Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η Πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ απέκλεισε τη Γερμανίδα Lisa Brinkmann

Δυνατές ήταν οι αναμετρήσεις στο μονό, στο κυρίως ταμπλό το τουρνουά 10.000$ που γίνεται στη Νίκαια στη Λάρισα. Από τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις μόνο η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η Σταματία Φαφαλιού και η Ανδριάννα Χριστοπούλου βγήκαν «ζωντανές» και συνεχίζουν στο δεύτερο γύρο.
Η Πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχει επιστρέψει από Ισπανία και φορμαρισμένη απέκλεισε τη Γερμανίδα Lisa Brinkmann με 6-1 6-1. Στους Ελληνικούς εμφυλίους η Σταματία Φαφαλιού κέρδισε την Κωνσταντινα Τσαδάρη με 6-1, 6-0 και η Νικολέτα Βλακούδη αποκλείστηκε από την Ανδριάννα Χριστοπούλου με 5-7, 4-6.
Στις ατυχίες της σημερινής μέρας είναι η κληρωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου με τη Βελγίδα Gally De Wael. H Αφροδίτη, όπως μας δήλωσε δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί στη σκληρή επιφάνεια, αμέσως μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (που ήταν σε χώμα) και αποκλείστηκε από τη δύσκολη Βελγίδα με 6-1, 6-0.
Η φορμαρισμένη Ντέπι Βογάσαρη έδωσε συγκλονιστικό αγώνα με την επίσης φορμαρισμένη Ρουμάνα Dumitrscu και έχασε στα 3 σετ το παιχνίδι με 6-4 2-6 6-3. Στα άλλα παιχνίδια είχαμε τις ήττες των Ελένη Κωνστανίδου από την Αυστραλέζα Anneliese Tepper 6-3 6-4, Ανδρομάχη Μπακαγιάννη από τη Ρωσίδα Diana Isaeva 6-2, 6-3 και της Χρύσας Καγγά από τη Βρετανίδα Anna Fitzpatrick. 6-0, 6-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: