Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη αποδοχή για τον συνδυασμό “MAZI KAI AΥΡΙΟ”

Το Σάββατο το πρωί 23-10-2010 ο Χρήστος Παπάζογλου μαζί με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, πραγματοποίησε επίσκεψη στη κεντρική αγορά της Άρτας (Β.Πύρρου και Σκουφά). Αντάλλαξε απόψεις με τους ιδιοκτήτες και με τους εργαζομένους των καταστημάτων. Άκουσε και συμμερίστηκε τα προβλήματά τους.
Εξηγούσε σε όλους την αναγκαιότητα καθόδου του ανεξάρτητου συνδυασμού του και υποσχέθηκε πως όταν εκλεγεί θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ιδίου όσο και ολόκληρου του συνδυασμού, μιας και από τη πρώτη στιγμή θα ρίξει όλο το βάρος του αγώνα του στην ανάπτυξη της Άρτας, που αποτελεί μονόδρομο για να ξεφύγουμε από τη κρίση που μαστίζει την αγορά

Στην Ροδαυγή και άλλα χωριά

Σε συνέχεια των περιοδειών του, ο Χρήστος Παπάζογλου μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, επισκέφθηκε την Κυριακή 24/10/2010 τα χωριά Κορφοβούνι, Σκούπα, Δαφνωτή και Ροδαυγή.
Το πρωί παραβρέθηκε στη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Κορφοβούνι. Έπειτα πέρασε από τα καφενεία της περιοχής και συνομίλησε με κατοίκους .
Οι επόμενοι σταθμοί της επίσκεψής του ήταν η Σκούπα και η Δαφνωτή όπου εκεί χαιρετήθηκε και γνωρίστηκε με τους ντόπιους.
Τελικός προορισμός η Ροδαυγή που εκτός από τους κατοίκους , παρευρίσκονταν στα διάφορα καφενεία και αρκετοί Αρτινοί οι οποίοι με πολύ θέρμη εύχονταν στον Χρήστο Παπάζογλου καλή επιτυχία.

Στο Δήμο Βλαχέρνας

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ο Χρήστος Παπάζογλου συνοδευόμενος από αρκετά μέλη του συνδυασμού του επισκέφθηκε κατά σειράν τα χωριά Χανόπουλο, Γρίμποβο, Βλαχέρνα και Γραμμενίτσα.
Στα κατάμεστα από κόσμο καφενεία άκουσε με προσοχή τους κατοίκους να του εκθέτουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους όταν με το καλό εκλεγεί Δήμαρχος.
Τόνισε ιδιαίτερα πως ο διευρυμένος Δήμος με τις αρμοδιότητες που έχει μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου μιας και αποτελεί μονόδρομο για να ξεφύγει η Άρτα από τη φτώχεια και την απομόνωση.
Έδωσε έμφαση στο ότι ο συνδυασμός του αποτελείται από νέους και άφθαρτους υποψήφιους οι οποίοι μόνο σκοπό έχουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο και τους πολίτες. Επεσήμανε πως ευελπιστεί δε με την ψήφο τους να του δώσουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσει το πρόγραμμα που έχει για τον διευρυμένο Δήμου Αρταίων, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: