Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Λέει ψέματα κι έτσι δεν βοηθάει τη ΝΔ



Έτσι περιγράφει την επιλογή του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Παπασιώζου, που επιτίθενται κατά δικαίων και αδίκων, ο υποψήφιος βουλευτής του ίδιου κόμματος Γιώργος Στύλιος

Τις ύβρεις του βουλευτή Κώστα Παπασιώζου, εκλήθη να σχολιάσει σε κεντρικό στέκι, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άρτας Γιώργος Στύλιος, ο οποίος ορθά κοφτά ξεκαθάρισε πως ο βουλευτής λέει ψέματα και με τον τρόπο αυτό δημιουργεί πρόβλημα και στη ΝΔ τοπικά, αλλά και στην κοινωνία.
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όσα είπε στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Άρτας της ΝΔ ο βουλευτής Κώστας Παπασιώζος, επισημαίνει με κάθε ευκαιρία ο υποψήφιος βουλευτής, ο οποίος παράλληλα επισημαίνει ότι δεν είναι καιρός για εσωτερικές αντιπαραθέσεις, αλλά για αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζονται στο χώρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με σκοπό την ενότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Στύλιος, αποδίδει την οργή του βουλευτή για τον ίδιο, στην αδυναμία του να εξηγήσει και να δικαιολογήσει τις δικές του επιλογές, που οδήγησαν το κόμμα σε ήττα, τοπικά και προσπαθεί για να καλύψει τα δικά του λάθη, να δημιουργήσει προβλήματα σ’ αυτούς που θεωρεί ότι είναι ικανοί και μπορεί να είναι αύριο στην δική του θέση.
Πάγια τακτική του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Παπασιώζου, η επίθεση κατά δικαίων και αδίκων προκειμένου να δείξει ότι αυτός είναι ο άφθαρτος και ο πιο ικανός. Όμως αυτή η τακτική, όσο κι αν έφερε κάποια αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα δεν μπορεί να έχει πέραση.
Είναι πολλοί αυτοί που επαναλαμβάνουν τα όσα ο δήμαρχος Πέτα Θόδωρος Μουσαβερές, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη. Δηλαδή ο βουλευτής που τα τελευταία χρόνια είναι κατεστημένο, είτε ως πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρίου, είτε ως δήμαρχος Αράχθου, είτε ως βουλευτής τώρα, δεν αποτελεί κατεστημένο και δεν έχει καμία ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί, για τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν βρέθηκαν λύσεις.
Σίγουρα έχει ευθύνες, τις οποίες αποποιείται, με την μέθοδο που προαναφέραμε. Της επίθεσης, δηλαδή, κατά δικαίων και αδίκων. Όμως τώρα δεν έχει… ορκισμένους οπαδούς, αν κρίνει κανένας απ’ το αποτέλεσμα που έφερε μέσα στο χωριό του το Νεοχώρι, ο σύζυγος της αδερφής του Γιάννης Κόκλας. Ίσως το αποτέλεσμα είναι το πρώτο μήνυμα για τον βουλευτή Κώστα Παπασιώζο, που βλέπει να «ξηλώνεται το πουλόβερ» της παραμονής τους στην πολιτική.
Είχαμε κάνει την ίδια επισήμανση και στο ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας, ότι με τα μηνύματα που λαμβάνει απ’ τους πολίτες και ειδικά απ’ αυτούς που τον στήριξαν φανατικά, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος, θα επιλέξει τον εύκολο τρόπο της αντιπαράθεσης ή μάλλον αυτόν που γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους. Να συκοφαντεί πολιτικά και κοινωνικά κυρίως τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, να υποβαθμίζει την δυναμική του κόμματός του, προκειμένου να εκπροσωπείται μόνο απ’ αυτόν και από κει και μετά, τίποτα να μην γίνει.
Όμως οι σκεπτόμενοι πολίτες αυτού του τόπου μπορούν να ανεχτούν, ακόμη, τέτοιες πρακτικές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: