Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Γίνεται καλή δουλειά απ’ την Αστυνομία για τα ναρκωτικά


Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Κι άλλη επιτυχία, μακριά απ’ την Άρτα, για το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, που την περασμένη εβδομάδα συνέλαβε Ρουμάνα, η οποία προσπαθούσε να πουλήσει μισό κιλό ηρωίνη σε υποτιθέμενο πελάτη, ο οποίος όμως ήταν αστυνομικός.
Ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Ντοκουμές, έκανε λόγο για σπουδαία επιτυχία των ανδρών της δίωξης ναρκωτικών, οι οποίοι ξετυλίγουν ένα κουβάρι, για να φτάσουν στην αρχή του κυκλώματος, το οποίο φαίνεται πως έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα στην περιοχή μας και όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, οι συνέπειες της δράσης του είναι καταστροφικές για τη νεολαία μας.
Οι άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, είχαν την πληροφορία για την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών απ’ το συγκεκριμένο κύκλωμα και φρόντισαν να έχουν επικοινωνία, με ένα από τα μέλη του, για να κλείσουν ραντεβού στην πλατεία Αττικής στην Αθήνα, όπου εμφανίστηκε 23χρονη Ρουμάνα, η οποία είχε μαζί της την ποσότητα ηρωίνης, την οποία θα παρέδιδε αντί του συμφωνημένου ποσού των 5.200 ευρώ. Την ίδια ώρα άλλοι αστυνομικοί που ήταν δίπλα της πέρασαν χειροπέδες και την συνέλαβαν, για να την μεταφέρουν στην Άρτα και να την οδηγήσουν στον Εισαγγελέα Άρτας.
Φυσικά η νεαρή (ιδιαίτερης ομορφιάς) Ρουμάνα προφυλακίστηκε, αλλά όπως είπε στην «Γ» ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Ντοκουμές, η δουλειά που γίνεται απ’ το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας είναι αποτελεσματική και καθημερινά συλλαμβάνονται έμποροι ναρκωτικών που δρουν στην περιοχή μας. Θεωρεί σίγουρο ότι μετά την σύλληψη της νεαρής Ρουμάνας, θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις, μιας και το συγκεκριμένο κύκλωμα ήταν ιδιαίτερα οργανωμένο και είχε κάνει πολλές πωλήσεις και στην Ήπειρο. Επί πλέον επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα, είχε και παρασκευαστήριο όπου επεξεργαζόταν την ηρωίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: