Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι τρίτεκνες οικογένειες δημιουργούν ειδική κάρτα


Ανοικτή επιστολή προς τα καταστήματα του Νομού Πρέβεζας απευθύνει ο Σύλλογος γονέων με τρία παιδιά με αίτημα την παροχή έκπτωσης στα μέλη του , ενώ ήδη με σχετική επιστολή έχει ενημερωθεί και ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας.
Η ανοικτή επιστολή την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Συλλόγου κύριοι Μιχάλης Παπαμιχαήλ και Χαράλαμπρος Δράκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η παρούσα οικονομική κατάσταση έχει επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τη θέση των πολυμελών οικογενειών και δεν μπορούν να προασπίσουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.
Ο Σύλλογος στην προσπάθεια που καταβάλει για την οικονομική υποστήριξη τους, ζητά από τους καταστηματάρχες την παροχή έκπτωσης στα μέλη των Τρίτεκνων Οικογενειών, με ειδική κάρτα που εκδίδει ο σύλλογος.
Ο κατάλογος των καταστημάτων που επιθυμούν να δώσουν προσφορές θα ανανεώνεται με την προσθήκη νέων καταστημάτων και θα ανακοινώνεται στα μέλη μέσω του Συλλόγου ή του τύπου, ενώ η συμμετοχή της κάθε επιχείρησης θα πρέπει γίνεται γνωστή με την κατάθεση αίτησης στο γραφείο του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Πρέβεζας ή στο fax: 26820 24613.

Δεν υπάρχουν σχόλια: