογές αυτές διεξάγονται στην πιο δύσκολη Οικονομική Κρίση που διέρχεται η Χώρα . Η Νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση - Πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» αποτελεί πρόκληση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι η ευκαιρία και πρέπει να αξιοποιηθεί , ώστε να βγει ο τόπος μας από τη δύσκολη συγκυρία .
Το έργο που έγινε στο Δήμο Λούρου μαρτυρεί και φανερώνει ότι φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών . Στην νέα προσπάθεια ζητάμε ανανέωση της εμπιστοσύνης όλων των Δημοτών του Διευρυμένου Δήμου Πρέβεζας , για να συνεχίσουμε με Νέο Όραμα και Αισιοδοξία.
Για ένα Δήμο Ισχυρό , Αποτελεσματικό , Παραγωγικό και Ανταγωνιστικό , που θα δίνει λύσεις στα μικρά καθημερινά αλλά και στα μεγάλα προβλήματα του τόπου .
Για ένα Δήμο που θα υπερβαίνει την λογική της διαχείρισης και θα χαράσσει τις δικές του πολιτικές με την ενεργό συμμετοχή του Δημότη .
Όλες οι αποφάσεις του Νέου Δήμου Πρέβεζας , θα στηρίζονται στις Αρχές της Διαφάνειας , της Αξιοκρατίας , της Δικαιοσύνης και της Νομιμότητας .
Στόχος μας , η Ισόρροπη Βιώσιμη Ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου , με σεβασμό στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον .
Καλούμε λοιπόν όλους τους Πολίτες , όλες τις Κοινωνικές και Πολιτικές δυνάμεις του τόπου σε ενεργοποίηση και συμμετοχική δράση , προκειμένου ο Δήμος μας να μπει σε μια Νέα Προοπτική Ανάπτυξης , που θα προσφέρει στους πολίτες της Πρέβεζας , του Λούρου και του Ζαλόγγου υπηρεσίες και ποιότητα ζωής αντίστοιχες των προσδοκιών τους.
Συνεχίζουμε τον Αγώνα για έναν Καλύτερο και Ανθρώπινο Δήμο Πρέβεζας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: