Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΖΑΡΑΚΟΣ: «Λάθος το πέναλτι στον Ντάρκο»!


Το λάθος του να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε πτώση του Κοβάσεβιτς στην αναμέτρηση της σεζόν 2007-08 με τον Άρη, παραδέχθηκε ο διαιτητής Ηλίας Μαζαράκος ενώπιον του δικαστηρίου.
«Δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος», δήλωσε ο γνωστός διαιτητής αναφερόμενος στη «βουτιά» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον αγώνα των Ερυθρολεύκων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Καραϊσκάκη, που τελείωσε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με αυτό το πέναλτι.
Ο Ηλίας Μαζαράκος είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ για δημοσίευμα στο οποίο υπήρχε φωτογραφία του με κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού και για αυτά που έγραφε η εφημερίδα σχετικά με την τότε διαιτησία του: «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».
Μάλιστα, σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου για το αν είναι Ολυμπιακός, απάντησε «μπορεί και να είμαι…», αφήνοντας άναυδους όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Τελικά έπειτα από διαδικασία 4 ωρών το δικαστήριο αθώωσε τους εκδότες, τον διευθυντή και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: