Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Διπλή βαριά ήττα στη Δανία

Με διπλή όπως αναμένονταν ήττα γύρισε η Αναγέννηση από την Δανία και την πόλη του Χόλστεμπρο, όπου για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο της EHF η γυναικεία ομάδα χ/μ της Αναγέννησης Άρτας, γνώρισε δυο βαριές ήττες από την τοπική ομάδα Τιμ Τβις. Στο πρώτο αγώνα που έγινε το Σάββατο ηττήθηκε με σκορ 49-18 και στον αγώνα της Κυριακής με σκορ 35-19.
Έτσι η Αναγέννηση ολοκλήρωσε άδοξα τις φετινές υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό κύπελλο και σήμερα ώρα 6 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Άρτας υποδέχεται την ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΑΣ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Αυτοκτόνησε ο Θρίαμβος Λούρου

Δεν τα κατάφερε ο Θρίαμβος Λούρου να φύγει με τη νίκη σήμερα από το Μεσολόγγι αν και προηγήθηκε στο σκορ με 2-0. Ο Βούλγαρης στο 22΄ λεπτό έβαλε τον Θρίαμβο μπροστά στο σκορ. Στο 62΄ λεπτό ο Ζώης Ζάκκας με σουτ πέτυχε το 0-2. Ο Όμηρος Νεοχωρίου μείωσε το σκορ στο 69΄ λεπτό με τον Τσίρκα. Στο 82΄ λεπτό ο Κάκκος πέτυχε το τελικό 2-2.
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Σπυρόπουλος, Χόντος, Τζαμαλής (46′ Σεραφίγγος), Γούσγος, Κάκκος, Μιχάλης (74′ Τσίρκας), Τσιφοπανόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Νικολακόπουλος (74′ Παπαδημητρόπουλος), Τσαγιάννης, Παπανικολάου.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ: Ζάχος, Συμεωνίδης, Καλιακάτσος, Βούλγαρης, Αβραμίδης, Σάκκος, Ράπτης, Μπέλλος, Μεντάκης (46′ Σπυράκος), Στάθης (83′ Τσιτσόπουλος), Ζάκκας (73′ Σίσκας).

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΣ

Εθνικός Φιλιππιάδας - Μακεδονικός 0-0

Αν και ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Φιλιππιάδας όπου είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες δεν τα κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Από την άλλη πλευρά ο Μακεδονικός έπαιξε αμυντικά και με μοναδικό επιθετικό τον Αναστασίου προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει κάποιο γκολ και να κλέψει την νίκη, και στο τέλος κατάφερε να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από την Φιλιππιάδα.
Διαιτητής του παιχνιδιού ο κ. Τομίδης της ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίπκα και Ρούντο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Πάνου, Μπαρκώσης, Παλιάγκας, Λέντζος, Ηλίας, Κόλλινς, Μπούρμπος, Λώττας (65΄ Μπασιούκας), Λάππας (82΄ Ντέτσικας), Φλορένσιο.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Χατζημηνάς, Γραικός, Κατσαμακίδης (63΄ Ελληνίδης), Κοντσίδης, Τέλλος, Τσατσάς, Πεχλιβάνης, Παπαδόπουλος Α. (51΄ Μηλιώνης), Αναστασίου, Σαμπιασβίλι, Παπαδόπουλος Μ. (88΄ Ξαγοράρης).


ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΣ


Λάμπει ο Αστέρας Ρόκκα

Το γκολ του Τάτση στο 14΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χούσος, ήταν αρκετό για τον Αστέρα να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στο καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα των Ρόκκα υπό της οδηγίες του κ. Γιάννου ήταν καλά τοποθετημένη στο γήπεδο και αν και "έδωσε" το κέντρο στους φιλοξενούμενους κυρίως στο 2ο ημίχρονο, οι επιθέσεις της με αιχμές τους Ευταξία, Λαζαρίδη, Μάλλιο και Τάσο Δάρδα από όταν ο τελευταίος αντικατέστησε τον Παπαγιάννη στο 70΄, ήταν πραγματικά "φωτιά" αποφέροντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες.
Την πρώτη στο 73΄ σε δυνατό σουτ του Τάτση έξω από την περιοχή που το σταμάτησε το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Μεσολογγίου και τη δεύτερη στο 87΄ σε κεφαλιά του Λαζαρίδη μετά από σέντρα του Δάρδα από τα αριστερά που έδιωξε με αυτοθυσία (και μικροτραυματισμό) ο Ζέρβας πέφτοντας στη δεξιά γωνία του.
Αστέρας: Ντεκούλης, Ζίγκηρης, Καραθανάσης, Κακάβας, Σιαφάκας, Χούσος, Λαζαρίδης (90΄ Καλεύρας), Τάτσης, Μάλλιος, Παπαγιάννης (70΄ Δάρδας Τ.), Ευταξίας (90+ Κατσαρός) Την επόμενη Κυριακή ο Αστέρας θα πάει στην Παραμυθιά να αντιμετωπίσει το Σούλι.

Χρυσή ισοπαλία στη Λευκάδα η Φιλοθέη

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε σήμερα στη Λευκάδα η Φιλοθέη που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 30΄ και κατάφερε, όχι μόνο να κρατήσει στην άμυνά της, αλλά και να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με κεφαλιά του Μπιρμπίλη ύστερα από σέντρα του Χρηστογιάννη στο 75΄.
Φιλοθέη: Παπαχρήστος, Γιαννούλης, Ζυγούρης, (35΄ Βράκας), Μαγκλάρας, Τσάκαλος, Καραχάλιος (63΄ Διαμαντης), Χρηστογιάννης, Μπιρμπίλης, Γούλας, Νικοπολίδης, Παπάς.

Έχασαν στην πρεμιέρα με 2-0 οι γυναίκες του ΑΟ ΑΡΤΑΣ

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Άρτας σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας από τις Αμαζόνες Παραμυθιάς στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας, κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο και με αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και κάποιο γκολ. Ξέμεινε από δυνάμεις στην επανάληψη όταν και δέχτηκε τα γκολ, ενώ στάθηκε άτυχη να πετύχει το γκολ της "τιμής" χάνοντας πέναλτι λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Πηγή: ARTA SPORT

ΠΑΣ Πρέβεζα-Άρης Φιλιατών 2-0

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο ΠΑΣ Πρέβεζα και παρά τις πολλές απουσίες που είχε πήρε εύκολα την νίκη απέναντι στον Άρη Φιλιατών με 2-0, και συνεχίζει την πολύ καλή φετινή του πορεία στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Ο Καντίου στο 32′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 87′ο Νίκου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Πάνου και των βοηθών του Σιόντη και Κόλλια της ΕΠΣ Ηπείρου.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος Α., Μπούκουρας (57′ Χρήστου), Νάτσης, Φλέγγας Γ., Δήμας Θ., Αντωνόπουλος, Νίκου, Λιάσκος Ρ., Φλέγγας Χ.(80′ Μηλιώνης), Καντίου, Μπρούβας.
ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: Στασιάς, Λιαμίρας, Στυλιανίδης, Τζανής, Τόρης, Ζήσης, Καίσαρης, Δάλλας, Στέφος, Νάτσης (63′ Γκάγκαλης), Αναστασίου (75′ Σωτηρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: