Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Φαίνονται τα προβλήματα...

Ούτε και στην συγκέντρωση της Αθήνας, κατάφερε να κρύψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συνδυασμός του, ο δημαρχονομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου, μιας και ήταν χτυπητές οι απουσίες παραγόντων της ΝΔ, που ζουν στην Αθήνα και πάντα παίζουν κάποιο ρόλο στις δημοτικές εκλογές.
Ελάχιστοι αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συνδυασμού του δημαρχονομάρχη και απ’ όσα μας είπε παράγοντας, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, δεν είχαν και την διάθεση να κάνουν σημαντικά πράγματα γι’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
Το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανένας είναι ότι τα μηνύματα πηγαίνουν κι έρχονται. Και οι απόδημοι μαθαίνουν το σι συμβαίνει στην Άρτα και πως θα εξελιχτεί η εκλογική διαδικασία και αυτοί με την σειρά τους, δίνουν την δική τους εκτίμηση, προς τους δικούς τους ανθρώπους στην Άρτα.
Απλά είναι τα πράγματα λοιπόν. Ο συνδυασμός του κ. Παπαβασιλείου, δεν μπορεί να προχωρήσει, γιατί ξεκίνησε την πορεία του στην Άρτα, με χίλια δυό προβλήματα και με τους παράγοντες του χώρου που τον στηρίζει απέναντί του. Έτσι λοιπόν, τα προβλήματα αυτά, τις επόμενες ημέρες θα φαίνονται πολύ πιο έντονα και με βάση αυτά, ο πολίτης θα βγάζει κάποιο συμπέρασμα και θα κάνει την επιλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: