Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τώρα τι έχουν να πουν;

Ο συνδυασμός του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Παπάζογλου, ανακηρύχτηκε και επίσημα απ’ το Πρωτοδικείο Άρτας και τις ημέρες που απομένουν μπαίνει στην τελική ευθεία, για να κάνει και άλλες εκπλήξεις, σ’ αυτούς που θεωρούσαν ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως.
Όσοι μετέχουν στο ανεξάρτητο συνδυασμό του Χρήστου Παπάζογλου, γνωρίζουν από εκλογικές αναμετρήσεις και δείχνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Όχι τυχαία. Καθόλου τυχαία μάλλον. Έχουν μιλήσει με τους πολίτες, έχουν φτάσει σ’ αυτούς που θεωρούν ότι μπορεί να είναι δίπλα τους και βλέπουν ότι το κλίμα είναι πολύ καλό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις περιοδείες που κάνει ο συνδυασμός στα χωριά του νέου Δήμου, όπου οι πάντες ανταποκρίνονται στο κάλεσμά τους και ταυτόχρονα καταρρίπτουν τον μύθο ότι ο δημαρχονομάρχης έχει μεγάλη πέραση στα χωριά. Αυτοί που μπορούσαν να κάνουν την διαφορά υπέρ του εκλεκτού της ΝΔ, δεν είναι δίπλα του. Αντίθετα με κάθε τρόπο κάνουν γνωστή την διαφωνία τους με την επιλογή αυτή και παράλληλα κάνουν επίσης γνωστή και την απόφασή τους, να στηρίξουν τον ανεξάρτητο εκλογικό συνδυασμό.
Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Στην ίδια σελίδα δημοσιεύονται τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ του Χρήστου Παπάζογλου και η παράθεσή τους, μπορεί να οδηγήσει τον κάθε καλοπροαίρετο σε χρήσιμα συμπεράσματα, για το μέγεθος και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων, που μπορούν να κάνουν.
Το συμπέρασμα είναι ότι και με την επίσημη ανακοίνωση απ’ το Πρωτοδικείο Άρτας του συνδυασμού, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Χρήστος Παπάζογλου, έχει ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα. Έφερε δεύτερους όσους νόμιζαν ότι με τις κομματικές παρεμβάσεις θα καταφέρουν να διαλύσουν μια προσπάθεια, που ξεκίνησε με γνωστές τις προθέσεις της. Να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και να μην υποταχτεί σε λαθεμένες επιλογές, οι οποίες μπορεί και να κοστίσουν στον τόπο μας.
Υπό την ίδια λογική και η προεκλογική πορεία του συνδυασμού, είναι μια ακόμη νίκη, εις βάρος όσων θεωρούσαν ότι θα επιβιώσουν με την διασπορά φημών και όχι με την δική τους δυναμική.
Φυσικά το εκλογικό αποτέλεσμα, μπορεί να είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: