Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Στράτος Ιωάννου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας

Τον Στράτο Ιωάννου επέλεξε για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη στο Νομό ο Αλέξανδρος Καχριμάνης που ηγείται του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Ηπείρου με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κος Ιωάννου ήταν προσωπική επιλογή του κ. Καχριμάνη, λόγω του ότι προέρχεται από τον χώρο τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι γνώστης του αντικειμένου,αλλά και η μακρά φιλία και εμπιστοσύνη που συνδέει τους δύο άντρες, ήταν τα σημεία εκείνα που τον έφεραν στην συγκεκριμένη θέση. Να θυμίσουμε ότι ο κ.Ιωάννου υπήρξε για δυο τετραετίες Νομαρχιακός Σύμβουλος απο τη θέση του Αντινομάρχη και Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου επί θητείας του Δημήτρη Τσουμάνη , ενώ στην συνέχεια είχε ηγηθεί ψηφοδελτίου με ανεξάρτητο συνδυασμό.

Ανατολιωτάκης με Καχριμάνη

Την απόφαση του να είναι περιφερειακός σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη γνωστοποίησε ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Νίκος Ανατολιωτάκης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες.«Πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις του νέου θεσμού με ήθος, εντιμότητα και εργατικότητα» είπε και πρόσθεσε ότι κάνοντας πράξη την ενότητα έξω από διασπαστικές τακτικές, ζητώ από τους δημότες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καχριμάνη για να δώσουμε δυνατότητα σε αυτό το θεσμό και να έχουμε μια ισχυρή περιφέρεια για όλα αυτά που αξίζουν στον τόπο μας.
Ο κ. Ανατολιωτάκης τόνισε ότι στην απόφαση του αυτή ρόλο έπαιξε η αυτοδιοίκητη πείρα, η αμεσότητα και η ευθύτητα του κ Καχριμάνη και αποδέχθηκε την πρόταση να είναι περιφερειακός σύμβουλος, αφού όπως είπε υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συνεργασία. Ο κ. Ανατολιωτάκης πλαισιωμένος από τους δημοτικούς συμβούλους κ. Γιάννη Σαλδάτο και Κώστα Φαρμάκη, μίλησε για την πορεία της παράταξης του στο δημοτικό συμβούλιο, χαρακτηρίζοντας τη ως θετική.
Παράλληλα δεν έκρυψε την πικρία του για το ότι δεν στηρίχθηκε από τη ΝΔ για να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Πρέβεζας, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τη συμπαράσταση τους τα τέσσερα αυτά χρόνια και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε όποια θέση και αν επιλέξουν να υπηρετήσουν τον τόπο τους, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: