Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Από το σημείο μηδέν οι έρευνες για την Αγγελική

Ομάδα έμπειρων αξιωματικών από την Διεύθυνση Εγκλημάτων κατά της ζωής βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στην Πρέβεζα και ξεσκονίζει τον φάκελο για την εξαφάνιση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η έρευνα των αστυνομικών έχει ξεκινήσει από το σημείο μηδέν και προχωρά με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και με βαρύτητα σε στοιχεία που μπορεί να θεωρήθηκαν αρχικά δευτερευούσης σημασίας.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται όλα όσα έχουν δοθεί από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, και επικεντρώνονται στις τελευταίες συνομιλίες αλλά και τα γραπτά μηνύματα. Παράλληλα αξιολογούνται και όλες οι μαρτυρίες που υπάρχουν, τόσο αυτές που είχε η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας όσο και εκείνες που προέκυψαν από τις τηλεοπτικές εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη.
Η εξαφάνιση της 26χρονης κοπέλας έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, όμως εκτιμάται ότι είναι ζήτημα χρόνου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση αυτή. Η Αγγελική είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου και κάθε προσπάθεια αναζήτησής της έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλούν πια για δολοφονική ενέργεια.
Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την κοπέλα ήταν ο φίλος της. Έφυγε από το σπίτι του με κατεύθυνση το πατρικό της. Μόνο που δεν έφτασε ποτέ.
Αυτό το μυστήριο καλούνται να φωτίσουν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι έρευνές τους βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: